2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım ben de öyle okudum

Bende o yüzden başladım baya da oldu başlayalı ama sadece akşamları sürebiliyorum eşime diyorum pehlivan gibi oluyorum gel güreşelim alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
bende milupaya üye oldum bakalım gelecekmi banada numune.denizcim çok sağol haberdar ettiğin için.a.s.

ne demek cnım opuyorumnanaktan

Bende o yüzden başladım baya da oldu başlayalı ama sadece akşamları sürebiliyorum eşime diyorum pehlivan gibi oluyorum gel güreşelim alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

ne demek cnım opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar,
birkaç gündür yazamadım,daha önce dediğim gibi evi badana yaptırdık,dünde temizlettim,maşallah her şey içime sindi,boya istediğimden daha güzel olmuş,dün öğleden sonra annemle dışarı çıktık,annem torununa ciciler aldı,hepsinin resmini çekip en yakın zamanda paylaşacağım,bugün de evdeyim,biraz dinleneyim,yarın tekrar iş var ama cumartesi tatil :)

canım iyi günlerde oturun
canım resmini çekte bizde bakarız

kızlar dün yazdıklarımız kaybolmuş sanırım:)
kızlar dün doktora gittim ikili test yaptı
sonucu inşallah güzel çıkar :Saruboceq:
boyu 6 cm i geçmiş teyzeleri,görünce bi hoş oldum
ayaklarını hareket ettiriyor
sanki bisiklet sürüyomuş gibi
minicik bişey ya:)
ağzı burnu görünce inanamadım:)
daha alışamadım sanırım:)
kızlar birde yaptırmayanlar için söyleyim
ikili test sadece 20 tl tuttu

gözün aydın canım

teste iyi çıkar inşallah bizde 20 sinde gideceğiz

gözün aydın canım

teste iyi çıkar inşallah bizde 20 sinde gideceğiz
inşallah canım benim
seninde az kalmış salı gününe dek geliyor
inşallah seninde güzel geçer

günaydın kızlar site düzelmiş sonunda çizelgelerde gelmişzemuszemus
evet canım düzelmiş çok şükür:)
dün çok yavaştı

kızlar birde benim doktorumda elevit verdi,sabahları aç karna
folikasidin kaldıysa günde bir defa ona da devam et dedi

çatlak için de johnson baby bebek yağını kullanabilirsin dedi

Biz elevite 6 hafta da başladık folik asitle beraber 12. hafta da folik asidi bıraktırdı sadece elevite devam ediyorum ama ben sabahları bir tane tok karınla alıyorum

oooy maş.subhanallah , duur yolun başındasın daha neler etçek o yaramaz saa
miden içinde beslenmene dikkat et,daha çok erken aslında,büyüdükçe daa çok baskı oluyo mideye,
analık işte doğmadan başlıyo sıkıntılar ama güzel günlerin daha benden demesiolumunekankayizsmile
ben nasıl oliim cnm bee,ergenlerle uğraşmaktan kendime kalmıyorum,ohaoldumsmile
büyüdükçe dertleri büyür derler ya,yaşayıp öğreniyorumbilmiyorumkismile
bide sağlık sorunlarım var bu ara biraz sıkıntılıyım,
rabbim bu günümüzü aratmasın:Saruboceq:

güle güle otur canım evinde oh mis gibi temilettin evi darısı başıma bizimde olucak boya badana şimdiden kaygısı düştü içimeeyvahedigeldismile

gözün aydın canım inşallah test sonuçlarında iyi çıkarhihoyyyt

öylemi dersin kaydirigubbakcemile3biliyim cnm bilmemmi şimdik hacı günlerim son zamanları daha ağır oluyor ama olsun sağ salim doğsunda ben bütün sıkıntısına razıyım bebişiminsenin neyin var guzum nedir hastalığın geçmiş olsun inşallah önemli bişi deeldir merak ettim bak şimdi bilmiyorumkismile

Günaydın kızlar,
Eleviti aç karna mı al dedi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…