- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.121
merhaba kızlar
herkesin sinirleri bozuk sanırım benim gibi hamilelikten olsa gerek bu asabiyet:mymeka:alsanaalsanasmile
selam kızlar benimde bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğlum olacak inşallah. son iki ayda nabzım hep 100'ün üzerindeydi. doktorum kardiyoloğa sevk etti. Holter denen bir alet takacaklar sonrada tansiyon için başka bir alet takacaklar 24 saat takip edilecek, bir problem çıkmaz inşallah. Daha önce sizlerde böyle bir problem oldumu acaba nabız neden yükselir ki. İlk bebeğimi 30 haftalıkken preeklempsi nedeni ile kaybettim korkuyorum. Doğumdan sonra genel kontrol için devlet hastanesine gittiğimde eğer hayatını riske atacaksan tekrar hamile kal dediler, canım çok sıkıldı,üniversite hastanesindeki doktorum yok öyle bişey dedi ben de yeniden hamile kaldım. Cuma günü üçlü test de dahil olmak üzere hepsinin sonucu belli olacak. Umarım bu defa iyi haberler alırım
selam kızlar benimde bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğlum olacak inşallah. son iki ayda nabzım hep 100'ün üzerindeydi. doktorum kardiyoloğa sevk etti. Holter denen bir alet takacaklar sonrada tansiyon için başka bir alet takacaklar 24 saat takip edilecek, bir problem çıkmaz inşallah. Daha önce sizlerde böyle bir problem oldumu acaba nabız neden yükselir ki. İlk bebeğimi 30 haftalıkken preeklempsi nedeni ile kaybettim korkuyorum. Doğumdan sonra genel kontrol için devlet hastanesine gittiğimde eğer hayatını riske atacaksan tekrar hamile kal dediler, canım çok sıkıldı,üniversite hastanesindeki doktorum yok öyle bişey dedi ben de yeniden hamile kaldım. Cuma günü üçlü test de dahil olmak üzere hepsinin sonucu belli olacak. Umarım bu defa iyi haberler alırım
oruç konusuna gelince ben tutabilirsem tutmayı deneyeceğim yada en azından bir gün tutup bir gün tutmayarak yarısını tutmaya çalışacağım çünkü sonra kaza etmek çok zor oluyor üstelik 1değil 5değil 30gün çok zor.zaten sağlığın elverip hamilelik sonrası tutabileceksen de parasını fakire vermek olmuyor.parasını vermek için ya çok hasta yani iileşme ümidi olmamak yada çok yaşlı düşkün falan olmak gerekiyor.yoksa o borç olarak kalıyor
arkadaşlar bebeklerinize neler aldınız topiğine baktınız mı? daha erken değilmi, yoksa biyerden başlamak mı gerekio?? :uhm:
günaydınn kızlarr... ve bebişleri....:))
şu aile problemi çoğumuzda olmuştur eminim.. bizde oyüzden 5 sene çocuk yapmadık. nezaman durumumuz düzeldi artık sorunlar bitti dedim ozaman karar verdik.. herkes sorun yaşıyor ama önemli olan o günleri eşinle aşabilmek.. evet bazen hatta çoğu zaman fedakar sen oluyorsun ama inandım ki sonunda ben kazanacağım.. birazda yıpranmış olarak :)) bende çok üzüldüm ağladım ama yüzümden gülümsemem hiç eksilmedi.. hiç bırakmadım kendimi ve sabrettim 5 sene arkadaşlar.. ama şimdi çok şükür iyiyiz...
arkadaşlar bu arada benim burun akıntım hala devam ediyo :2: kimilerin doğuma kadar devam edebiliomuş inş ööle olmas...sizde de var mı bu sorun ??:uhm:
hunnycim benim burun akıntım yok ama hergün hapşuruyorum hemde üstüste 2-3 kez falan.. havalardan heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?