- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.141
:roflol::roflol::roflol::roflol:gaz kaçırma mı hehe işyerinde düşünsenize aman çok kötü durum ya kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben konserve olandan bahsediyorum kızlar..Sizde mi??
evet, hatta light olanını tavsiye ediyorlar.haftada iki kez. zaten şu anda taze balık bulmak da çok zor. ben de başka türlü balık yiyemediğim için arada ton balıklı salata ya da sandviç yapıp yiyorum.
bu arada cinsiyeti 10. haftada gösterdiğini savunan bir test varmış. biz inş. haftaya zaten öğreneceğiz ama daha önce görsem deneyebilirdim!(ilksenogren.com)
canım badem yağını ne için kullanıyorsun
ayyy çok sıkıldım hava da çok sıcak sizin oralar nasıl:bbo:
çatlak oluşmaması için canım doğal badem içerikli bebe yağı
kızlar benım annem bebek patıklerı hırkalar falan örüyor sıparıste alıyor bı bakın istersenız hemmodel olarak fıkır alarsınız yapamadıklarınızı cok begendıklerınızı ordan anneme sorarsınuz adresı yazdım asagıya http://1964anne.blogcu.com/bebek-patik/7194883
hmm şimdiden kullanmak mı gerekiyor canım ben de kullanmaya başlıyım bari niveanınkini mi kullanıyorsunçatlak oluşmaması için canım doğal badem içerikli bebe yağı
Hangi markanınkini kullanıyosun cnm.. Bi de memnun musun?* Ben de bu sıralar alcam daha karar veremedim CADIARZU
hmm şimdiden kullanmak mı gerekiyor canım ben de kullanmaya başlıyım bari niveanınkini mi kullanıyorsun
benim 5 aylık gibi oldu şimdiden anlamadın diğer ikisinde hiç şişmemiştim bunda aldı başını gidiyor.:CüvCüv:kızlar sizin karnınız şişmeye başladı mı
ben de hala hiç bişey yok ortada
kızlar sizin karnınız şişmeye başladı mı
ben de hala hiç bişey yok ortada
benim 5 aylık gibi oldu şimdiden anlamadın diğer ikisinde hiç şişmemiştim bunda aldı başını gidiyor.:CüvCüv:
benim 5 aylık gibi oldu şimdiden anlamadın diğer ikisinde hiç şişmemiştim bunda aldı başını gidiyor.:CüvCüv:
Benim şişmeye başladı birazda göbek vardı süper oldu sanki 6-7 aylık :))
sirinem çok güzel şeyler ya bebişin çok şanslı annen ne güzel şeyler yapar şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?