- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #4.961
kendisini gördüğünde sorarsan sevinirim cnm belki faydası olur:2:
tamam canım sorarım
ekşime oluyorsa leblebide yiyebilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendisini gördüğünde sorarsan sevinirim cnm belki faydası olur:2:
hem ekşime hemde yanma var cnm leblebiyi deniyem bide kafamçokkarıştıtamam canım sorarım
ekşime oluyorsa leblebide yiyebilirsin
kızlar madensuyu ve ilaç hariç (çünkü bunları kullanıyorum)mide yanması için tavsiyesi olan varmı midem ağzıma geliyor cayır cayır yanıyor boğazım ay bu bebişim çokmu saçlı olucak nedir :bbo:
hem ekşime hemde yanma var cnm leblebiyi deniyem bide kafamçokkarıştı
bursa da olan arkadaşlar çekirge sigorta hastanesinde doğum yapan tanıdıklarınıs var mı nasıl acaba??
hem ekşime hemde yanma var cnm leblebiyi deniyem bide kafamçokkarıştı
ben de rennie tablet verdi onu kullanıyom ALLAH şifa versin zor valla yaşayan bilirbilmiyorumkismile
[mide yanması için de bir site buldum, çiğ patates suyu ve zeytinyağı gibi öneriler var. umarım işe yarar...: mailce.com/mide-yanmasi.html
ay evde leblebi vardı yiyim canım sağolkızlar mide yanması için kesinlikle leblebi.midedeki asiti emdiği için mideyi çok rahatlatıyor,aklınızda olsun.
canım ben rennie kullanıyorum dktr onu vermişti 2 gündür fena yanıyor faydası yok hiç olmazsa bide bunu deniyem çaresizlikten ne yapcemi sapıttım resmen midem ağzımda dolaşıyom kafamçokkarıştıcanım ablam dr bana mıde yanması içiçn gaviscon şurup vermıstı bı dene ıstersen sende
ooo fıstıgım gemişşşŞenizkıs çitii kaç aylık oldu bebiş,nasılsın bakem,seni merak ettim ,:CüvCüv:
dayanamam öperim göbiştenopuyorumnanaktan bilirsin beni:jeyyar:
tuğçe cim sen hangi doktora gidiodun doğumu hangi hastane de düşünüyosun...???
bursa da olan arkadaşlar çekirge sigorta hastanesinde doğum yapan tanıdıklarınıs var mı nasıl acaba??