- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #4.101
günaydın kızlar nasılsınız bugün,bulantılar hala devammı?
günaydın canım benim başlarda olmayan bulantılarım oluyor bugünlerde bugün baya fazla hemde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım gözükmüyorsun yine bu aralar
pazartesi günü doktra gttm kzlar bebişimi dinledik gene kalp atışlarını..yawrmm bnm.. kanamam da yok içiimde kalmamış inş tekrar etmezç..ama bugun sol kasığımda hafif hafif sancılar war korkuorumm
canım rahim büyümesindendir o korkma
benim de iştahım öyle bir açıldı ki son günlerde saat başı acıkıyorum,ne yiyeceğimi şaşırdım artık.sizde de oluyor mu?
benim de iştahım öyle bir açıldı ki son günlerde saat başı acıkıyorum,ne yiyeceğimi şaşırdım artık.sizde de oluyor mu?
evet bndede çok fazla acıkma warr 4 kilo almışım walla :ecrin_bebek:
pazartesi günü doktra gttm kzlar bebişimi dinledik gene kalp atışlarını..yawrmm bnm.. kanamam da yok içiimde kalmamış inş tekrar etmezç..ama bugun sol kasığımda hafif hafif sancılar war korkuorumm
ay benimde tersi oluyor öncede iştahım yerindeydi bulantım yoktu şimdi şikayetler yeni başladı nazar mı değdirdim ne akannehir
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinizeopuyorumnanaktan
yine güzel haberler var bebişlerini gören arkadaşlarım gözünüz aydın olsun inşallah hep mutlu haberlerle gelirsiniz kaydirigubbakcemile5
yeni gidecek olanlarada bol şans diliyorum inşallah sizlerde hayırlı haberlerle dönersinizopuyorumnanaktan
aşı olmak için ana sağlığa gittim 1 hafta sonra olucak dediler sizde olan varmı aşıbilmiyorumkismile
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinizeopuyorumnanaktan
yine güzel haberler var bebişlerini gören arkadaşlarım gözünüz aydın olsun inşallah hep mutlu haberlerle gelirsiniz kaydirigubbakcemile5
yeni gidecek olanlarada bol şans diliyorum inşallah sizlerde hayırlı haberlerle dönersinizopuyorumnanaktan
aşı olmak için ana sağlığa gittim 1 hafta sonra olucak dediler sizde olan varmı aşıbilmiyorumkismile