• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba ocak anneleri. beni listenizden silin çünkü dün bebeğim bana veda etti. Bu yaşadğımı ikinciye yaşıyorum. yıkımım daha büyük. daha fazla yazamıycam. kalp atımı durmuş onun için kaybettim.
canım hakkında hayırlısı
rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat verir sana
sankı azaldı ama hala ıstıfra edıyorum ıstahımda duzelmedı ama gececektır belkıde 11 hafta olmak uzre sende durumlar nasıl
Allah yardımcın olsun
benim midem biraz daha iyi canım
annemlerde kalıyorum o yüzden belkide
yemek yapmıyorum
ama herşeyi yiyemiyorum,mesela tavuk,köfteden tiksiniyorum
yemek seçer oldum iyice:(meyve yiyemiyorum sadece muz:(
suda içemiyorum
sabertmeye çalıştım ama bi anda nasıl anlatsam panik atak gibi oldum sanki ya çok üzüldüm sonra ama o an o duygularla baş edemedim malesefbenneyaptımki
canım çok geçmiş olsun
inşallah bir daha yaşamassın

kızlar ben şuanda 8+2 hamileym.bir sitede gördm 7+0 we 7+6 arası 8 haftalık...8+0 we 8+6 arasıda 9 haftalık oluomuş...yani ben şuan 9 haftalıkmıyımm .nasıl oluo bu hesap doğrumu
benim doktorumda o şekilde söyledi
8+3 sün,yani 9 haftalıksın dedi,tamamlanıyormuş

slm kızlar benide listeye eklerseniz sevinirim allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş
canım hayırlı olsun
hoşgeldin
boğazım ağrıyor hasta olmasam iyi naneli şeker yiyorum akannehir
canım inşallah hasta olmassın
limon ye:)

benimde geç döllenme canım ben normal olanı yazdım kendim de de nasılsa zamanla kapatır arada ki açığı kaydirigubbakcemile4
benimkide geç döllenme
ilk doktora gittiğimde hayal kırıklığına uğradım resmen
6 haftalığım diye şişerken doktor 5 haftalık dedi sempatiksalakcinni

bende 1 kilo vermişim
akşam yemeğimi düzenli yiyebiliyorum o da kocişimin sayesinde
yürüyoruz bazen ondan olabilir aman almayayım da zaten evlendikten sonra çok aldım

bende şişiyorum 65 le kaldım şu an 70 kiloyum 8 haftalığım gören 6 aylıkmı diyo kafayı yiyorum

:1:
canım bende şişiyorum valla:)
kilo aynı ama akşama kadar göbeği bi görsen 4-5 aylık dersin:)
kimiside yüzün dolmuş diyor
daha bismillah son aylar düşünemiyorum halimi:)

:1:
canım bende şişiyorum valla:)
kilo aynı ama akşama kadar göbeği bi görsen 4-5 aylık dersin:)
kimiside yüzün dolmuş diyor
daha bismillah son aylar düşünemiyorum halimi:)

ben hamile kaldığımdan beri 2 kilo verdim ama son günlerde sanki göbeğim genişlemeye başladı rahatsızlık duyuyorum koca bi göbek var önümde 2 kiloyu nerden verdim çok merak ediyorum doğrusu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende hiç bulantı falan olmadı tiksinmedim gayet normal doktorun dediği şekilde yemek yiyorum guatır olduğu için veremiyorum hiç su içsem yarıyo hatta 2 ayda 5 kilo alınca doktorum diyete başlattı :((

Back
X