• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gök gürlemeden yağsa bende çok seviyom yağmuru ama şimşek çaktımı gircek delik arıyom resmeneyvahedigeldismile

sağol canım:lepi:inşallah seninde iyi çıkar sonuçların:Saruboceq:

bekleyince geçmiyor mübarek saatler inşallah sende hayırlı haber duyarsın canım:Saruboceq:

amin cnm hep beraber güzel haberler alalım inş.
sağol canım darısı bekleyenlere olsun inşallah

amin cnm inş.

hoşgeldin aramıza elfella sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağınaa.s.

sende benim gibi not defteri tut canım ben bir hafta önceden sorularımı not alıyom çünkü orda heycanla unutuyo insan nediycenikaydirigubbakcemile3

teşekkürler hoşbulduum :3:
sorularımı bende not alıyorum o kadar çokki yazmassam unutuyorum kaydirigubbakcemile3

slm kızlar.test yaptran arkadaşlar umarım olumlu sonuçlar alırsınız.gerçekten 2011 ocak erkek bebek ayı olacak galiba.:emir_bebek:gamyoncuiremsu

bu arada bebeğine isim düşünenler var mı?:ecrin_bebek:

ewet doktor 29 Aralıktan sonra bekliicez dedi aralık sonu ocak başı gibi sanırım
eşimin doğumgünü 4 ocak bana en güzel hediyemi vericen fln diyo kaydirigubbakcemile3
Dilek,sen, ben çok yakınız bakalım hankisi erken davranıcak

oo çok romantikk bencede en güzel hediye olur
asnilde var aslında ama gelmiyo artık onundan benim gibi 5 ocak gözüküyodu dileğinkide 2 gün büyük benden en küçük benimki hepinizden önce doğururum şimdi ben :)) terstir benim işlerimm

ah canım sağlıkla gelsinler yeterki ama aynı gün olsa hepsi hiç fena olmaz dimi kaydirigubbakcemile4

merhaba ocak anneleri.beni de aranıza alır mısınız?topiği biraz geç farketmişim ben:))doktorum tam tarih vermedi ama ocak 20 itibariyle doğacak gibi görünüyor.ne güzel 12.haftada cinsiyetleri öğrenenler var inşallah bizim zıpır da gösterir gelecek randevuda.

aramıza hoşgeldinnn sağlıkla gelsin bebişin inşallah..

oo çok romantikk bencede en güzel hediye olur
asnilde var aslında ama gelmiyo artık onundan benim gibi 5 ocak gözüküyodu dileğinkide 2 gün büyük benden en küçük benimki hepinizden önce doğururum şimdi ben :)) terstir benim işlerimm

ah canım sağlıkla gelsinler yeterki ama aynı gün olsa hepsi hiç fena olmaz dimi kaydirigubbakcemile4
Evet yaa sahi asnilde vardı niye gelmiyo ki acaba yaz dolayısıylamı onun bide riskliydi sanırım
aynı gün olsa çok hoş olur da sanmam o kadar da denk getiremeyiz heralde kaydirigubbakcemile3
halamıza söyledim o da dedi yılbaşını hastanede yapabiliriz o zaman diye kaydirigubbakcemile3
ama beklemeyip erken gelirlerse bilemem tabi sağlıklı gelsinler de ne zamansa olsun

Evet yaa sahi asnilde vardı niye gelmiyo ki acaba yaz dolayısıylamı onun bide riskliydi sanırım
aynı gün olsa çok hoş olur da sanmam o kadar da denk getiremeyiz heralde kaydirigubbakcemile3
halamıza söyledim o da dedi yılbaşını hastanede yapabiliriz o zaman diye kaydirigubbakcemile3
ama beklemeyip erken gelirlerse bilemem tabi sağlıklı gelsinler de ne zamansa olsun

benimki çok hızlı 4+5 de karından göstermişti kendini ama dediğin gibi hayırlısı olsun
asnilin ki riskli diye sanırım evde yatıyo canım işyerinden giriyodu zaten çiçek arada haberini getiriyo tel den görüşüyolarmış

benimki çok hızlı 4+5 de karından göstermişti kendini ama dediğin gibi hayırlısı olsun
asnilin ki riskli diye sanırım evde yatıyo canım işyerinden giriyodu zaten çiçek arada haberini getiriyo tel den görüşüyolarmış
aa işten çıktı o zaman iyi yapmış tekrar bi üzüntü yaşarsa atlatması daha zor olur
arada iyi haberini alalım da görüşmesek de olur
ama internetsizlik ne zormuş yaa dükkanı kapayınca ewde 2hafta fln netsiz kaldım çok sıkıldım bağlandı neyseki

internet olmayınca insan sıkılıyo evde bi şekilde zaman geçiriyoruz başında ama çok durmamak lazımmış zaralı diyolar ne derece doğru bilmiyorum
ewet annemlere gittiim zaman bilgisayar başında bırakmıyo beni torununa zararlıymış
bi dünya fırça yiiyorum kaydirigubbakcemile3 bugün tv de bi doktoru dinledim sigara da çok zararlıymış bebeğe 4-5 aydan sonra anne sigara içtiğinde içerde öksürür gibi hareketler yapıyomuş bebiş n.g.nin belgeselinde de öyle diyodu

ewet annemlere gittiim zaman bilgisayar başında bırakmıyo beni torununa zararlıymış
bi dünya fırça yiiyorum kaydirigubbakcemile3 bugün tv de bi doktoru dinledim sigara da çok zararlıymış bebeğe 4-5 aydan sonra anne sigara içtiğinde içerde öksürür gibi hareketler yapıyomuş bebiş n.g.nin belgeselinde de öyle diyodu

doğru diyo annişin
evet sigara çok zararlı neyseki bizde içen yok eşimde kullanmıyo bende

denizcim göbüşleri unutmadım ama daha göbüşüm çıkmadı bi çıksın eklicem hemen
sizinkiler çok güzeldi
bi zaman sonra dolar resimlerle herkesin göbüşler çıkmış olur ozaman

kızlar doktor geçen hafta mide bulantısı için metpamid adlı mide bulantısı için ilça verdi ama hamileliklete kullanımında şöyle yazıyo

Metoklopramid, plasental bariyerden fetusa geçer. Hamilelikte kullanım ile ilgili yeterli ve uygun çalışmalar bulunmadığından; yarar – zarar ilişkisi ve fetusda oluşabilecek zarar göz önünde bulundurularak, doktor kontrolü altında kullanılmalıdır.
şimdi midem çok bulanıyo ama bu yazıyı okuyunca kullanmaktan vazgeçtim bu ilacı kadın dogum uzmanı verdi kullanan varmı bu ilaçtan bi zararı olurmu diye düşünüyorum:sm_confused:

sağol canım şimdilik kesin olmamakla beraber erkek dedi bakalım ama bizde pipi görür gibi olduk eşimle kaydirigubbakcemile3 sağlıklı olsunlarda

çok şanslısın canım ya erkenden öğrendin cinsiyetini.hayırlı olsun minik oğluşun.bizde merakla bekliyoruz bakalım ne zaman öğreneceğiz.önce sağlık inşallah.

çok şanslısın canım ya erkenden öğrendin cinsiyetini.hayırlı olsun minik oğluşun.bizde merakla bekliyoruz bakalım ne zaman öğreneceğiz.önce sağlık inşallah.

inşallah yanılmamıştır doktorum eşim herkese yaydı oğlum olacak diye kız ise üzülecek biliyorum dayanamam buna tabi her şeyin hayırlısı kız erkek fark etmez sağlıklı olsun da ama benim kociş aşırı duygusal oğlan istiyordu zaten

Back
X