- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.241
benim doktorumda kesinleşmeden söylemem dedi 12 haftada söylemedi şimdi 18 haftada gideceğim o zaman belli olacakO çıkıntı klitorisle karıştırıla biliniyormuş bizim doktor bize öyle dedi
erkek gibi ama kesin demeyelim dedi
geçmiş olsun antalya da yanıyoruz ama napalım klimalar saolsun yoksa halimizi düşünemiyorumMerhaba kızlarrr.. Uzun zaman giremedim hiç çok özlemişim burayı:)))
inşallah hepinizin bebişler sağlıklıdır.
ben bugün korka korka doktora gittim geçen yıl ayağımın altına birşey batmıştı biz diken diye tahmin ediyorum artık iyice rahatsız etmeye başladı üstüne basamıyordum.. Bugün gittim doktora lokal anestezi ile orayı yakıp aldılar.. yavas yavas canım acımaya baslıyor.. Doktorum birşey olmaz dedi ama ben yinede hamişken tıbbi bir işlem yaptırmış olmaktan çok rahatsızıminşallah sonrasında bir sorun yaşamayız.. 10 gün istirahat verdi doktor.. Bu sıcaklar evde nasıl geçicek hemde antalyadayım yaaa
Merhaba kızlarrr.. Uzun zaman giremedim hiç çok özlemişim burayı:)))
ben bugün korka korka doktora gittim geçen yıl ayağımın altına birşey batmıştı biz diken diye tahmin ediyorum artık iyice rahatsız etmeye başladı üstüne basamıyordum.. Bugün gittim doktora lokal anestezi ile orayı yakıp aldılar.. yavas yavas canım acımaya baslıyor.. Doktorum birşey olmaz dedi ama ben yinede hamişken tıbbi bir işlem yaptırmış olmaktan çok rahatsızıminşallah sonrasında bir sorun yaşamayız.. 10 gün istirahat verdi doktor.. Bu sıcaklar evde nasıl geçicek hemde antalyadayım yaaa
geçmiş olsun antalya da yanıyoruz ama napalım klimalar saolsun yoksa halimizi düşünemiyorum
çok geçmiş olsun canım
canım hiç bilmiyordumO çıkıntı klitorisle karıştırıla biliniyormuş bizim doktor bize öyle dedi
erkek gibi ama kesin demeyelim dedi
canım çok geçmiş olsunMerhaba kızlarrr.. Uzun zaman giremedim hiç çok özlemişim burayı:)))
öyleymiş canım ozaman 16 haftalık gibi kesinleşirvalla kızlar çıkıntı kızda da oluyor.bizimkinde 11.hafta da bariz bir çıkıntı vardı ki ben ultrasonda görmede başarılı değilimdir ben bile gördüm resminde bile vardı.ama doktor bu kız da da oluyor demişti.gerçekten de öyyleymiş demek bugün bizim 15.haftamız doldu nettir artık galiba
slm kizlar umarim iyisinizdir.Sibush cok gecmis olsun canim,icini ferah tut insallah birsey olmaz.Ben ilk 1 ay tedavi görmek zorunda kalmistim.Simdi bebegim oldukca iyi.
hemen atlayım soruya cokacimcoookkızlar bu arada benim iştahımın maşallahı var:)) henüz kilo almamışım ama geçen aya oranla çok yiyorum :)) özellikle patates salatası ve patates kızartmasına bayılır oldum.. siz en cok neleri severek yiyorsunuz?
evet ben atlamışım karpuzu:)karpuzu çok sever oldum ben
benımde bıraz düzeldi sanırım iştahım bunca kusmalardan sonra cok yıyemıyorum ama herseyı yemek ıstıyorumeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?