2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlarrr.. Uzun zaman giremedim hiç çok özlemişim burayı:)))

inşallah hepinizin bebişler sağlıklıdır.

ben bugün korka korka doktora gittim geçen yıl ayağımın altına birşey batmıştı biz diken diye tahmin ediyorum artık iyice rahatsız etmeye başladı üstüne basamıyordum.. Bugün gittim doktora lokal anestezi ile orayı yakıp aldılar.. yavas yavas canım acımaya baslıyor.. Doktorum birşey olmaz dedi ama ben yinede hamişken tıbbi bir işlem yaptırmış olmaktan çok rahatsızım inşallah sonrasında bir sorun yaşamayız.. 10 gün istirahat verdi doktor.. Bu sıcaklar evde nasıl geçicek hemde antalyadayım yaaa

geçmiş olsun antalya da yanıyoruz ama napalım klimalar saolsun yoksa halimizi düşünemiyorum

çok geçmiş olsun canım

valla kızlar çıkıntı kızda da oluyor.bizimkinde 11.hafta da bariz bir çıkıntı vardı ki ben ultrasonda görmede başarılı değilimdir ben bile gördüm resminde bile vardı.ama doktor bu kız da da oluyor demişti.gerçekten de öyyleymiş demek bugün bizim 15.haftamız doldu nettir artık galiba

O çıkıntı klitorisle karıştırıla biliniyormuş bizim doktor bize öyle dedi

erkek gibi ama kesin demeyelim dedi
canım hiç bilmiyordum
doğru söylüyorsun:)

canım çok geçmiş olsun
Allahtan klimalar var
burası bile çok sıcak,antalyayı düşünemiyorum

öyleymiş canım ozaman 16 haftalık gibi kesinleşir

slm kizlar umarim iyisinizdir.Sibush cok gecmis olsun canim,icini ferah tut insallah birsey olmaz.Ben ilk 1 ay tedavi görmek zorunda kalmistim.Simdi bebegim oldukca iyi.

slm kizlar umarim iyisinizdir.Sibush cok gecmis olsun canim,icini ferah tut insallah birsey olmaz.Ben ilk 1 ay tedavi görmek zorunda kalmistim.Simdi bebegim oldukca iyi.

kendi doktorumu aradım operasyonu yapan cerrahla görüştü verilebilecek ilaçları filan tekrar etti ama o kadar minicik bir can taşıyoruzki insan ister istemez huzursuz oluyor..sanada gelmiş geçmiş olsun.. inşallah ciddi birşey değildir.

kızlar bu arada benim iştahımın maşallahı var:)) henüz kilo almamışım ama geçen aya oranla çok yiyorum :)) özellikle patates salatası ve patates kızartmasına bayılır oldum.. siz en cok neleri severek yiyorsunuz?

hemen atlayım soruya cokacimcoook
canım ben en çok patates haşlaması,patates salatası,kumpir,omlet,zeytin
yoğurt,gözleme,poğaça,semizotu yemeği,kabak yemeği(yoğurtluboshayallersmile)
ekmek,mercimek çorbası,yoğurtlu çorba aklıma gelenler

tiksindiklerimde
birinci sırada tavuk,
kıyma,kırmızı et,beyaz pilav,salça,makarna,süt

benim de iştahım gayet yerinde cokacimcoooktabi eşime göre kuş kadar yiyomuşum kızıyo bana hep:mymeka: çok ilginç ben de hep patatesli şeyller yemek istiyorum kızartma salata falan..

karpuzu çok sever oldum ben
evet ben atlamışım karpuzu:)
ben muzdan da tiksindim kokusu burnuma geliyor :umursamaz:

benımde bıraz düzeldi sanırım iştahım bunca kusmalardan sonra cok yıyemıyorum ama herseyı yemek ıstıyorumeyvahedigeldismile

:)))
bende ne zaman aş vereceğim diye düşünüyordum :)

kızlar benim doktorum
kilo almışmısın diye sordu
baktı aynı yine
neyse artık gibi bişeyler dedi
aslında 3 aya kadar 1-2 kilo almak gerekiyormuş sanırım
değil mi kızlar?
moralim bozuldu neyse artık deyince

hemen hemen aynı şeylerden tiksiniyoruz:)
ama ben salata da yiyemiyorum

patates mideye iyi geliyor
birde iyice tuzluyorum
şişeyim bi güzel:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…