- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.181
sadece perşembe günleri andeva yıldız da diğer günler hep özelinde perşembede 3,30 dan sonra geliyor hastaneye
ben 21 inde yola çıkcam mecbur gitmeden muayenesine gideceğiz artık
nasıl cnm ii bir dr mu doğumu andevada mı düşünüyorsun
merhabalar arkadaşlar hepinize ben bişey merak ediyorum dün kont gittik sizlerin bu haftalarda bebekleri kaç cm di ??kiloları konuşmuşsunuz ben şimdiden 3 kilo aldım nolcak böle bilmem:)
bnm çok şişti cnm kiloda aldm ztn herkez 5 aylık fln sanıo
bnm bir kilo daha almışım yani toplam aldığım kilo 5 oldu ben napıcm kızlar fazla bişide yemiorum ekmek hamur işi falan çok çok nadir napmam gerekio siz gün içinde neler yiosunuz kahwaltıdan başlayıp akşama kadr yazabilirmisiniz
kızlar benım annem bebek patıklerı hırkalar falan örüyor sıparıste alıyor bı bakın istersenız hemmodel olarak fıkır alarsınız yapamadıklarınızı cok begendıklerınızı ordan anneme sorarsınuz adresı yazdım asagıya]
canım ya converse'ler süper!!!annenin ellerine sağlık. bu arada fularlar da çok şık...
tesekkurler canım yeteneklıdır annem ee kımın annesı bende tasarımcıyım bılıyosun
ben daha hiç kilo almadım hatta bir ara bir kilo vermiştim onu geri aldım sadece
bebeğim en son 12. hafta da 5 cm olduğunu hatırlıyorum öncekileri hiç hatırlamıyorum :kedi:
Ya cnm bu converse ler şok şeker :)) Annenin ellerine saglık..
teşekkürler canım bizim bebiş 3,5cmmiş dr normal dedi aslında ama internetten bakınca daha büyük olması gerekiyo yazıyodu ama normal heralde 12 haftaya kadar 5 cm olur yerimseniben
teşekkürler canım bizim bebiş 3,5cmmiş dr normal dedi aslında ama internetten bakınca daha büyük olması gerekiyo yazıyodu ama normal heralde 12 haftaya kadar 5 cm olur yerimseniben
dr konusunda hassasım drdanda memnunum ama 1 haftada 1 cm büyümesi beni telaşa soktu ister istemez stres oluyo insan saolun...
bend eartık yağlar kullanmaya başlıycam normalde zayıf olduğum için daha çok yırtılcamı düşünüyorum ve yırtılmadan önce önlememeye çalışmalıymışız olduktan sora hiiiç faydası olmuyomuş yaaaaayerimseniben
ne kadar erken yağlanmaya başlarsak o kadar çok etkisi olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?