2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben konserve olandan bahsediyorum kızlar..Sizde mi??

evet, hatta light olanını tavsiye ediyorlar.haftada iki kez. zaten şu anda taze balık bulmak da çok zor. ben de başka türlü balık yiyemediğim için arada ton balıklı salata ya da sandviç yapıp yiyorum.

bu arada cinsiyeti 10. haftada gösterdiğini savunan bir test varmış. biz inş. haftaya zaten öğreneceğiz ama daha önce görsem deneyebilirdim!(ilksenogren.com)

Ben görmüştüm bunu da pek güvenilir bulmuyorum..Sizce de o kadar kesin sonuçlar verse hastaneler bunu kendi çıkarlarına kullanmazlar mıydı?? Bebeginizin cinsiyetini ilk bizde ögrenin gibi..

haklısın, bence de bu test pek güvenilir değildir. zaten test sonucunu gösterdiği söylenen renkler de birbirine çok yakın. zaten bizim ülkemizde bu tip testler yasak diye biliyordum. ama yurtdışında güvenirliği yüksek bazı testler varmış.

valla bura güya iç anadolu yanıyoz geçen sene serinlikten akşam balkona çıkamzdık be sene cam açık yatıyom perde oynamıyo ne yapcaz bilmemmafoldumben

şirinem bizimkiler bu işten pek anlamıyorlar galiba annenle sık görüşeceğiz...benim çok hoşuma gitti seninde bursada olman harika oldu :))) cinsiyetini öğrenince seninle özelden yazışalım canım şafak 4 :))) kaydirigubbakcemile5

Hangi markanınkini kullanıyosun cnm.. Bi de memnun musun?* Ben de bu sıralar alcam daha karar veremedim CADIARZU

hmm şimdiden kullanmak mı gerekiyor canım ben de kullanmaya başlıyım bari niveanınkini mi kullanıyorsun

Doktorum bir tane ürün yazdı çok pahalıydı genelde nemlendirmek gerekiyormuş zaten nivea nın ürününü aldım bende memnunum şimdilik 3. aydan itibaren kullanmak gerekiyormuş birde bol su içmek ben iş yerimde masam koyuyorum sürahiyi sürekli içiyorum unutmuyorum önümde olunca

benim 5 aylık gibi oldu şimdiden anlamadın diğer ikisinde hiç şişmemiştim bunda aldı başını gidiyor.:CüvCüv:

Benim şişmeye başladı birazda göbek vardı süper oldu sanki 6-7 aylık :))

sirinem çok güzel şeyler ya bebişin çok şanslı annen ne güzel şeyler yapar şimdi

bizim de bakalım 14 haftaya gelelim bakalım karnım şişecek mi belki daha çok yenidir
cumartesi günü bebeklerim 3 cmdi daha çok küçükler belki de ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…