2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar benim zaten kilo kaybım var bide tutmaya kalksam iice düşerim heralde onun için bu sene oruç tutmayı düşünmüyorum. hem havalar sıcak, hem günler uzun zaten dinimizce zorlama yok sonra telafisi var
belgun cüm, doktara gittin mi cnmn inş iyi haberlerle dönmüşsündür. güzel haberlerini bekliyorus:1rolleyes:
sibush, canım daha çok erken die düşünüyorum ilk gebeliğimiz olduğundan 20. haftalarda anca hissederis sakın paniğe kapılma hissetmiyorum die a.s
hayran, cnm tebrik ederim bi kız bi erkek :dance: Allah gönlüne göre vermiştir umarım darısı başımıza bakalım bizimkiler ne olacak benim randevumda prşbe günü büyük ihtimalle belli olur die düşünüyorum. CADIARZU
belinay cım nerde kilo almak verdiklerimi alsam kaydirigubbakcemile3 44 deyim şuaan 50 yi bi geçsem zaten doğumdan sonra aldıklarımı vermemeyi düşünüyorum a.s
zapzup cum sakın üzülme bak bebişinde etkilenir sonra bu günlerde geçer. bende görümcem değil ama eşimin halasının kızı kalmıştı bide işe gidiyodu hersabah kahvaltı hazırla akşam yemek hazırla yok eşimle ben olsam ne olursa yeriz ama o bişeyde beğenmiodu, çamaşırı ütüsü hep bana kalıyodu hiç bi işe elini sürmezdi ama bak geçti o günler şimdi ewe çıktı hiç aramaz oldu aramızda bişey de geçmedi yani nese sonra oda gidince seni aramas kafanı dinlersin sempatiksalakcinni

herkesin sinirleri bozuk sanırım benim gibi hamilelikten olsa gerek bu asabiyet:mymeka:alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3 gerçekten hamilelikte oluomuş ara ara bende de oluo bu asabiyetler ama takmamak lasım bebişlerimis var :1rolleyes: polyannacılık yapıp hayata pozitif bakmak lasım :lepi::dance::dance::dance::dance:

selam kızlar benimde bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğlum olacak inşallah. son iki ayda nabzım hep 100'ün üzerindeydi. doktorum kardiyoloğa sevk etti. Holter denen bir alet takacaklar sonrada tansiyon için başka bir alet takacaklar 24 saat takip edilecek, bir problem çıkmaz inşallah. Daha önce sizlerde böyle bir problem oldumu acaba nabız neden yükselir ki. İlk bebeğimi 30 haftalıkken preeklempsi nedeni ile kaybettim korkuyorum. Doğumdan sonra genel kontrol için devlet hastanesine gittiğimde eğer hayatını riske atacaksan tekrar hamile kal dediler, canım çok sıkıldı,üniversite hastanesindeki doktorum yok öyle bişey dedi ben de yeniden hamile kaldım. Cuma günü üçlü test de dahil olmak üzere hepsinin sonucu belli olacak. Umarım bu defa iyi haberler alırım

inş iyi haberlrle dönersin cnm. benim nabzım normalde 100 ve 110 arası oluodu zaten ama şimdiye kadar bi problem çıkmadı bende gidince sorayım doktoruma iyi hatırlattın. rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inş..:CüvCüv:

cok gecmis olsun,insallah iyi haberlerle dönersin.Sen icini ferah tut,bisey olmaz Allahin izniyle
Zap_zup ve diger arkadaslarim takmayin kafaniza,herseyi zamana birakin.Aslinda biz kadinlar hep duygularimizlahareket ettigimiz icin ya abartan yada kötü niyetli oluyoruz.Biraz sabretsek de onlarin görmelerini saglasak iyi olacakta yapamiyoruz ve üstünede hamilelik cabasi zaten hormonlar almis basini gitmis.:hulya:

Bende oruc tutmayacagim zaten geven yil orucu zar zor tamamladim,Allah kabul etsin.Simdi hamilelikle bu uzun günlerde tutmak eziyet olur hem bebek hemde bizim icin.Zaten hamilelikte oruc tutmaya biliniyor,tutuluncada normalden sevabi az oluyor diye biliyorum.

oruç konusuna gelince ben tutabilirsem tutmayı deneyeceğim yada en azından bir gün tutup bir gün tutmayarak yarısını tutmaya çalışacağım çünkü sonra kaza etmek çok zor oluyor üstelik 1değil 5değil 30gün çok zor.zaten sağlığın elverip hamilelik sonrası tutabileceksen de parasını fakire vermek olmuyor.parasını vermek için ya çok hasta yani iileşme ümidi olmamak yada çok yaşlı düşkün falan olmak gerekiyor.yoksa o borç olarak kalıyor

canım ben oruç tutmicam evet sonradan tutmak gerçekten çok zor ama tehlikeye atmak da istemem rabbim bize bu kolaylığı sunmuşken kullanmak gerektiğini düşünüyorum ben
canım tutarsın az biraz bakarsın olmuyo tutmazsın

günaydınn kızlarr... ve bebişleri....:))
şu aile problemi çoğumuzda olmuştur eminim.. bizde oyüzden 5 sene çocuk yapmadık. nezaman durumumuz düzeldi artık sorunlar bitti dedim ozaman karar verdik.. herkes sorun yaşıyor ama önemli olan o günleri eşinle aşabilmek.. evet bazen hatta çoğu zaman fedakar sen oluyorsun ama inandım ki sonunda ben kazanacağım.. birazda yıpranmış olarak :)) bende çok üzüldüm ağladım ama yüzümden gülümsemem hiç eksilmedi.. hiç bırakmadım kendimi ve sabrettim 5 sene arkadaşlar.. ama şimdi çok şükür iyiyiz...

arkadaşlar bebeklerinize neler aldınız topiğine baktınız mı? daha erken değilmi, yoksa biyerden başlamak mı gerekio?? :uhm:

canım çok iyi dayanmışsınn alkisalkisalkis 5 sene ne demek:uhm: gerçekten herkesde varmış bu sorun a.s ama olsun sonunda kazanan biz oluyoruz:hooray: gerçi ilk zamanlar yanlız kalamıyoruz insan birbirine biraz geç ısınıo başkalarının yanında rahat davranamıyosun en basitinden geceliğinle gezemiosun içinden gelen sevgi sözcüklerini herzaman söyleyemiosun sonrada zaten alışkanlık gidiyo tekdüze bi yaşam benneyaptımki

arkadaşlar bu arada benim burun akıntım hala devam ediyo :2: kimilerin doğuma kadar devam edebiliomuş inş ööle olmas...sizde de var mı bu sorun ??:uhm:

hapşırıkda var, burun tıkanıklığı da, akıntısı da hepsi var yaa :2: hemde 2 aydır doktoruma sorucam yarın inş bi sorun olmas
hunnycim benim burun akıntım yok ama hergün hapşuruyorum hemde üstüste 2-3 kez falan.. havalardan heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…