2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vuslatyaren çok teşekkür ederim. Allah hepimize hamileliğimizde yaşadığımız sıkıntılara değdi dedirtecek günler göstersin.

Bende bulantı kötü kokuları algıladığımda ve geniz akıntım olduğunda oluyor. Ayrıca ben hamile kalınca tükrüğümü yutamıyorum aşırı tükrük salgısı var. Mide bulantım çoğunlukla ondan oluyor.
Tabii ilk hamileliğime göre şu an çok çok iyi durumdayım. Böyle de gider inşallah.

Çok müthiş şekilde bebğime battaniye örmek istiyorum. Ama model beğenemiyorum bir türlü. Diğerinde 7 aylıkken bile ne olur ne olmaz diye birşey yapmamıştım. İnsan ne düşünürse başına o geliyor. Bu bebeğimin herşeyini erkenden alıcam. Pozitif düşünüyorum pozitif olacak.

ya evet doğru söylüyorsun bende korkmak istemiyorum iyi düşünücem benimde hep çevrem annem dünyaları almıştı oğluma ben korkumdan elim varıpta özendiğim hiçbirşeyi alamamıştım acaba dediğin gibi hiç içimizde kalmasın alsakmı heves ettiklerimizi doya doya:)

geçmiş olsun canım Allah bu bebeğine uzun ömürler versin. tekrardan hoşgeldin a.s.
hep beraber doğurucas burda kaydirigubbakcemile3

kızlar kusmalar bendede azaldı ama sabah bulantılarının onne gecemıyorum burada bende 47 kıloyum ama kımse bana ye ye dıye ısrar etmıyor cok sukur

Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 üvery olduğuna eşinde pek sevmes iyimişşş zaten en iyi kaynana ölü olanmış kaydirigubbakcemile3
şansın varmış :jeyyar:

mystryy hoşgeldin canım. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de 7 aylıkken oğlumu kaybettim. Allah kimseye o acıyı yaşatmasın. Herkes bebeğini sararken kimsenin kucağını boş bırakıp boynu bükük koymasın.
Benim bebeğim yine erkek, aslında kız olmasını çok istedim kızlar daha dayanıklı oluyormuş diye okumuştum ama hayırlısı artık. Seninkinin cinsiyeti ne?

canım bende 2 hafta önce 44 düm belki bende 42 oluşumdur bilmiyorumkismile
aman boşver kaynanan ööle dedikçe bakarım ben büyütürüm ben de hem doktorun az az yemen gerektiğini filan söyle canın ne istiyorsa ne kadar istiyorsa o kadar ye işine geldiği gibi davran doktor öle dedi böle dedi de kaydirigubbakcemile3 senin üzerine belki fazla düşmesler
valla bu topiği kaynanalar keşfetmiş olsa kaydirigubbakcemile3 halimiz ne olur

aminn..çok geçmişş olsunn arkadaşım allah tekrarını yaşatmasın..

bende öyle yapcam artık doktor böyle dedi şöyle dedi diye önüne geçilmiyo yoksa zaten sinirin yeni geçmişti hop tekrar geliyolar benimki kullanmayı bilmiyo netide görümcem var oda burdan girebiliyo nete sadecesempatiksalakcinni

kilomuz aynı ben bi ara 45 olmuştum büyükbabam vefat edince bide peşinde soguk alınca tekrar düştüm 42 ye alırız artık bundan sonra inş

Mystryy neyi beğeniyorsan hiç durma al oğluşuna, bu defa halledicesss. İlk bebeklerde tanı konuyor ikinci bebeklerde önlem alınıyor. Tüm hastalıkları başı stres stres stres. Biz de bundan sonra inadına relax relax relax. Değer mi kaynanaların görümcelerin çevrenin yaptıkları meleğinin elinden uçup gitmesine. Strese giren biz, sonunda üzülen yine biz. Hepimizin üç maymunu oynaması lazım.

:lepi::lepi::lepi::lepi:

slm canım h.g

cnm sen nerde oturuosun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…