- Konu Sahibi teknekazintisii
- #3.521
Yok konuşmadık, geçmişi okudum.Benimde bir haftadır var, sen ne durumdasın diye merak ettim.Mevlam şifa versin,sıkıntılarımızı gidersin inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim akşamları yanıyor yemekten sonra özellikle akannehir
maden suyu içiyorum rahatlatıyor boshayallersmile
benim akşamları yanıyor yemekten sonra özellikle akannehir
maden suyu içiyorum rahatlatıyor boshayallersmile
bnm 3 gündr sürekli yanıo gerçekten çok rahtsız edici bi durum-tatlicadiarzu-
artık 3,aydan sonra sen istemesende kilo alırsın gülüm merak etme hiç geçmiycekmiş gibi oluyor ama geçicek bu günlerde yerimsenibenseninde yaklaşmış canım inşallah hayırlı haberle dönersin sende:Saruboceq:çitosçum canım ya umarım gecer artık bende verdıgım kiloları gerı alırım sabah bulantılarına razıyım gun ıcınde olmasında buarada bende bu cumartesıye aldım randevuyu 11 artı 3 olcaz heycanlıyız
valla bende çok özledim bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum benim randevu saat :18,30 da zaman su gibi geçse keşkeeyvahedigeldismilebizim fındıklar kayısı kadar olmuştur artıkkaydirigubbakcemile3inşallah canım benim 16:00 da randevum çok merak ediyorum 1 ay 1 hafta oldu görmeyeli kocaman olmuştur![]()
bnde gttiğim zmn sölücm bakalım ama dahada war
sen nasıl oldun cnm o su warmı hala
sımdı nasılsın canım ıyısındır ınşallah..
bende yemek zor yıyorum...
12+2 deyım..sımdı bulantım bıraz azaldı..ama tam geçmedı...bulantı çok rahatsız edıcı akannehir
maden suyu içiorum zaten 2 tane falan ama 1 saat idare edio anca ondan snra gene başlıo..ben alıyım en iisi snn bu ilaçı
bekletip içersem sudan farkı kalmazki ölede bişeye yaramaz midemi bastrmaz.hemen içiorum