2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim pantalonlarımın hiçbiri girmiyo eteklerimide zor kapatıyorum.üstümde gömleklerim falan vardı keten onlar iyi sorun yaşamıyorum ve bi sürüde var.evet çok pahalı pantalonlar.100 tl hepsi bende biraz daha beklemek istiyorum ama sokağa çıkmamak en iyisi galiba

bende gereksiz harcama yapmak istemiyorum o yüzden çok tereddüt ediyorum.hiçte ucuz şeyler değil hamile kıyafetleri.hepsi 1 avuç para.bide bayram geliyo o zamana da sıkıştırmak istemiyorum daha da kazıklamaya çalışcaklar insanı.iki arada bi derede kaldım

aynen ben de yanımdakine öyle diyorum sen bak ben oturayım diyorum hemen bayılacakmş gibi oluyorum
aay benim de bulantılarm hafifler inşallah

lcw de hamileliklerde varmış
duyunca çok sevinmiştim:)))))
hatta bi tane şort gördüm beli lastikli yeşil
almayı düşünüyorum:)

hadi canım ya
ozaman biz kaçıncı aydan itibaren almaya başlıcaz?

bende gereksiz harcama yapmak istemiyorum o yüzden çok tereddüt ediyorum.hiçte ucuz şeyler değil hamile kıyafetleri.hepsi 1 avuç para.bide bayram geliyo o zamana da sıkıştırmak istemiyorum daha da kazıklamaya çalışcaklar insanı.iki arada bi derede kaldım[/QUOTE]

canım ben bayramı hiç düşünmemiştim doğru diyosun ama bayramda da hamile kıyafetlerini bilmiyom ama çeşit çok oluyo daha güzeel modeller gelebiliyo ama tabi ozamn gezmek pek rahat olmuyo en iyisi önceden almak
gerçekten çok da pahalılar
peki netür kıyafetler tercih edeceksiniz
tunik pantolon mu yoksa boydan elbise mi

kızlar şey sorucam kışın mont meselesini nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz alacak mısınız peki
peki alısanız ilerde kullanabilirmisiniz acaba kış hamileleri bu konuda ne yapıyor merak ediyorum

canım önceden bende öyleydim
uzun süre ayakta duramıyorsum
şimdi çok şükür o durumlar kayboldu ama
yinede var bi halsizlik,bir kere midedeki rahatsızlıkta devam ediyor

dra sordum ben kullan 30luk 40lık falan kullan hatta kullanman ii olur dedi
canım ben avonunkini aldım,hiç bakmadım 30 luk mu 40 lık mı diye
yinede öğlenleri dışarı çıkmamaya çalışıyorum
aynen canım ya çalıştığım için mecbur alıcam
az da alamam,5 gün gidiyorum
aynı kıyafetlerle bide o göbekle:)))
kesin bunalıma girerim,bari psikolojim düzgün olsun:))
bendede belirgin değil hatta arkadaşlardan biri dirim
daha hani bişey yok,ne zaman çıkacak dedi:))
halbuki biraz olsun var:))))

canım tunikleri hamilelik satan yerlerden almayacağımız için şanslıyız
ama dediğin gibi pantolonlar çok pahalı
lcw ye felan bak,orası genelde uygun oluyor
ben tam gezemedim
slm hanımlar nasılsınız
slm canım
hoşgeldin

canım ben bayramı hiç düşünmemiştim doğru diyosun ama bayramda da hamile kıyafetlerini bilmiyom ama çeşit çok oluyo daha güzeel modeller gelebiliyo ama tabi ozamn gezmek pek rahat olmuyo en iyisi önceden almak
gerçekten çok da pahalılar
peki netür kıyafetler tercih edeceksiniz
tunik pantolon mu yoksa boydan elbise mi[/QUOTE]

valla kış geldiği için hiç elbise düşünmedim ben.pantolon ve gömlek tarzı şeyler ilgimi çekiyo.netten araştırdım biraz.çok şık bluzlar falanda var.bi kot bi canvas pantalon alayım bi kaçta üst yeter diye düşünüyorum.evde triko elbiselerim falanda var onlarıda kullanabilirim diye düşünüyorum en azından 6-7. aylarda

sahi daha bunun bayramı da var ya((
5 aylık olacağız:)

kızlar şey sorucam kışın mont meselesini nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz alacak mısınız peki
peki alısanız ilerde kullanabilirmisiniz acaba kış hamileleri bu konuda ne yapıyor merak ediyorum
canım kışlık kabanlarımız olmaz mı ki acaba akannehir
ben önünü açık giyerim diye düşünmüştüm
bende ayakkabıyı düşünüyordum
son aylar ayaklarımız şişmeye başlıcak
yaz olsaydı sandalet yada babet alırdık
şimdi bi numara büyük çizme mi alıcaz akannehir

valla kış geldiği için hiç elbise düşünmedim ben.pantolon ve gömlek tarzı şeyler ilgimi çekiyo.netten araştırdım biraz.çok şık bluzlar falanda var.bi kot bi canvas pantalon alayım bi kaçta üst yeter diye düşünüyorum.evde triko elbiselerim falanda var onlarıda kullanabilirim diye düşünüyorum en azından 6-7. aylarda[/QUOTE]
ben de pantolon ve tunik tarzı şeyler alıcam kot pantolon alamam memur olduğum için müsade edilmiyor evet benim de triko elbiselerim var ama ben normalde zayıf bi insan olduğum için herhalde o elbiseler bana pek olmaz ilerde çünkü bedenleri çok dar

valla bu konuyu hiç düşünmedim daha bide bu var dimi

geçenlerde netten araştırdım 4. aydan itibaren hamile kıyafetleri giyilmeli diyo dr lar.dar sıkışık kıyafetler giymemeliymiş

kızlar bende elbiseden çok etek düşünüyorum
fırfırlı kot etek gördüm biyerde çok şirin,
alırsam en azından kışında kalın çorapla giyerim
hem elbise daha cübbeli gösteriyor
hemde malum kış geliyor

valla bu konuyu hiç düşünmedim daha bide bu var dimi

geçenlerde netten araştırdım 4. aydan itibaren hamile kıyafetleri giyilmeli diyo dr lar.dar sıkışık kıyafetler giymemeliymiş

doğru canım,ben de göbeğimi sıkan şeyler giymemeye çalışıyorum
dökümlü pantolonlarımı,eteklerimi giyiyorum

ben de kabanımın aynısını giymeyi düşünüyorum önünü açarımbir de şal kullanırım üstüne muhtemelen göbeğimi örtsün diye ya da kışlık kalın hırka tarzı modeller var gerçekten çok şık onlardan da alabilirim ilerde onlar rahat kullanılabilir
ama çizme beni de kara kara düşündürüyo çok şişer mi ki acaba bir de kaymaması gerekir yağmurda falan rahat bişey olmalı ayakkabı gerçekten önemli

ben 2 tane aldım hamile kıyafeti tunik pantolon şeklinde elbise giymeyi pek sevmiyorum kalçam büyük olduğu için2 kıyafet 200tl tuttu nasıl sizce fiyatı kazıkmı akannehirgünlük olarak tişört pantolon giyiyorum bunları gezmelik diye aldımbayanssulusmile

kızlar yarama bastınız varya.bu ayak numarası canımı çok sıkıyo benim.ben şu anda 39-40 giyiyorum hamilelikte ve sonrasında napcam 1 numara büyüyo ayaklar diyolar.ve dünya kadarda ayakkabım var.içim yanıyo şimdiden.bide büyürse 41 falan giycem herhalde.mahvoldum ben

cnm bu aralarda gözüküyo merak etme hepimiz o kazıklardan yicez galiba

kızlar hanımın çiftliğini izliyormuydunuz bilmem ama ordaki özgü namalın giydiği bazı hamile elbiseleri hoşuma gidiyordu çok hoş bazıları

Ben hamile kıyafeti satan yerlerden almıyorum onlar çok pahalı bu sene lcw takılacağım hep öyle gözüküyor baya da ürün aldım üst olarak... Pantolon alacağım Sivas a gitmeden köyümüz serin oluyor akşama doğru Antalya da yaşadığım için biraz şanslıyım buraya kış geç geliyor bide kot tutum almayı düşünüyorum
kaban deyince düşündüm şöyle bir ben geçen kış almıştım ön kısmının parçaları vücudu sarıyor üst üstte getirip kuşağını bağlıyordum bu sene göbeğimi tam sarar iyi ki ondan almışım düşünerek almamıştım gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…