- Konu Sahibi teknekazintisii
- #4.581
dirim dediğin gibi pamukla alnımı ovdum yarım saate geçti ağrım ama iki saat sonra yine başladı ne yapcam bilmiyorum kafamı duvarlara vurasım geliyo o kadar kötü ağrıyoki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim eşimin de migreni vardirim dediğin gibi pamukla alnımı ovdum yarım saate geçti ağrım ama iki saat sonra yine başladı ne yapcam bilmiyorum kafamı duvarlara vurasım geliyo o kadar kötü ağrıyoki
dirim dediğin gibi pamukla alnımı ovdum yarım saate geçti ağrım ama iki saat sonra yine başladı ne yapcam bilmiyorum kafamı duvarlara vurasım geliyo o kadar kötü ağrıyoki
günaydın kızlar nasılsınız*ben gribim burnum akıyo boğazım yanıyo bugün kontrolüm var belki dr ilaç yazar zaruri olmadan kullanmayı düşünmüom ama evde bulunsun en azından.aman siz dikkat edin çok zor oluyo bulantım hafifledi rahatladım derken grip çıktı bu hamileliğim ne zor geçio yahu:bbo:
canım geçmiş olsun.ben de bu sabah bir kalktım,burnum çeşme gibi akıyor,hapşırma,tıksırma o biçim.giribim yani,öyle yatıyorum.ama inşallah daha da artmaz.:sinifsinif:
gecmıs olsun canım yaa cok zor olur sımdı.dıkkat et kendıne c vıtamını almaya calıs ılacta ıcemıyoskıboshayallersmile
tesekkurler denizcım buarada bursalı arkadaslara bı duurum var bursa tüyapta 15 18 temmuzda bebek fuarı varkaydirigubbakcemile3 cok guzel seyler oluyor mobılyadan gıyıme uygunda oluyormus ılgılenenler kacırmasın derım
vayyy 17 sinde cinsiyetini öğreneceğim nasipse ordan hemen fuara geçeyim ben alkisalkisalkis
Kızlar bide bişiy danışmak istiyorum benim kilotlarım artık iyice sıkmaya, rahatsız etmeye başladı göbeğimi.
Hamile kilodu alıp kullanan var mı aranızda? İnternetten baktım ama sipariş etmeye cesaret edemedim.
Dışarı çıkınca loya ya sorucam varsa istiyorum