- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.201
evet canım ben de öyle okudum
bende milupaya üye oldum bakalım gelecekmi banada numune.denizcim çok sağol haberdar ettiğin için.a.s.
bende milupaya üye oldum bakalım gelecekmi banada numune.denizcim çok sağol haberdar ettiğin için.a.s.
Bende o yüzden başladım baya da oldu başlayalı ama sadece akşamları sürebiliyorum eşime diyorum pehlivan gibi oluyorum gel güreşelim alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
ne demek cnım opuyorumnanaktan
canım iyi günlerde oturungünaydın kızlar,
birkaç gündür yazamadım,daha önce dediğim gibi evi badana yaptırdık,dünde temizlettim,maşallah her şey içime sindi,boya istediğimden daha güzel olmuş,dün öğleden sonra annemle dışarı çıktık,annem torununa ciciler aldı,hepsinin resmini çekip en yakın zamanda paylaşacağım,bugün de evdeyim,biraz dinleneyim,yarın tekrar iş var ama cumartesi tatil :)
gözün aydın canımcanım iyi günlerde oturun
canım resmini çekte bizde bakarız
kızlar dün yazdıklarımız kaybolmuş sanırım:)
kızlar dün doktora gittim ikili test yaptı
sonucu inşallah güzel çıkar :Saruboceq:
boyu 6 cm i geçmiş teyzeleri,görünce bi hoş oldum
ayaklarını hareket ettiriyor
sanki bisiklet sürüyomuş gibi
minicik bişey ya:)
ağzı burnu görünce inanamadım:)
daha alışamadım sanırım:)
kızlar birde yaptırmayanlar için söyleyim
ikili test sadece 20 tl tuttu
inşallah canım benimgözün aydın canım
teste iyi çıkar inşallah bizde 20 sinde gideceğiz
evet canım düzelmiş çok şükür:)günaydın kızlar site düzelmiş sonunda çizelgelerde gelmişzemuszemus
canım ben rennie kullanıyorum dktr onu vermişti 2 gündür fena yanıyor faydası yok hiç olmazsa bide bunu deniyem çaresizlikten ne yapcemi sapıttım resmen midem ağzımda dolaşıyom kafamçokkarıştı
ooo fıstıgım gemişşşŞeniz
3,5 aylık olduk teyzoşu yaramazlıklarada başladık bilekaydirigubbakcemile3sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor hayatyerimsenibengöbüşümde öpülcek kıvamda hanikaydirigubbakcemile3
güle güle otur canım evinde oh mis gibi temilettin evi darısı başıma bizimde olucak boya badana şimdiden kaygısı düştü içimeeyvahedigeldismilegünaydın kızlar,
birkaç gündür yazamadım,daha önce dediğim gibi evi badana yaptırdık,dünde temizlettim,maşallah her şey içime sindi,boya istediğimden daha güzel olmuş,dün öğleden sonra annemle dışarı çıktık,annem torununa ciciler aldı,hepsinin resmini çekip en yakın zamanda paylaşacağım,bugün de evdeyim,biraz dinleneyim,yarın tekrar iş var ama cumartesi tatil :)
gözün aydın canım inşallah test sonuçlarında iyi çıkarhihoyyytcanım iyi günlerde oturun
canım resmini çekte bizde bakarız
kızlar dün yazdıklarımız kaybolmuş sanırım:)
kızlar dün doktora gittim ikili test yaptı
sonucu inşallah güzel çıkar :Saruboceq:
boyu 6 cm i geçmiş teyzeleri,görünce bi hoş oldum
ayaklarını hareket ettiriyor
sanki bisiklet sürüyomuş gibi
minicik bişey ya:)
ağzı burnu görünce inanamadım:)
daha alışamadım sanırım:)
kızlar birde yaptırmayanlar için söyleyim
ikili test sadece 20 tl tuttu
öylemi dersin kaydirigubbakcemile3biliyim cnm bilmemmi şimdik hacı günlerim son zamanları daha ağır oluyor ama olsun sağ salim doğsunda ben bütün sıkıntısına razıyım bebişiminoooy maş.subhanallah ,duur yolun başındasın daha neler etçek o yaramaz saa
miden içinde beslenmene dikkat et,daha çok erken aslında,büyüdükçe daa çok baskı oluyo mideye,
analık işte doğmadan başlıyo sıkıntılar ama güzel günlerin daha benden demesiolumunekankayizsmile
ben nasıl oliim cnm bee,ergenlerle uğraşmaktan kendime kalmıyorum,ohaoldumsmile
büyüdükçe dertleri büyür derler ya,yaşayıp öğreniyorumbilmiyorumkismile
bide sağlık sorunlarım var bu ara biraz sıkıntılıyım,
rabbim bu günümüzü aratmasın:Saruboceq:
inşallah canım benim
seninde az kalmış salı gününe dek geliyor
inşallah seninde güzel geçer
evet canım düzelmiş çok şükür:)
dün çok yavaştı
kızlar birde benim doktorumda elevit verdi,sabahları aç karna
folikasidin kaldıysa günde bir defa ona da devam et dedi
çatlak için de johnson baby bebek yağını kullanabilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?