• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dirim dediğin gibi pamukla alnımı ovdum yarım saate geçti ağrım ama iki saat sonra yine başladı ne yapcam bilmiyorum kafamı duvarlara vurasım geliyo o kadar kötü ağrıyoki

ikili tahili sonuçlarını alan arkadaşlar gözünüz aydınn sizin adınıza çok sevindim allahım inş bize göstersin o mutlu haberi almaya...

dirim dediğin gibi pamukla alnımı ovdum yarım saate geçti ağrım ama iki saat sonra yine başladı ne yapcam bilmiyorum kafamı duvarlara vurasım geliyo o kadar kötü ağrıyoki
canım benim eşimin de migreni var
biz çiğ patatesi dilimleyip
alnına koyuyorum,sonrada alnını bi ıslak bezle bağlıyorum sıkıca
uyumaya çalışıyor,uyursa geçiyor
Allah yardımcın olsun
ağrı kesici de kullanamıyorsun
uyumaya çalışsan

Merhabaa sizi takip ediyorum arada ama çok yazamıyorum.
Hamilelikte baş ağrısı gerçekten zor, Allah şifa versin inşallah.
Alışveriş topiğine baktım bir anne çok güzel bilgiler vermiş bize, okumanızı tavsiye ederim

Kızlar bide bişiy danışmak istiyorum benim kilotlarım artık iyice sıkmaya, rahatsız etmeye başladı göbeğimi.
Hamile kilodu alıp kullanan var mı aranızda? İnternetten baktım ama sipariş etmeye cesaret edemedim.
Dışarı çıkınca loya ya sorucam varsa istiyorum

canım geçmiş olsun,evet ben yazmıştım çin yağının iyi geldiğini.ben de sürdükten 2-3 saat sonra ağrı yeniden başlıyor ben şiddetlendikçe sürüyorum,doğal bir şey ne de olsa.doktor da bi zararı olmadığını söyledi.ama sürdükten sonra ben ıslak bir havlu koyup kafama birsüre yatıyorum,ozaman daha da rahatlatıyor.gerçekten çok üzüldüm,geçmiş olsun.çekmeyen bilmez onun ne biçim bir ağrı olduğunu:sinifsinif:

günaydın kızlar nasılsınız*ben gribim burnum akıyo boğazım yanıyo bugün kontrolüm var belki dr ilaç yazar zaruri olmadan kullanmayı düşünmüom ama evde bulunsun en azından.aman siz dikkat edin çok zor oluyo bulantım hafifledi rahatladım derken grip çıktı bu hamileliğim ne zor geçio yahu:bbo:

canım geçmiş olsun.ben de bu sabah bir kalktım,burnum çeşme gibi akıyor,hapşırma,tıksırma o biçim.giribim yani,öyle yatıyorum.ama inşallah daha da artmaz.:sinifsinif:

benımde tam tersıne auralı mıgrenım vardı agrıdıgı zaman bır gozum yarıya kadar gormuyordu tedavıde oldum gecmedı ama bebekten berı hıc agrım yok bazı annelerın gecıyormus sanırım benımkı gectı cekmeyen bılmes dogru bende ingılız nanesı yağı ıle masaj yapıyordum alnıma 1 saate azalıyordu ılac falanda gecırmıyordu benımkını ıstersenız bı deneyın aktarlarda vardır

canım geçmiş olsun.ben de bu sabah bir kalktım,burnum çeşme gibi akıyor,hapşırma,tıksırma o biçim.giribim yani,öyle yatıyorum.ama inşallah daha da artmaz.:sinifsinif:

gecmıs olsun canım yaa cok zor olur sımdı.dıkkat et kendıne c vıtamını almaya calıs ılacta ıcemıyoskıboshayallersmile

kızlar merhaba bugün eleman aldık ona iş göstermekten yazamadım

sonuçları güzel çıkan arkadaşların gözü aydın

rahatsız olanlara da çoookk geçmiş olsun

Selam hanımlar,,herkess hasta ya, dikkat edin kendinize.gecmış olsun tum hasta annişlere.

Bugun bebek mağazası gezdım ne cok alınacak şey var .14 hafta oldu artık ufak tefek bıseyler alayım dıyorum ama ne alacagımı bılemedımmm.tecrubelı bırıyle cıkmam lasım.. ama çok şeker şeeler var:ecrin_bebek:

tesekkurler denizcım buarada bursalı arkadaslara bı duurum var bursa tüyapta 15 18 temmuzda bebek fuarı varkaydirigubbakcemile3 cok guzel seyler oluyor mobılyadan gıyıme uygunda oluyormus ılgılenenler kacırmasın derım

selam kızlar
baş ağrısı çok fenadır hele migren felaket size geçmiş olsun arkadaşlar..
ikili sonuçları alan arkadaşlar sizlerede geçmiş olsun.. allaha şükür kötü sonuç yok bebişlerimiz allaha emanet...

tesekkurler denizcım buarada bursalı arkadaslara bı duurum var bursa tüyapta 15 18 temmuzda bebek fuarı varkaydirigubbakcemile3 cok guzel seyler oluyor mobılyadan gıyıme uygunda oluyormus ılgılenenler kacırmasın derım

vayyy 17 sinde cinsiyetini öğreneceğim nasipse ordan hemen fuara geçeyim ben alkisalkisalkis

Kızlar bide bişiy danışmak istiyorum benim kilotlarım artık iyice sıkmaya, rahatsız etmeye başladı göbeğimi.
Hamile kilodu alıp kullanan var mı aranızda? İnternetten baktım ama sipariş etmeye cesaret edemedim.
Dışarı çıkınca loya ya sorucam varsa istiyorum

canım ben kullanmadım
ama hamilelik satan yerlerde dolu

denizciğim ellerine sağlık canım
biraz önce diğer topikte yazdıklarını okudum
çok faydası olucak bizlere

kızlar doktorsitesi ben üyeyim ordakı uzmanlara ıstedıgım soruları soruyorum 1 gun ıcınde cevaplıyorlar kafanıza takılan seyler ıcın bı bakın derım cok rahatlatıyor ınsanı test sonuclar:emir_bebek:ımı bıle gonderıp sormustum sabırsız ve endıselı anneler ıcın bırebır

Back
X