2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar,güzel bir hafta geçiririz inşallah...
benim çok uykum var işe zor geldim,şu doğum izni gelsede bir an önce evde uyusam kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlarımız var bilgilerini verirlerse listeye ekleyeyim
güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan

kızlar ne mutlu hepinize hep güzel haberler gelmiş topiğe inş hep böyle devam eder sorunsuz bir hamilelik ve doğum diliyorum hepimize.Bu arada herkesin 3 aylarıda mübarek olsun Rabbim bu güzel ayların hürmetine bebişlerimizi sonuna kadar korusun sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalım. :Saruboceq:

günaydınlar,güzel bir hafta geçiririz inşallah...
benim çok uykum var işe zor geldim,şu doğum izni gelsede bir an önce evde uyusam kaydirigubbakcemile3

offf benimde çok var bide hava daha sabah sabah çok sıcak ve bunaltıcı şu çalışmak ne zor işmiş hamileyken senağlama
yazın uykulara doyum olmuyor birde hamilelik olunca dahada zor allah kolaylık versinboshayallersmile

hayırlı olsun arkadaslar allah saglıkla kavusmayı nasıp etsın yavrularınıza vala kızımın dogdu gunden berı uyukuya hasretım yorgunluktan ayakta uyuyo ınsan bebıs dogunca bol bol dınlenın vala hamılelık cok guzel bısı boshayallersmile

gttm bn de cnm duyduk sonunda pıtptı harika bi duygu..bence sorun yapma ilerde düzelir cnm üzülürsen daha kötüü

canım amin
bende doğum yapan bayanlara özeniyorum :kedi:
şu 9 ayı bi atlatsaydık

kızlar geçmişi okudum sonunda
çok şükür hep güzel haberler var
inşallah bu şekilde devam ederiz

tünaydın arkadaşlar..
Benimde bugün hafif bulantılı başladı günüm..Ama şimdi daha iyiyim sanki.. midemin alt kısmında hafif bir ağrım var ona taktım şimdi.. cumartesi günü dr. gidicem.. inşallah ozamana geçer..
Allah yardımcımız olsun..

kızlar slmm..bebeğimin kalp atışlarını duyduk sonunda nasılda atıodu yawrum bnm ya çok duygulandım çok sewndmmmkaydirigubbakcemile3

kızlar slmm..bebeğimin kalp atışlarını duyduk sonunda nasılda atıodu yawrum bnm ya çok duygulandım çok sewndmmmkaydirigubbakcemile3
canım senin adına çok sevindim
hayırlı olsun canım benim

geçmiş olsun canım
ağrı sürekli mi oluyor?
bendede ağrı oluyor ama ara ara giriyor ağrı

dün denize gittik açılış yapmış olduk akşamları spor niyetine gitmeyi düşünüyoruz artık baya iyi geliyor zemuszemus
ne güzel canım benim
bizim yerimizede yüzseydin
bura yağmurlu bugünde

hem sürekli yüzersen doğumunda rahat olur canım:)

merhaba arkadaşlar. öncelikle topiğiniz hayırlı olsun. bende 2010 ocak annesi olarak yola çıkıp oğlumun suyumu patlatmasıyla 2009 aralığında bebeğimi kucağıma alanlardanım. sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…