- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.161
tekrar hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
kötü bi deneyim yaşamışsın bu kez inşallah kucağına alırsın oğluşunu:Saruboceq:
ahh canımmm allah yardımcınız olsun yaa çok zorr kusmakk
vuslatyaren çok teşekkür ederim. Allah hepimize hamileliğimizde yaşadığımız sıkıntılara değdi dedirtecek günler göstersin.
Bende bulantı kötü kokuları algıladığımda ve geniz akıntım olduğunda oluyor. Ayrıca ben hamile kalınca tükrüğümü yutamıyorum aşırı tükrük salgısı var. Mide bulantım çoğunlukla ondan oluyor.
Tabii ilk hamileliğime göre şu an çok çok iyi durumdayım. Böyle de gider inşallah.
Çok müthiş şekilde bebğime battaniye örmek istiyorum. Ama model beğenemiyorum bir türlü. Diğerinde 7 aylıkken bile ne olur ne olmaz diye birşey yapmamıştım. İnsan ne düşünürse başına o geliyor. Bu bebeğimin herşeyini erkenden alıcam. Pozitif düşünüyorum pozitif olacak.
kızlar meraba beni kesin hatırlamıyorsunuzdur hamileliğimizin taa başında yazmıştım sizlere sonra uzuun süre yazamadım 2 gündür sizleri takip etmeye çalışıyorum ama maşallah yazışmalar o kadar uzun ki anca okuyabildim. kendimi hatırlatayım benim 2. hamileliğim ilki çok zordu sürekli ve aşırı kanamalıydı kah hastane kah ev derken hep yattım ve malesef 7. ayımda sezeryanla erken doğum yaptım oğlum bir gün dayanabildi kaybettik amaa ben anne olma isteğimden hiç vazgeçmedim hep denedik bu seferde hamile kalamadım derken tüp bebekle şuan 16+4 günlük hamileyim ve inşallah sağlıkla doğacak bu sefer oğlum oğlum diyorum çünkü cinsiyetini öğrendik.
kızlar tekrar aranıza alınırsam sevinirim:))) Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasib etsin inşallah hep güzellikleri paylaşalım.
günaydın şekerleropuyorumnanaktan
yaaw nw şanslıyım benim kaynanam üvey.fırsatını bulsa herşeye karışır ama kocişim asla izin vermez:teytey:
allahtan teee niğde de oturuyolar yoksa napar eder ortalığı karıştırırdı kaynanatör
ilk 1 yıl küçük kaynım bizde kaldı şimdi askerde çok şükür gelince eve çıkar
yemeği temizliği ütüsü hep bendeydi ama eşim onun da en ufak bişeye karişmasına izin vermedi
kızlar kusmalar bendede azaldı ama sabah bulantılarının onne gecemıyorum burada bende 47 kıloyum ama kımse bana ye ye dıye ısrar etmıyor cok sukur
ayyy bende sadece bana yapılıyı zannediyodum kayınvalidemler geliyo akşama dünden beri onun stresini yaşıyorum bende süreklide baskı yapılmazki eşimde 55 kilo düşünün kendi ogluda zayıf ama kadın bana takmış dururmda kendisi hiç kusmamış hamileyken kalbini kırmak istemiyorum iyi niyetle söylüyo belki bilemiyorum ama abartıyo artık banada hep diyolar kussan bile ye diye ama 2 kere kusunca ayaga kalkamıyorum günüm mahvoluyo sürekli uyumak zorunda kalıyorum halsizlikten canım birşey çekip yersem eger kusmuyorum ama canımın çekmediği şeyide anında çıkarıyorum ama kimse beni anlamıyo bi kardeşim işte annem bile delirtiyo bazen beni onu ye bunu ye :umursamaz:kendini düşünmüyosan bile bebegini düşün offfakannehir
sen kaç kilosun ben 42bilmiyorumkismile
mystryy hoşgeldin canım. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de 7 aylıkken oğlumu kaybettim. Allah kimseye o acıyı yaşatmasın. Herkes bebeğini sararken kimsenin kucağını boş bırakıp boynu bükük koymasın.
Benim bebeğim yine erkek, aslında kız olmasını çok istedim kızlar daha dayanıklı oluyormuş diye okumuştum ama hayırlısı artık. Seninkinin cinsiyeti ne?
canım bende 2 hafta önce 44 düm belki bende 42 oluşumdur bilmiyorumkismile
aman boşver kaynanan ööle dedikçe bakarım ben büyütürüm ben de hem doktorun az az yemen gerektiğini filan söyle canın ne istiyorsa ne kadar istiyorsa o kadar ye işine geldiği gibi davran doktor öle dedi böle dedi de kaydirigubbakcemile3 senin üzerine belki fazla düşmesler
valla bu topiği kaynanalar keşfetmiş olsa kaydirigubbakcemile3 halimiz ne olur
kızlar kusmalar bendede azaldı ama sabah bulantılarının onne gecemıyorum burada bende 47 kıloyum ama kımse bana ye ye dıye ısrar etmıyor cok sukur
slmm kızlarrr
:lepi::lepi::lepi::lepi:Mystryy neyi beğeniyorsan hiç durma al oğluşuna, bu defa halledicesss. İlk bebeklerde tanı konuyor ikinci bebeklerde önlem alınıyor. Tüm hastalıkları başı stres stres stres. Biz de bundan sonra inadına relax relax relax. Değer mi kaynanaların görümcelerin çevrenin yaptıkları meleğinin elinden uçup gitmesine. Strese giren biz, sonunda üzülen yine biz. Hepimizin üç maymunu oynaması lazım.
slmm kızlarrr
bende öyle yapcam artık doktor böyle dedi şöyle dedi diye önüne geçilmiyo yoksa zaten sinirin yeni geçmişti hop tekrar geliyolar benimki kullanmayı bilmiyo netide görümcem var oda burdan girebiliyo nete sadecesempatiksalakcinni
kilomuz aynı ben bi ara 45 olmuştum büyükbabam vefat edince bide peşinde soguk alınca tekrar düştüm 42 ye alırız artık bundan sonra inş
slm kızlar olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?