- 11 Ağustos 2008
- 12.383
- 1.700
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.021
canım evet kaban olayı halledilirdeben de kabanımın aynısını giymeyi düşünüyorum önünü açarımbir de şal kullanırım üstüne muhtemelen göbeğimi örtsün diye ya da kışlık kalın hırka tarzı modeller var gerçekten çok şık onlardan da alabilirim ilerde onlar rahat kullanılabilir
ama çizme beni de kara kara düşündürüyo çok şişer mi ki acaba bir de kaymaması gerekir yağmurda falan rahat bişey olmalı ayakkabı gerçekten önemli
akannehirben 2 tane aldım hamile kıyafeti tunik pantolon şeklinde elbise giymeyi pek sevmiyorum kalçam büyük olduğu için2 kıyafet 200tl tuttu nasıl sizce fiyatı kazıkmı akannehirgünlük olarak tişört pantolon giyiyorum bunları gezmelik diye aldımbayanssulusmile
canım ayak şiştiği için olmuyor diye biliyorumkızlar yarama bastınız varya.bu ayak numarası canımı çok sıkıyo benim.ben şu anda 39-40 giyiyorum hamilelikte ve sonrasında napcam 1 numara büyüyo ayaklar diyolar.ve dünya kadarda ayakkabım var.içim yanıyo şimdiden.bide büyürse 41 falan giycem herhalde.mahvoldum ben
kızlar yarama bastınız varya.bu ayak numarası canımı çok sıkıyo benim.ben şu anda 39-40 giyiyorum hamilelikte ve sonrasında napcam 1 numara büyüyo ayaklar diyolar.ve dünya kadarda ayakkabım var.içim yanıyo şimdiden.bide büyürse 41 falan giycem herhalde.mahvoldum ben
evet canım bol su içmek lazımcanım evet kaban olayı halledilirde
ayakkabı benide düşündürüyor
arı sokmuş gibi oluyormuş,bol bol su içelim
az şişsin diye
ben de 37 giyiyorum ama kocaelide kışın çizme giymeden olmaz yağmur boldur çamurdan etkilenmemek için çizme şart spor aykkabı hiç giyemem işe öyle gidemem çünkü mecburen bir sürü ayakkabının yanına bir tane daha eklenecek gibi görünüyoben 36 - 37 giyiyorum çizme giymem bu sene büyük ihtimal spor ayakkabı alırım idare eder
canım doğumdan sonra eski haline döner herhalde dimi yoksa öyle mi kalacakakannehircanım evet kaban olayı halledilirde
ayakkabı benide düşündürüyor
arı sokmuş gibi oluyormuş,bol bol su içelim
az şişsin diye:)
akannehir
canım çok fazla,ama fiyatlar öyle malum,
insan giymeyede kıyamaz :gitme:
canım ayak şiştiği için olmuyor diye biliyorum
doğumdan sonra ayak geri eski haline dönmüyormu
yoksa bende yandım
kızlar işler yoğun ara ara yazmak zorunda kalıyom kusura bakmayın
kızlar korkmayın doğumdan sonra herşey normale dönüyor yani ayaklarınızda normale döner benim ayaklarım çok şişmemişti birde son aylarda çok tuz kullanmayın biliyorsunuz tuz suyu tutuyor bol bol su için inşallah benim bundada çok şişmez:umursamaz:
canım yakın bır arkadasım orda dogum yaptı pek iç açıcı şeyler anlatmadı açıkcası
cnm bn konura gidiorum semih serbeste orda düşünüorum sen nereye gidiioaun
mrb canım.geçen yaz eltim erken doğum tehlikesiyle 15-20 gün orda yattı.doğumunu orda yapmadı ,doğum hakkında bişey diyememde yatarken hijyen çok kötüydü.yeni doğmuş bebekler anneleriyle aynı yataklarda odalar 8 kişilik falan kalabalık,kimi camı açtırmıyo kimi cam açılsın istiyo.ama tedavi anlamında eltimle çok ilgilendiler ellerinden geleni yaptılar.o konuda haklarını yiyemem önemli unsurlardan biride bu çünkü.
herkeze slm güzel anneler...ben yine 1 haftadır kayınvalidemde kaldım.dün gece eve döndük ama artık ne kanama nede akıntım var.herşey yoluna giriyo galiba.bayağ ayağada kalktım hatta.evin içinde ufak tefek işler bile yapıyorum
.bu arda bu akşam dr kontrolümüz var.15 gün önce gitmiştim dra .çok merak ediyorum bebeğimi.kötü bişeyle karşılaşcam diye ödüm kopuyo.allahım hepimize yardım etsin.2 li testte yapılcak kısmetse.heycandan akşamı nasıl etcem bilemiyorum.
ben gülin okan a gidiyorum. özel muaynanesine. test için sigortaya gönderio. ama bazı hastanelerede gidiomuş doğum için.bi gece içinde dünyanın parasını vermek istemiyorum bebeğime bişey alırm daha iyi die düşünüyorum ama bilemiyorum.
canım o lastikli pantolonlarında mı bedeni var?Bende kıyafet konusunda yalnızım sanıyordum. Herkeste varmış aynı dert. Sabah olan pantalon akşama doğru rahatsız etmeye başlıyor. Zaten kotları 1 aydır falan giymiyorum. Kumaş ve keten 3 tane pantalon kaldı ki bunlarında omaması an meselesi mafoldumben
Kıyafet konusunda bende çok yazlık olmayan birşeyler alıyım yaz sonu bakarım diyordum ama o kadar dayanamıycam sanırım bu göbekle. Ben geçen LCW'ye uğradım bakmak için ama benim gittiğim mağazada en küçük bedeni bile bana büyüktüBende pantalon konusunda şimdilik 1 tane alayım kışında 1 tane daha alırım diyorum. Ama kot almıycam işte resmi giyinmem gereken günler çok oluyo.
C&A'dan da bakıcam orada uygun üstler var. Hem normalde de giyilebilecek tarzda yazlıklar alırsam daha sonra da giyerim.
canım ben dönüyor diye biliyorum ama dönmeyen örneklerinede şahit oldum akannehircanım doğumdan sonra eski haline döner herhalde dimi yoksa öyle mi kalacakakannehir
afiyet olsun canımah kızlar daha ne sorunlarımız olcak ama rabbim hepsini güzel güzel yaşatsın.sağlıkla bebeklerimize kavuştursun.ben çıkıyorum açıktım gidim mutfağı kurcalayayım bi.acıkınca gözlerim kararmaya başlıyo
canım aksilik bende tuzu hiç sevmem ama bu aralar midemi bastırsın diyekızlar işler yoğun ara ara yazmak zorunda kalıyom kusura bakmayın
kızlar korkmayın doğumdan sonra herşey normale dönüyor yani ayaklarınızda normale döner benim ayaklarım çok şişmemişti birde son aylarda çok tuz kullanmayın biliyorsunuz tuz suyu tutuyor bol bol su için inşallah benim bundada çok şişmez:umursamaz:
:))))aaa keşke benim ayaklarım eski haline dönmese,ben de 35 giyiyorum,ayağıma göre ayakkabı bulamıorum,doğumdan sonra 36-37 olsa ohh ne güzelkaydirigubbakcemile3
canım doğru düşünüosun ama yani bu senin we bebeğin açısından önmli bi karar yani ben dewlet hastanlern çok kalabalk olduklarından temiz olduklarını düşünmüorum o yuzden özel hastaneyi seçtm durumun warsa sende bi düşün derm
canım bence şimdiden stres yapma ben ilk hamileliğimde osmaniyedeydim ve o zaman hastaneler anlaşmalı da olsa epey para alıyodu ve 9 ay özel hastaneye gittim.beklenen doğum tarihinden önce sancı tutunca ve pazar günü olunca derhal hastaneyi aradım verdikleri cvp drunuz il dışında ulaşamayız.ben kuzu kuzu doğum hastanesinde yani devletin doğum hast doğum yaptım çok şükür erken olmasına rağmen de herşey çok ii oldu.bu hamileliğimde 2farklı hastanede 2farklı dra gidiyorum.tabi birbirlerinden habersiz çünkü doğum anı biri olmasa biri olsun diye ama yine de herşey nasip.onun için yorma kafanı herşey olacağına varır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?