2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar arkadaşlar hepinize ben bişey merak ediyorum dün kont gittik sizlerin bu haftalarda bebekleri kaç cm di ??kiloları konuşmuşsunuz ben şimdiden 3 kilo aldım nolcak böle bilmem:)

bnm bir kilo daha almışım yani toplam aldığım kilo 5 oldu ben napıcm kızlar fazla bişide yemiorum ekmek hamur işi falan çok çok nadir napmam gerekio siz gün içinde neler yiosunuz kahwaltıdan başlayıp akşama kadr yazabilirmisiniz

merhabalar arkadaşlar hepinize ben bişey merak ediyorum dün kont gittik sizlerin bu haftalarda bebekleri kaç cm di ??kiloları konuşmuşsunuz ben şimdiden 3 kilo aldım nolcak böle bilmem:)

ben daha hiç kilo almadım hatta bir ara bir kilo vermiştim onu geri aldım sadece

bebeğim en son 12. hafta da 5 cm olduğunu hatırlıyorum öncekileri hiç hatırlamıyorum :kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
bnm çok şişti cnm kiloda aldm ztn herkez 5 aylık fln sanıo

canım kahvaltıda büyük bir dilim tost ve çok açık çay
öğle tatlı şeyler yiyom bir dilim pasta mesela
akşam da pilav ya da makarna ayran ve sebze yemeği
ara öğünlerde de bir salıkm üzüm ve 1 şeftali
ben bu kadar yiyom
daha fazla da yiyemiyom midem almıyo
özellkle 11 ile 14 saatleri arası midem aşırı bulanıyo

ben daha hiç kilo almadım hatta bir ara bir kilo vermiştim onu geri aldım sadece

bebeğim en son 12. hafta da 5 cm olduğunu hatırlıyorum öncekileri hiç hatırlamıyorum :kedi:

teşekkürler canım bizim bebiş 3,5cmmiş dr normal dedi aslında ama internetten bakınca daha büyük olması gerekiyo yazıyodu ama normal heralde 12 haftaya kadar 5 cm olur yerimseniben

bnde sabh 2-3 dilim ekmek peynr domates salatlk o şeklde yiorum öğlen bi sebze yemeği ayran aralarda meywa yiorum gene az az çok hafif şeyler atıştırıorum.akşamda tawuk yada sebze yemeği yoğurtla yiorum

teşekkürler canım bizim bebiş 3,5cmmiş dr normal dedi aslında ama internetten bakınca daha büyük olması gerekiyo yazıyodu ama normal heralde 12 haftaya kadar 5 cm olur yerimseniben

canım benim de doktorun ultrasondaki hesabına göre 10+3 günlük gebeyim cumartessi günü baş pop mesafesi 3cm imiş korkma canım doktor boyları normal demişti bana o zamn seninki de normal

Canım nette o bilgiler verildikten sonra altında açıklama oluyor genelde doktorunuz normal dediyse doğrudur diye o yüzden doktora güvenmek gerek

dr konusunda hassasım drdanda memnunum ama 1 haftada 1 cm büyümesi beni telaşa soktu ister istemez stres oluyo insan saolun...

şimdilik ben de hiç kilo almadım ama eşim göbüşün çıktı diyo bana:kedi: özellikle yemeklerden sonra daha bi belirginleşiyo.bi de ben hiç bişeyden tiksinmedi,çok mide problemi de yaşamadım ilk günler biraz iştahsızdım ama şimdi ne bulsam yiyorumcokacimcoook pıt pt et olsun kuzuma:sm_cool:

bend eartık yağlar kullanmaya başlıycam normalde zayıf olduğum için daha çok yırtılcamı düşünüyorum ve yırtılmadan önce önlememeye çalışmalıymışız olduktan sora hiiiç faydası olmuyomuş yaaaaayerimseniben

ne kadar erken yağlanmaya başlarsak o kadar çok etkisi olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…