• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ikili testin sonuçlarını doktora göstermek için gittim canım
bu arada sonuç gayet iyiymiş hihoyyyt

evet canım burası baya sıcak millet tatile buraya geliyor ama ben kaçıyorum gerçi 1 hafta 10 gün kalacam ama oda yeter
doktoruma sordum az önce hiç sorun olmaz gidebilirsin dedi

iyi yolculuklar cnm şimdiden bende kısmetse 20 sinde konyaya memlekete gidicem annemlerin yanına kaydirigubbakcemile4

bende ilk rüyamda kızım olmuş görmüştüm doktora gitmeden öncede oğlan gördüm doktor erkek dedi ya bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda

Canım ekledim ama bilgilerin eksik

cnm ne güzel dielmişin ve rüyanda görmüşün hayrılısı olsun Alalhım gönlüne göre versin sağlıklı ve hayırlı olsun. olumunekankayizsmile

günaydın herkese
sağolun gerçekten bugün zorla da olsa içtim ilacımı ama haftaya doktora gittiğimde kesinlikle söyleyecem başka türlüsünü versin,suda çözüleni filan olur artık.

negüzel canım yai,sevindim senin adına demekki çok içten dua etmişsin,inşallah bir sürpriz olmazopuyorumnanaktan

tünaydın güzel anneler
nasılsınız?
bu aralar bende de aşağı tarafta kasılmalar var

ben daha kız mı erkek mi olacak
hiç bişey hissedemiyorum
Allah hayırlısını versin hepimize

tünaydın kızlar nasılsınız bugün:3:
cambazcım bende ilaç içerken çok zorlanıyorum meyva suyuyla zorlada olsa içiyorum sende öyle dene canımbilmiyorumkismile
denizcim sivasta kim var canım yoksa memleket orasımı sizinboshayallersmile
dirim kaç haftalık oldun sen çizelgen yok ta merak ettimbilmiyorumkismile
neva allah gönlündekini versin canımopuyorumnanaktan

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim,Allah hepimizin gönlüne göre versin,önce hayırlı ve sağlıklı olsun önemli olan bu opuyorumnanaktan bakalım cumartesi öncesinde tekrar bebişin cinsiyetini rüyamda görebilecek miyim?

Düzenli olarak çatlak kremi kullanmaya basladınız mı?
Birde hangi kremleri tercih ediyorsunuz?

ben kullanmaya başladım,lierac önerildi onu kullanıyorum.

bende bebişe alışveriş için sabırsızlanıyorum,cinsiyeti kesinleşsin o zaman beni kimse tutamaz delikafadulden

kısmet ben erkek hissediyorum
ama dr kıza benziyor bir ay sonra kesinleşir dedi
babamız kız istiyordu
hayırlısı umarım sağlıklı hayırlı olur

slm kızlaarrr
sonuçlarım çok şükür iyi çıktı bi sorunumuz yok
dr teyzemiz yeniden baktı cinsiyetimize bi pipilide benden geliyo topike kaydirigubbakcemile3

sealm kızlar ben de 2011 ocak annesi adayıyım 26 ocak doğum günümüz ne uyku kaldı ne huzur çok fenayım 11 haftalık gebeyim ve bırakın yemeği su dahi içemiyorum delireceğim

Back
X