- 11 Ağustos 2008
- 12.346
- 1.653
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.221
bulantılarım azaldı canım ama bu saatlerde midem yanıyordirim bulantılar azaldımı nasılsın
evet canım folik asidi bende günde 3 defa alıyordumBiz elevite 6 hafta da başladık folik asitle beraber 12. hafta da folik asidi bıraktırdı sadece elevite devam ediyorum ama ben sabahları bir tane tok karınla alıyorum
teşekkür ederim canım benim:)güle güle otur canım evinde oh mis gibi temilettin evi darısı başıma bizimde olucak boya badana şimdiden kaygısı düştü içimeeyvahedigeldismile
gözün aydın canım inşallah test sonuçlarında iyi çıkarhihoyyyt
öylemi dersin kaydirigubbakcemile3biliyim cnm bilmemmi şimdik hacı günlerim son zamanları daha ağır oluyor ama olsun sağ salim doğsunda ben bütün sıkıntısına razıyım bebişiminsenin neyin var guzum nedir hastalığın geçmiş olsun inşallah önemli bişi deeldir merak ettim bak şimdi bilmiyorumkismile
aç karna alınıyormuş canımGünaydın kızlar,
Eleviti aç karna mı al dedi doktor?
günaydın herkese,
ben de bu sabah biraz erkenciyim. rüyamda yine bebişimi gördüm. ama yine ben onu birine bırakmışım, onlar da ayağını sakatlamış. bir de maviş gözleri vardı bebişin ama biri hareket etmiyordu. offf sıkıldım ben bu tip rüyalardan, korkuyorum. bunlar bana bir işaret mi???:gitme::çok üzgünüm:
canım bebeğimiz sağlıklı mı diye düşünüyoruz sürekligünaydın herkese,
ben de bu sabah biraz erkenciyim. rüyamda yine bebişimi gördüm. ama yine ben onu birine bırakmışım, onlar da ayağını sakatlamış. bir de maviş gözleri vardı bebişin ama biri hareket etmiyordu. offf sıkıldım ben bu tip rüyalardan, korkuyorum. bunlar bana bir işaret mi???:gitme::çok üzgünüm:
Kızlar saç boyatma hakkında ne düşünüyorsnuz? Benim doktor kesinlikle boyatmayacaksın demişti, başka bir doktor da 3 ayın bitiminden itibaren abartmamak şartıyla bitkisel boyamamın sakıncası olmadığını belirtti. Siz ne dersiniz?
Kızlar saç boyatma hakkında ne düşünüyorsnuz? Benim doktor kesinlikle boyatmayacaksın demişti, başka bir doktor da 3 ayın bitiminden itibaren abartmamak şartıyla bitkisel boyamamın sakıncası olmadığını belirtti. Siz ne dersiniz?
iyi canım seninde azalmışdirim canım benım bulantılar iyice azaldı eskısı gıbı degıl artık ama sabahları mutlaka bulanıyor öğürtülerim oluyor gün içine alışmtım artık heralde dahada azalıcak ileride
ben hiç boyatmadım saçımıKızlar saç boyatma hakkında ne düşünüyorsnuz? Benim doktor kesinlikle boyatmayacaksın demişti, başka bir doktor da 3 ayın bitiminden itibaren abartmamak şartıyla bitkisel boyamamın sakıncası olmadığını belirtti. Siz ne dersiniz?
kızlar bişey sorucam tam cinsiyet ne zaman belli olur.
kimisininki dönüyormuş.
şimdiden belli olanlarınki değişiyor mu?
arkadaşlar merhaba tatildeydim ben döndüm.ikili tarama testimiz güzel çıktı bugün 4lüyü yaptırdık.bebeğimiz 12 cm olmuş ve minik bir kız geliyormuş bize
arkadaşlar merhaba tatildeydim ben döndüm.ikili tarama testimiz güzel çıktı bugün 4lüyü yaptırdık.bebeğimiz 12 cm olmuş ve minik bir kız geliyormuş bize
gözünaydın canım:)heyooooo 2011 oğluşlarıı çekilin kenara hazır olun bekleyin benim kızıım geliyorrrr:))
anladım canımBana doktorum 2 hafta önce büyük ihtimal erkek demişti, dün gittim daha yeni oluşuyor belli değil dedi, sanırım bu sefer de kıza benzetti ve kesinleşmeden bişey demek istemedi.
gözünaydın canım:)
anladım canım
hayır çıkıntıyı görüpte erkek dedikten sonra nasıl kıza dönüyor anlamıyorum
kız deyip sonradan erkek olsa neysede:)
bende aralık ayındakilere bakıyordum
doktorun 16 haftada söylediği cinsiyetle 18.haftada söylediği
cinsiyet farklı
biran önce belli olsada bişeyler almaya başlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?