- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.841
günaydınlar,güzel bir hafta geçiririz inşallah...
benim çok uykum var işe zor geldim,şu doğum izni gelsede bir an önce evde uyusam kaydirigubbakcemile3
günaydınlar,güzel bir hafta geçiririz inşallah...
benim çok uykum var işe zor geldim,şu doğum izni gelsede bir an önce evde uyusam kaydirigubbakcemile3
yazın uykulara doyum olmuyor birde hamilelik olunca dahada zor allah kolaylık versinboshayallersmileofff benimde çok var bide hava daha sabah sabah çok sıcak ve bunaltıcı şu çalışmak ne zor işmiş hamileyken senağlama
yazın uykulara doyum olmuyor birde hamilelik olunca dahada zor allah kolaylık versinboshayallersmile
bursalı hamışler baya kalabalıkmısız :)
ay benımde ödüm patladı ınternette kesıldı depremden sonra. yanlızdım evde yatak odasında yatıyordum. kapılar sallandı.. aklım çıktı. balkona attım kendımı en tehlıkelı yer orası ama psıkolojık balkona kostum hemen.. netede gıremedım bıdaha.. aklımm çıktı..
canım murat arslan gerçekten çok ıyı bır doktor. çok erken tanı koyabılıyor. ama ılgısız burnu havada bıraz. ondan baska kımseye guvenemıyorum. kanama varken alttan bakmanın sakıncası yok. suan benım de kahverengı kanamam var ve doktorlar erken teshıs ıcın alttan bakıyorlar suan bana yıne. ama bebek hala dusmedı. ilkinde bende bebegımı kaybettım. murattı o zman doktorum kırmızı kanamam vardı parçalı ama alttan muayene ettı yıne ama dusmedı. kurtajla sonlandırmak zorunda kaldı murat arslan.. bırde murat erdemır varmıs. sorunlu gebelıklerde çok ıyıymıs. eger bu gebelıgımde de problem yasarsam ben ona gıtmeyı dusunuyorum. sen şimdi kime gıdıyorsun? ben jımerde recep bey var ona gıdıyorum.
yok canım çok telaş yapıyorum diye kızıyo :) bu arada gıttım doktora. kalbı hala çok yavasmıssanırım bunuda kaybedıcem. sende ıhmal etme tatlım.
hayırlı olsun arkadaslar allah saglıkla kavusmayı nasıp etsın yavrularınıza vala kızımın dogdu gunden berı uyukuya hasretım yorgunluktan ayakta uyuyo ınsan bebıs dogunca bol bol dınlenın vala hamılelık cok guzel bısı boshayallersmile
kızlar slmm..bebeğimin kalp atışlarını duyduk sonunda nasılda atıodu yawrum bnm ya çok duygulandım çok sewndmmmkaydirigubbakcemile3
canım senin adına çok sevindimkızlar slmm..bebeğimin kalp atışlarını duyduk sonunda nasılda atıodu yawrum bnm ya çok duygulandım çok sewndmmmkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canımtünaydın arkadaşlar..
Benimde bugün hafif bulantılı başladı günüm..Ama şimdi daha iyiyim sanki.. midemin alt kısmında hafif bir ağrım var ona taktım şimdi.. cumartesi günü dr. gidicem.. inşallah ozamana geçer..
Allah yardımcımız olsun..
ne güzel canım benimdün denize gittik açılış yapmış olduk akşamları spor niyetine gitmeyi düşünüyoruz artık baya iyi geliyor zemuszemus
geçmiş olsun canım
ağrı sürekli mi oluyor?
bendede ağrı oluyor ama ara ara giriyor ağrı
ağrı hafif ve fisfisfisara ara oluyor...ayaklarımı uzatınca rahatlıyorum.. sürekli oturmaktan da olur mu acaba??
kızlar slmm..bebeğimin kalp atışlarını duyduk sonunda nasılda atıodu yawrum bnm ya çok duygulandım çok sewndmmmkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?