• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dirim yedıklerın gayet ıyı canım ya ben hayatta yıyemem bukadar mıdemın bulantılarından ılk defa dun aksam yemek yıyebıldım ben
canım fazla gibi ama genelde ekmek ağırlıklı
çocuk bunların nesinden besin alacaksa:(

slm kızlar,
o kadar yoğunum ki buraya gelip yazamıyorum bile :( hatta hamile olduğumu da unutuyorum işteyken,şu zaman geçsede doğum izni gelse :)
benim bebişi görmeme daha var,onu görmeyi özledim,bir an önce büyüsede hissetsem hareketlerini çünkü şu an hissetmeyince bazen diyorum acaba iyi midir insan endişelenmeden yapamıyor,bugün biraz kasığım ağrıyor diyorum ki herhalde büyüyor bebiş,içerde durumlar iyi,kendimi böyle avutuyorum...
su şeklinde akıntısı olan arkadaşlar,bu durum normal bazen bende de oluyor,doktor bunların normal olduğunu söylemişti,o yüzden endişelenmeyelim,sanırım şu ikili testleri yaptırıncaya kadar,3.ayı atlatana ,bebişlerimizin hareketlerini hissedene kadar bu tür endişelerden kurtulamayacağız...
canım Allah kolaylık versin işlerinde
burdada işler çok
mecbur iyi kötü yapıyoruz artık
sen ne zaman gideceksin doktora?

kızlar ben havuza girdim geldim bile:))) havuz için tavsiye etmiyorlar mantar tehlikesinden filan diye bende duydum.. Ben doktoruma özellikle sordum.. nasıl temizlendiğini bilmediğin havuza girme dedi..Benim girdiğim havuz siteye ait her gece temizleniyor ben balkondan izliyorum:) Birde hamile oldugun için mantar tehlikesi artar diye birşey yok en kötü olursanda veririz ilacını geçer dedi. Rahim girişinde bebeği koruyan bi zar varmış için rahat olsun bebişe birşey olmaz dedi:)

mrhb lr.herkese hayırlı bebişler dilerim.bişey sorucam sizlere.daha yeni hamişim.dün dr.a gittim ilk kez sata göre 6+0 olması gerekirken 5 haftalık çıktı.bide kesem 22mm büyük ama içinde embriyo yoktu.haftaya tekrar çağırdı.şimdi endişeleniyorum geç döllenmemi oldu acaba yoksa başka bi problemmi var .ne dersiniz.

korkma cnm benimde 5 te içinde bebek yok dedi 6 haftada göründü annesi görürsün bebişini inş

haftaya cumartesi gidiyoruz kızlar ikili testler için o zaman tam 12+2 oluyoruz :)
tabii bana bu süre çok gibi geliyor,zaman geçmiyor bir türlü:(

kızlar ben havuza girdim geldim bile:))) havuz için tavsiye etmiyorlar mantar tehlikesinden filan diye bende duydum.. Ben doktoruma özellikle sordum.. nasıl temizlendiğini bilmediğin havuza girme dedi..Benim girdiğim havuz siteye ait her gece temizleniyor ben balkondan izliyorum:) Birde hamile oldugun için mantar tehlikesi artar diye birşey yok en kötü olursanda veririz ilacını geçer dedi. Rahim girişinde bebeği koruyan bi zar varmış için rahat olsun bebişe birşey olmaz dedi:)

doktorumda bana aynısını söyledi,temizliğini bildiğin bir havuza girmen daha iyi ama 3. ay bittikten sonra önerdi,şu an için gerekli görmedi.

bende özendım yayla corbası yaptım ya ılk defa yemek yaptırdınız bana kızlar 30 gun ardan sonra mıde bulantısından dolayı eşimi beklıyorum sımdı gelınce yıyces artık:emir_bebek:

Back
X