• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende alayım diyorum
doğumdan önce almak daha iyi o zaman
koşu bandı bisikletten daha mı iyi canım?
bide alırken neye dikkat etmem gerekir?

canım ne güzel bi duygudur kimbilir:))
şimdiden başladı tepiklere:)))

seninde kandilin mübarek olsun canım benim
eminim ki müthiş bi duygudur
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım bence koşu bandı daha yararlı bisikletle sadece basen ve kalça kasları çalışıyor ama koşu bandıyla tüm vücut kasları çalışıyor ayrıca diyetisyenler yürüyüşü tavsiye ediyolar kolay ve kalıcı zayıflık içinsositosositobirde voit markayı tavsiye edebilirim ben çok memnunum alırken yağ ölçüm özelliği ,güvenlik düğmesi ve otomatik eğim varmı diye sorarsına.sevet bebişim kendini hissettirdi teyzesi çok güzel bi duygu inşallah yakında sizlerde duyarsınız :asigim:

canım geçmiş olsun,iyice dinlen.ama içini ferah tut bu mübarek günde.doktor pimpiriklenmiştir,birşey yoktur bebişinde:emir_bebek:öyle düşün,ama kasık ağrıları normalmiş bu dönemlerde çok yorulmadıktan sonra birşey olacağını sanmıyorum..geçmiş olsun tekrar:ecrin_bebek:

canım endişelenme biran önce atlatırsın inş ama istirahat çok çok önemli bende seninle aynı problemleri yaşadım bana dr iğne ve ilaç verdi sana sadece dinlenmi dedii çok dikkat et kendine

slm kizlar nasil gidiyor?Bugün basimin sag tarafinda siddetli bir agri var,gözümü acamiyorum nerdeyse ya.Sorun yasayan arkadaslara cok cok gecmis olsun.Insallah kolay ve cabuk atlatirlar.

Neyse bugün ikili testi yaptirdik,Allaha sükür sonuc gayet iyi.Ama cinsiyeti icin cok cok erken bilinmez dedi doktor.Zaten ölcümleri yapana kadar nerdeyse bayan olan doktorun cani cikti,bebek hareketli dönüp duruyor dedi,tamamlayamadi testi. Allahtan prof.dr. vardi ,o yapti ölcümleride 2 saat sonra ciktik hastaneden.Artik kismetse kontrolümde ögreniriz.
Hayirli kandiller herkese.

canım bende alayım diyorum
doğumdan önce almak daha iyi o zaman
koşu bandı bisikletten daha mı iyi canım?
bide alırken neye dikkat etmem gerekir?

canım ne güzel bi duygudur kimbilir:))
şimdiden başladı tepiklere:)))

seninde kandilin mübarek olsun canım benim
eminim ki müthiş bi duygudur
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

aminnn dirimcim bilemzsin nasıl datlııııhihoyyyt:teytey:

kızlar yaaa cinsiyetleri siz mi sordunuz doktor kendisi mi söyledi?ben bebişi görünce tüm soruları unutuyorum o da bişi demediohaoldumsmile bi de sizce 5cm pek mi minik normal mi su andabilmiyorumkismile

kızlar yaaa cinsiyetleri siz mi sordunuz doktor kendisi mi söyledi?ben bebişi görünce tüm soruları unutuyorum o da bişi demediohaoldumsmile bi de sizce 5cm pek mi minik normal mi su andabilmiyorumkismile

merhaba canım doktorum kendisi söyledi, zaten bakınca göründüğü için erkek olduğu:1:
ben kağıda yazıyorum soruları ozaman unutmamış oluyorum tavsiye ederim.
benim yumurcağımda 5,5 cm di. sanırım normaldir canım.

merhaba canım doktorum kendisi söyledi, zaten bakınca göründüğü için erkek olduğu:1:
ben kağıda yazıyorum soruları ozaman unutmamış oluyorum tavsiye ederim.
benim yumurcağımda 5,5 cm di. sanırım normaldir canım.

sağol tatlım içime su serptin:1hug: yarın ikili test için gidicez bakalım bu kez unutmazsam soriyim ki gördüğünde söylememezlik etmesinyerimseniben

herkezin kandili mübarek olsun ...

kızlar bende 1 aydır elevit kullanıyorum.. ama bunun dışında demir hapı ve balık yağı hapı verdi omega için..(ben balık yiyemiyorum malesef).. günde 3 hap içiyorum.. Çokmu acaba? şu demir hapı gereklimi diye dusunuyorum.. siz ayrıca bir demir hapı kullanıyormusunuz??

aynen bende yürüyüş bandı alcam nasılsa doğumdan sonra almak gerekiyo çalışıyorum o yüzden hiç yürüme şansım olmuyo eve gelincede dışarı çıkmaya üşeniyorum şimdiden alıp yürümek daha iyi

herkezin kandili mübarek olsun ...

kızlar bende 1 aydır elevit kullanıyorum.. ama bunun dışında demir hapı ve balık yağı hapı verdi omega için..(ben balık yiyemiyorum malesef).. günde 3 hap içiyorum.. Çokmu acaba? şu demir hapı gereklimi diye dusunuyorum.. siz ayrıca bir demir hapı kullanıyormusunuz??

Canım bende 1 aydan beri elevit kullanıyorum test sonuçlarımda demirim ve B12 vitamin eksikliğim çıktı o yüzden de yarından itibaren demir ilacı alacağım haftada bir günde B12 için iğne vurulacağım..Ve doktorumun demir için söylediği şey mutlaka alman gerekli çünkü hamileyken az olan demir çocuktan dolayı iyice düşüyomuş ve bu da bebek için tehlike arz ediyormuş..Bence doktorun ne ilaç verdiyse mutlaka kullan almamazlık yapma canım..Doktorun zaten tehlikeli olan bir şey vereceğini zannetmiyorum..

sibush aynen bende senin gibi elevit kullanıyordum sonra balık yağı hapı şimdide son gittiğimde demir hapı verdi, gün aşırı içsem olurmu demiştim doktora elevit ile balık hapını yemen nasıl bulantın varmı dedi yok dedim tamam 2 günde bir içersin dedi

aynen bende yürüyüş bandı alcam nasılsa doğumdan sonra almak gerekiyo çalışıyorum o yüzden hiç yürüme şansım olmuyo eve gelincede dışarı çıkmaya üşeniyorum şimdiden alıp yürümek daha iyi

zeycane canım bu profildeki foto senin şu andaki göbüşün mübilmiyorumkismile

Back
X