• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar madensuyu ve ilaç hariç (çünkü bunları kullanıyorum)mide yanması için tavsiyesi olan varmı midem ağzıma geliyor cayır cayır yanıyor boğazım ay bu bebişim çokmu saçlı olucak nedir :bbo:

canım ablam dr bana mıde yanması içiçn gaviscon şurup vermıstı bı dene ıstersen sende

iyi haftalar herkese, yakınlarını kaybedenlerin başı sağolsun
uykusuzluk problemi bende de iki haftadır var, sıcaklar we bacaklarımın ağrısı nedeniyle tam bi gece kuşu oldum
gece uyuyamayınca da bütün gün başım çatlıyo kolumu kaldırmaya halim olmuyo
annem anason içmemi önerdi ama doktora sormadan içmek de istemiyorum

mide yanmasını bilmiyorum ama baş ağrısı için demin tv'de ender saraç sol elin baş parmağıyla işaret parmağı arasına bir damla nane yağıyla 5-10 dakika kadar baskı yapmak gerektiğini söylüyordu. (diğer elin iki parmağıyla attan ve üstten sıkıştırmak suretiyle:)

[mide yanması için de bir site buldum, çiğ patates suyu ve zeytinyağı gibi öneriler var. umarım işe yarar...: mailce.com/mide-yanmasi.html

canım ablam dr bana mıde yanması içiçn gaviscon şurup vermıstı bı dene ıstersen sende
canım ben rennie kullanıyorum dktr onu vermişti 2 gündür fena yanıyor faydası yok hiç olmazsa bide bunu deniyem çaresizlikten ne yapcemi sapıttım resmen midem ağzımda dolaşıyom kafamçokkarıştı

kıs çitii kaç aylık oldu bebiş,nasılsın bakem,seni merak ettim ,:CüvCüv:
dayanamam öperim göbiştenopuyorumnanaktan bilirsin beni:jeyyar:
ooo fıstıgım gemişşşŞeniz
3,5 aylık olduk teyzoşu yaramazlıklarada başladık bilekaydirigubbakcemile3sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor hayatyerimsenibengöbüşümde öpülcek kıvamda hanikaydirigubbakcemile3:nazar:

ya kızlar örgü sitelerine bakmaya başladım çok anlıyormuşum gibi en azından model beğenip annemlere ördürürüm kış bebişlerimiz olacak nihayetinde :hulya:

bursa da olan arkadaşlar çekirge sigorta hastanesinde doğum yapan tanıdıklarınıs var mı nasıl acaba??

mrb canım.geçen yaz eltim erken doğum tehlikesiyle 15-20 gün orda yattı.doğumunu orda yapmadı ,doğum hakkında bişey diyememde yatarken hijyen çok kötüydü.yeni doğmuş bebekler anneleriyle aynı yataklarda odalar 8 kişilik falan kalabalık,kimi camı açtırmıyo kimi cam açılsın istiyo.ama tedavi anlamında eltimle çok ilgilendiler ellerinden geleni yaptılar.o konuda haklarını yiyemem önemli unsurlardan biride bu çünkü.

herkeze slm güzel anneler...ben yine 1 haftadır kayınvalidemde kaldım.dün gece eve döndük ama artık ne kanama nede akıntım var.herşey yoluna giriyo galiba.bayağ ayağada kalktım hatta.evin içinde ufak tefek işler bile yapıyorum
.bu arda bu akşam dr kontrolümüz var.15 gün önce gitmiştim dra .çok merak ediyorum bebeğimi.kötü bişeyle karşılaşcam diye ödüm kopuyo.allahım hepimize yardım etsin.2 li testte yapılcak kısmetse.heycandan akşamı nasıl etcem bilemiyorum.

merhabalar ;

bende sizler gibi 2011 ocak anne adayıyım hepinizi tebrik ediyorum. dilerim bu duyguyu rabbim dileyen herkese yaşatır. bugün ikili testimiz vardı 4 gün sonra belli olacak ense kalınlığı ölçüm sonucu 0.131 cm sizlerin sonuçları nasıldı kan tahlilini çok merak ediyorum...
bu süreç hem çok güzell hemde çok stresli doktora her gidişimiz bi olay kalbi atıyomu büyüdümü acaba bişeymi olduu allah yardımcımız olsun :emir_bebek:

Back
X