- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.101
günaydınlar..acaba bu haftalarda bebek hareketi hissedilirmi , kasıklarımda arada hafif pıtpıtlar hissediyorum, gerçi ilk hamileleiğim değil ama insan heyecanlanıyor yinede bebeğin hareketlerinin hissedilmesiyle hamileleik dahada güzelleşiyor..
Merhaba bence daha erken ikinci hamileliği olanlar genelde 14. haftalardan sonra hissediyormuş diye duydum
günaydın canım nasılsın
günaydın kızlar
günaydın canım
sağolun kızlarr...a.s.
kızlar günaydıngünaydınlar..acaba bu haftalarda bebek hareketi hissedilirmi , kasıklarımda arada hafif pıtpıtlar hissediyorum, gerçi ilk hamileleiğim değil ama insan heyecanlanıyor yinede bebeğin hareketlerinin hissedilmesiyle hamileleik dahada güzelleşiyor..
kızlarrr mulipa nın sitesine üye olmuştum az önce kurye geldi bir paket getirdi
içinde bebeğimi beklerken diye bir kitapçık var yararlı bilgiler yazıyor
nivedan numune pişik kremi bebe şampuanı alt temizleme mendili göndermişler
birde indirim kuponları ay çok hoşuma gitti
kızlar günaydın
bu aralar benimde midem çok kötü(
çok takılmışım 12.haftaya düzelecek diye((
hayal kırıkları yaşıyorum :gitme:
hımm,, kontrolüme 1 hafta var çok merak ediyorum bebeğimi , hareketlerini hissetmeye başlayınca insanın içi daha bir rahat ediyor..Allahım hepimizin hamileliğini sağlıcakla tamamına erdirsin inş. sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi..
denizcim paralı üyelikmi cnm:hulya:
bnm birde çok baş ağrım war kızlar ya birde hç bulantım öğürtm yoktu sabhları we akşam üstleri çok bulanıo we öğürüorum
hayır canım ücretsiz hihoyyyt
bende üye oldum bakalım gelicekminaniknanikhayır canım ücretsiz hihoyyyt
bende üye oldum bakalım gelicekminaniknanik
teşekkür ederim lolis bende inşallah bugün yaptırıcam. Şişli etfale gidicem orada yaptıramazsam özel dora hastanesine gidicem sanırım. peki doğumu nerede yapacaksın ve doktorun kim
evet canım o ağrılar hepimizde oluyor çünkü rahim genişledikçe kramp şeklinde ağrılar oluyor bunlar normal a.sslm güzel anneler..Bişi sorcam..Benim sabahtan beri sağ kasıgımda bi agrı var, sızı gibi bişey..Öyle dayanılmayacak gibi değil ama agrı işte..Benim gibi böyle agrıları olanlar oluyor mu arada??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?