- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.621
slm kızlar ikili testim normal çıkmış telefonda öyle dediler
2 boyutlu ult geçen hafta dr kıza benziyo dedi
ertesi gün 3 boyutlu ult.dr daha erken cinsiyet söylenmez dedi
bakalım ne olacak kaçıncı haftada cinsiyet için gideyim kızlar
selam kızlar bugun ıkılı testın kan tahlılı sonuclarınıda aldım.gercekten cok stres yapmıstım neysekı bı sorun olmadıgını ogrendım.Allaha cok şükür .Rabbim bebişlerimizi korusun hep
Kızlar bide bişiy danışmak istiyorum benim kilotlarım artık iyice sıkmaya, rahatsız etmeye başladı göbeğimi.
Hamile kilodu alıp kullanan var mı aranızda? İnternetten baktım ama sipariş etmeye cesaret edemedim.
Dışarı çıkınca loya ya sorucam varsa istiyorum
kızlar bugündragittim 2farklı dragidiyom 2farklı hastaneden çünkü olur ya doğum zamanı biri olmazsa diğerine giderim diye.buda bebeklere gayet sağlıklı dedi 8er cm olmuşlar%85 kızlarım olcakmış hayırlısı evde kızlar kulübü kurcaz 3kızım ve benkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
grip olduma benical cold verdi bebeklere hiç zararı olmaz dedi bide elevit verdi ama ben sormayı unuttum folic plusu bırakcam mı şimdi sade elevit mi olcak bilen var mıCADIARZU
gözün aydın canım ne güzel kız çocuklarına bayılıyom ben bakalım benim bebişim kızmı erkekmi çok merak ediyombilmiyorumkismilekızlar bugündragittim 2farklı dragidiyom 2farklı hastaneden çünkü olur ya doğum zamanı biri olmazsa diğerine giderim diye.buda bebeklere gayet sağlıklı dedi 8er cm olmuşlar%85 kızlarım olcakmış hayırlısı evde kızlar kulübü kurcaz 3kızım ve benkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
günaydın canım seninde mübarek olsunŞenizgünaydın kızlar
kandiliniz mübarek olsun:)
ya soruma cevap yok mu folic plusu bırakıyoz mu elevite başlarken???
canım ben kısmetse 1 ocaktan sonra izne ayrılmayı düşünüyorumgözün aydın canım ne güzel kız çocuklarına bayılıyom ben bakalım benim bebişim kızmı erkekmi çok merak ediyombilmiyorumkismile
günaydın yurdumun güzel anne adayları nasılsınız bugün opuyorumnanaktan
ben acaip yorgun hissediyom kendimi çok uykum var mirmirmirmir
ben 1 ay sonra çalışmaya ara vericem yaz sezonu olduğu için işler yoğun kociki yalnız bırakmak istemiyom hemde evde kalınca çok canım sıkılıyor vakit geçmiyor çalışan arkadaşlar siz ne zaman bırakıcaksınız çalışmayıboshayallersmile
lcw de hamile elbiseleride varmış canımBenimde artık pantolonlarım olmuyo, lcw den çeşit çeşit elbiseler aldım kendime nasıl olsa yaz onları giyiyorum sürekli
tavsiye ederim, hem fiyatlar uygun hem de büyük beden we hamile kıyafeti çeşitleri var
Gerçi hamile kıyafeti olmayan normal elbiseler aldım ben, göğüs altından bollaşan. Bütün yaz giyebilirim
Bi de hamile şortu aldım kumaş, acayip rahat
Ama hamile kilodu da almam lazım, artık sıkıyo eskiler
ya sorma valla kafayı yiyorum daha 11 haftalığım şu halime bak hiç bi kıyafetim olmuyo bu yüzden
aminnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:arkadaşlar hepinizin miraç kandili mübarek olsun.Rabbim bu güzel günün hürmetine bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:
Arkadaşlar günaydın, kandiliniz mübarek olsun.
Birkaç gündür Bolu'dayım, dün burada bir doktora görüneyim dedim çünkü kardeşlerim bebişi görmek istediler ult. ile ( bu arada 3 kız kardeşim var)
Güle oynaya doktora gittik, sıfır moralle yanından ayrıldık, kasılmaların ve küçük de bir kanama alanın var git dinlen dedi, eve döndük. Bugün de sol kasığımda ağrı var, siz böyle ağrılar yaşıyor musunuz?
Benim ve bu durumda olanlar için de dua edin lütfen kızlar, iki düşük yaşadım zaten bu 3. gebeliğim, bu bebeği de kaybetmem umutlarımı tamamen yıkacak...
canım benim ya teşekkür ederim opuyorumnanaktanhttp://lbdf.lilypie.com/vBAQp3.png
dirimcim bu takip çizelgesini senin için yaptım kopyala ve doğum takip çizelgene yapıştır canım kaç haftalık olduğunu biliriz kaydirigubbakcemile5
seninde kandilin mübarek olsun canımArkadaşlar günaydın, kandiliniz mübarek olsun.
Birkaç gündür Bolu'dayım, dün burada bir doktora görüneyim dedim çünkü kardeşlerim bebişi görmek istediler ult. ile ( bu arada 3 kız kardeşim var)
Güle oynaya doktora gittik, sıfır moralle yanından ayrıldık, kasılmaların ve küçük de bir kanama alanın var git dinlen dedi, eve döndük. Bugün de sol kasığımda ağrı var, siz böyle ağrılar yaşıyor musunuz?
Benim ve bu durumda olanlar için de dua edin lütfen kızlar, iki düşük yaşadım zaten bu 3. gebeliğim, bu bebeği de kaybetmem umutlarımı tamamen yıkacak...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım benim ya teşekkür ederim opuyorumnanaktan
pek tatlı olmuş çok beğendim:))
seninde kandilin mübarek olsun canım
denizin dediği gibi bendede kasılmalar oluyor ara ara
bende hep bebek ve rahim büyümesindendir dedim
canım Allah yardımcın olsun
inşallah bi sıkıntın olmaz
geçmiş olsun canım inşallah bu bebişin sana sıkı sıkı sarılır hiç bırakmaz seni:Saruboceq:Arkadaşlar günaydın, kandiliniz mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?