• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çitosçum canım ya umarım gecer artık bende verdıgım kiloları gerı alırım sabah bulantılarına razıyım gun ıcınde olmasında buarada bende bu cumartesıye aldım randevuyu 11 artı 3 olcaz heycanlıyız
artık 3,aydan sonra sen istemesende kilo alırsın gülüm merak etme hiç geçmiycekmiş gibi oluyor ama geçicek bu günlerde yerimsenibenseninde yaklaşmış canım inşallah hayırlı haberle dönersin sende:Saruboceq:

inşallah canım benim 16:00 da randevum çok merak ediyorum 1 ay 1 hafta oldu görmeyeli kocaman olmuştur:nazar:
valla bende çok özledim bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum benim randevu saat :18,30 da zaman su gibi geçse keşkeeyvahedigeldismilebizim fındıklar kayısı kadar olmuştur artıkkaydirigubbakcemile3:nazar::emir_bebek:

sımdı nasılsın canım ıyısındır ınşallah..
bende yemek zor yıyorum...
12+2 deyım..sımdı bulantım bıraz azaldı..ama tam geçmedı...bulantı çok rahatsız edıcı akannehir

dün çıkarmadım iyiyim serumun etkisiyle gezdim evin etrafında biraz nefes aldım benimde 8.haftanın başlaarında o kadar iyiyidiki kaç gün çıkarmadım sadece yanma oluyodu sonra tekrar başladı azar azar yiyip daha sık yemege karar verdim bakalım ne olcak en yakın zamanda geçer inş. 42,7 olmuş kilomda benim kadar zayıflayan varmı acabamafoldumben

Back
X