2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım evet kaban olayı halledilirde
ayakkabı benide düşündürüyor
arı sokmuş gibi oluyormuş,bol bol su içelim
az şişsin diye:)

akannehir
canım çok fazla,ama fiyatlar öyle malum,
insan giymeyede kıyamaz :gitme:

canım ayak şiştiği için olmuyor diye biliyorum
doğumdan sonra ayak geri eski haline dönmüyormu
yoksa bende yandım

ben 36 - 37 giyiyorum çizme giymem bu sene büyük ihtimal spor ayakkabı alırım idare eder

canım ayak şiştiği için olmuyor diye biliyorum
doğumdan sonra ayak geri eski haline dönmüyormu
yoksa bende yandım[/QUOTE]

cnm ayağı büyüyenlerde oluyomuş çoook korkuyorum çoookkk...ikitane arkadaşımın büyüdü kayınvalideminde büyümüş ama eltime bişey olmadı

Bende kıyafet konusunda yalnızım sanıyordum. Herkeste varmış aynı dert. Sabah olan pantalon akşama doğru rahatsız etmeye başlıyor. Zaten kotları 1 aydır falan giymiyorum. Kumaş ve keten 3 tane pantalon kaldı ki bunlarında omaması an meselesi mafoldumben

Kıyafet konusunda bende çok yazlık olmayan birşeyler alıyım yaz sonu bakarım diyordum ama o kadar dayanamıycam sanırım bu göbekle. Ben geçen LCW'ye uğradım bakmak için ama benim gittiğim mağazada en küçük bedeni bile bana büyüktü Bende pantalon konusunda şimdilik 1 tane alayım kışında 1 tane daha alırım diyorum. Ama kot almıycam işte resmi giyinmem gereken günler çok oluyo.
C&A'dan da bakıcam orada uygun üstler var. Hem normalde de giyilebilecek tarzda yazlıklar alırsam daha sonra da giyerim.

canım evet kaban olayı halledilirde
ayakkabı benide düşündürüyor
arı sokmuş gibi oluyormuş,bol bol su içelim
az şişsin diye
evet canım bol su içmek lazım

ben 36 - 37 giyiyorum çizme giymem bu sene büyük ihtimal spor ayakkabı alırım idare eder
ben de 37 giyiyorum ama kocaelide kışın çizme giymeden olmaz yağmur boldur çamurdan etkilenmemek için çizme şart spor aykkabı hiç giyemem işe öyle gidemem çünkü mecburen bir sürü ayakkabının yanına bir tane daha eklenecek gibi görünüyo
canım antalyada oturman gerçekten çok iyi olmuş senin için

canım doğumdan sonra eski haline döner herhalde dimi yoksa öyle mi kalacakakannehir

ah kızlar daha ne sorunlarımız olcak ama rabbim hepsini güzel güzel yaşatsın.sağlıkla bebeklerimize kavuştursun.ben çıkıyorum açıktım gidim mutfağı kurcalayayım bi.acıkınca gözlerim kararmaya başlıyo

kızlar işler yoğun ara ara yazmak zorunda kalıyom kusura bakmayın
kızlar korkmayın doğumdan sonra herşey normale dönüyor yani ayaklarınızda normale döner benim ayaklarım çok şişmemişti birde son aylarda çok tuz kullanmayın biliyorsunuz tuz suyu tutuyor bol bol su için inşallah benim bundada çok şişmez:umursamaz:

ben tuzu çok severim ama artık azaltmak lazım

cnm bn konura gidiorum semih serbeste orda düşünüorum sen nereye gidiioaun

ben gülin okan a gidiyorum. özel muaynanesine. test için sigortaya gönderio. ama bazı hastanelerede gidiomuş doğum için.bi gece içinde dünyanın parasını vermek istemiyorum bebeğime bişey alırm daha iyi die düşünüyorum ama bilemiyorum.

:1shok: orasıda çok kalabalıkk ya nerde yapıcas doğum. şimdiden bunun stresi tuttu...:uhm:

canım inş güsel haberlerle dönersin. sen yine de dikkat et fazla ayaklanma. hem elinde fırsat varken biras naz yap eşine :jeyyar:

aaa keşke benim ayaklarım eski haline dönmese,ben de 35 giyiyorum,ayağıma göre ayakkabı bulamıorum,doğumdan sonra 36-37 olsa ohh ne güzelkaydirigubbakcemile3

canım doğru düşünüosun ama yani bu senin we bebeğin açısından önmli bi karar yani ben dewlet hastanlern çok kalabalk olduklarından temiz olduklarını düşünmüorum o yuzden özel hastaneyi seçtm durumun warsa sende bi düşün derm

canım bence şimdiden stres yapma ben ilk hamileliğimde osmaniyedeydim ve o zaman hastaneler anlaşmalı da olsa epey para alıyodu ve 9 ay özel hastaneye gittim.beklenen doğum tarihinden önce sancı tutunca ve pazar günü olunca derhal hastaneyi aradım verdikleri cvp drunuz il dışında ulaşamayız.ben kuzu kuzu doğum hastanesinde yani devletin doğum hast doğum yaptım çok şükür erken olmasına rağmen de herşey çok ii oldu.bu hamileliğimde 2farklı hastanede 2farklı dra gidiyorum.tabi birbirlerinden habersiz çünkü doğum anı biri olmasa biri olsun diye ama yine de herşey nasip.onun için yorma kafanı herşey olacağına varır

canım o lastikli pantolonlarında mı bedeni var?
ben standart diye biliyordum
deneyip almak lazım ozaman

canım doğumdan sonra eski haline döner herhalde dimi yoksa öyle mi kalacakakannehir
canım ben dönüyor diye biliyorum ama dönmeyen örneklerinede şahit oldum akannehir

afiyet olsun canım
canım aksilik bende tuzu hiç sevmem ama bu aralar midemi bastırsın diye
tuzu dolduruyorum((

aaa keşke benim ayaklarım eski haline dönmese,ben de 35 giyiyorum,ayağıma göre ayakkabı bulamıorum,doğumdan sonra 36-37 olsa ohh ne güzelkaydirigubbakcemile3
:))))

:uhm: bilemiyorum kafam çok karışık...
bahar ve medikali kesinlikle düşünmüyorum ama çekirge doruk olabilir. neyse daha var bu zaman içerisinde inş doğru kararı vermiş olurumm CADIARZU

doğru diosun cnm. rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…