• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cumartesi günü doktorumuz artık eleviti kullanmayı bırak onu emzirme döneminde kullanacaksın dedi ve kalsiyumla demir hapı verdi,ayrıca saçını artık boyatabilirsin dedi ama ben bayrama doğru boyatmak istiyorum dedim,problem olmaz dedi,çok fazla yumurta yiyemediğim için üzülüyordum zaten yumurtayı çok önermiyoruz içindeki fazla bulunan a vitamini çocukta körlüğe ve karaciğer tahribatına yol açıyormuş,yumurtalı ekmek ya omlet tüketebilirsin dedi haftada 1-2 kere ,süt olayına gelince nesquikle karıştırıp içebilirmişim aynı zamanda nesfit gibi ürünleri de kullanabilirmişim,cevizi mutlaka hergün yemem gerektiğini de söyledi,sizlerle paylaşmak istedim:)

her doktor farklı diyor benim safra kesemde taş var ve ameliyat olmak zorundaymışım...yumurta da safra kesesine zararlı...ona rağmen bana doktorum yemek zorundasın dedi....bebek için faydalı bir madde sadece yumurtada varmış....

her doktor farklı diyor benim safra kesemde taş var ve ameliyat olmak zorundaymışım...yumurta da safra kesesine zararlı...ona rağmen bana doktorum yemek zorundasın dedi....bebek için faydalı bir madde sadece yumurtada varmış....

benim doktorum zaten dedi ki çoğu doktor süt ve yumurta konusunda baskı yapar ama ben bunları gerekli görmüyorum verdiğim kalsiyum hapı güçlü bir ilaç aynı zamanda ben her gün yoğurt ve peyniri tüketiyorum,fazlasıyla meyve sebze ve ceviz yiyorum,baskıcı doktorum olmadığı için şanslıyım,3 ayda 1 kilo aldım sadece,doktoruma gittiğimde rahatlıyorum,önceki doktorum beni strese sokuyordu,çok memnunum kendisinden ve çok güveniyorum.

yooo benim doktorum da baskıcı değil...sadece yumurta konusunda böyle dedi...günde ya süt iç ya da 1 su bardağı yoğurt ye dedi...ve 1 elma...ben kilo almayı bırak kilo vermişim....beslenmene dikkat et dedi bi de...

sana dışardan kalsiyum verdiği için gerekli görmemiş...ama bence doğal yollarla alabilmek daha önemli...sana niye kalsiyum dışardan veriyor?yiyemiyor musun yoksa eksik mi vücudunda?

Günaydın herkese
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hamileliği sona eren arkadaşlar inşallah en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz

sana dışardan kalsiyum verdiği için gerekli görmemiş...ama bence doğal yollarla alabilmek daha önemli...sana niye kalsiyum dışardan veriyor?yiyemiyor musun yoksa eksik mi vücudunda?

aslında eksik olduğu için vermedi,ben biraz ısrar ettim çünkü gerçekten süt içemiyorum,solgar'ın kalsiyumunu verdi o yüzden rahat etmem için sanırım:) endişeli halimden kurtulmam için:)aynı zamanda demir hapı da verdi,herhangi bir kansızlık ya demir eksikliğimde yok ama malum bebek hem demiri hem kalsiyumu bizden alıyor anneye bir şey kalmıyor özellikle doğum sırasındaki kan kaybını önlemek için demir hapı gerekli.

benim de diş etim acıyooo
fırçaladım gene ....gidip süt içem bari...
kızlar ben mutfaktayım...gene görüşürüz öptümm

günaydın kızlar mutlu bir hafta diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan
cremeren ve hilalbebik çok geçmiş olsun kızlar inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsınız allahım sağlıklı bebek versin size:teselli:
bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydın olsun:içelim:
benimde 2 gündür çok başım ağrıyor krem sürüp yazmayla bağlıyorum banamısın demiyor :1no2:

günaydın kızlar...ben 14 haftalığım adam.demek senin doktor liearac önermedi aslında reçetesinde de 3 aylıktan itibaren kullanabilirsiniz yazıyor.gördüğümüz gibi her doktor farklı mesela benim doktorum da kilo konusunda çok takıntılı ben de henüz hiç kilo almadım ama her gün 1 yumurta 2 bardak süt 1 kase yoğurt peynir ve et zorunlu dedi.ben henüz süt olayına giremedim ama ona da 1-2 güne başlarım anca geçti bulantılarım.valla bence doktorumuza güvenelim ve kafamızı karıştırmayalaım arkadaşlar

günaydın hanımlar.:kahve:
mutlu bir hafta geçirmenizi dilerim.a.s.
bebeğini kaybeden arkadaşlar Rabbim kısa zamanda sizede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.:Saruboceq:
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza :1hug:

günaydın kızlar mutlu bir hafta diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan
cremeren ve hilalbebik çok geçmiş olsun kızlar inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsınız allahım sağlıklı bebek versin size:teselli:
bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydın olsun:içelim:
benimde 2 gündür çok başım ağrıyor krem sürüp yazmayla bağlıyorum banamısın demiyor :1no2:

geçmiş olsun canım.çok mu uyuyorsun yada uykusuz mu kalıyorsun?ağrıların bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

bu arada kızlar diş etlerinizde bir huzursuzluk var mı?

Allah'a şükür bende şimdilik birşey yok.ama bildiğim kadarıyla hamilelikte diş ağrısı normalmiş.bebek kalsiyumu bizim vücudumuzdan aldığı için kalsiyumun toplandığı yerlerde dişler olduğu için ağrı olması mümkün.
benim eltim(rahmetli)anlatırdı hep dişlerim çok ağrıyor diye doktoru ona söylemiş bebek senin dişindeki kalsiyumu kendine emiyor diye:bbo:

kızlar 2 ay sonra bir sorun çıkmazsa inşallah kendi evimize taşınacağız bebeğimizi kendi evimizde büyüteceğim inşallah eşim kiracıyız oda almayız diyordu ama şimdi odasını kurarız dedi çok sevindim :asigim:

kızlar günaydın ,
bebişlerini kaybeden arkadaşlar geçmiş olsun,Rabbim inşallah kısa sürede tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.
kızlar size bir sorum olacak ben sırtüstü yada yan yatınca resmen karnım atıyor dışarıdan gözle görülür bir atış,kendinde bunu gözlemleyen varmı???

geçmiş olsun canım.çok mu uyuyorsun yada uykusuz mu kalıyorsun?ağrıların bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
sağol canım aslında uykularım pek düzenli sayılmaz gece 3 kere falan kalkıyorum tabi uykuya dalasıya epey zaman geçiyor ama hamileliğin başından beri böyle o zaman bu kadar sık ağrımıyordu şimdi dayanılmaz oldu:gitme:

Back
X