- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.201
ay ne güzel ikiz bebişleri olan birisi daha geldi canım seninle hemen hemn aynıyızsaol vuslatcım, evet bebişlerim ikiz:)
canım ya bende aynı korku var ya bebege birşey olursa diye inşallah olmaz ama elimde değil yiyemiyorum işte rabbim besler onu kusmaların geçer inş
QUOTE=hunny;14383481]cnm sen nerde oturuosun ??
evet inşallah bi değişiklik olmaz
hem de nasıl bulantım var
ben bulantı hapı içiyorum o biraz iyi geliyor
canım hamile kalmadan önce ben 47 kiloydum şimdi 44 olmuşum korkuyorum açıkçası bişey olmasından sürekli kusuyorum ben de
evet öyleymiş ama zayıflık erken doğumu tetikliyobende hamile kalmadan önce 47 dim sonra 50 oldum ama sonra 44 bakalım yarın gidince kaç olmuşum merak ediyorum ama bebek sağlıklı kilosunda dedi doktorum. yani endişelenmeyin bebek kendine güzel bakıomuş biz yemesekde a.s
evet öyleymiş ama zayıflık erken doğumu tetikliyo
canım bi de benim ikiz zaten erken doğum olacak daha da erken olması korkum
anlıyorum canım ama herşey olacağına varır sıkma canını rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş.
bugünlerin tadını çıkaralım hihoyyyt:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3 gerçekten hamilelikte oluomuş ara ara bende de oluo bu asabiyetler ama takmamak lasım bebişlerimis var :1rolleyes: polyannacılık yapıp hayata pozitif bakmak lasım :lepi::dance::dance::dance::dance:
kaydirigubbakcemile3 gerçekten hamilelikte oluomuş ara ara bende de oluo bu asabiyetler ama takmamak lasım bebişlerimis var :1rolleyes: polyannacılık yapıp hayata pozitif bakmak lasım :lepi::dance::dance::dance::dance:
selam kızlar benimde bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğlum olacak inşallah. son iki ayda nabzım hep 100'ün üzerindeydi. doktorum kardiyoloğa sevk etti. Holter denen bir alet takacaklar sonrada tansiyon için başka bir alet takacaklar 24 saat takip edilecek, bir problem çıkmaz inşallah. Daha önce sizlerde böyle bir problem oldumu acaba nabız neden yükselir ki. İlk bebeğimi 30 haftalıkken preeklempsi nedeni ile kaybettim korkuyorum. Doğumdan sonra genel kontrol için devlet hastanesine gittiğimde eğer hayatını riske atacaksan tekrar hamile kal dediler, canım çok sıkıldı,üniversite hastanesindeki doktorum yok öyle bişey dedi ben de yeniden hamile kaldım. Cuma günü üçlü test de dahil olmak üzere hepsinin sonucu belli olacak. Umarım bu defa iyi haberler alırım
ya kızlar bişiy sorcam siz de pelvisinizde ağrıı hissediyormusunuz
arkadaşlar bebeklerinize neler aldınız topiğine baktınız mı? daha erken değilmi, yoksa biyerden başlamak mı gerekio?? :uhm:
ya kızlar bişiy sorcam siz de pelvisinizde ağrıı hissediyormusunuz
ewet benimde bazen idrarımı yaptığım yerde batma oluyo böyle iğne batar gibi bak bunu da sorucam doktoruma yarın unutmam inş. ne derse size gelip anlatırım... bide kalçalarım acıyo sanki düşmüşüm gibi, bi arkadaşıma sordum onda da olmuş öyle, normal diyo karnımız geriliyo derimiz gerildiği içinmiş.
kızlar meraba beni kesin hatırlamıyorsunuzdur hamileliğimizin taa başında yazmıştım sizlere sonra uzuun süre yazamadım 2 gündür sizleri takip etmeye çalışıyorum ama maşallah yazışmalar o kadar uzun ki anca okuyabildim. kendimi hatırlatayım benim 2. hamileliğim ilki çok zordu sürekli ve aşırı kanamalıydı kah hastane kah ev derken hep yattım ve malesef 7. ayımda sezeryanla erken doğum yaptım oğlum bir gün dayanabildi kaybettik amaa ben anne olma isteğimden hiç vazgeçmedim hep denedik bu seferde hamile kalamadım derken tüp bebekle şuan 16+4 günlük hamileyim ve inşallah sağlıkla doğacak bu sefer oğlum oğlum diyorum çünkü cinsiyetini öğrendik.
kızlar tekrar aranıza alınırsam sevinirim:))) Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasib etsin inşallah hep güzellikleri paylaşalım.
kesinlikle evet anlayamadım neden ama ara ara hissediyorum böyle sızı gibi ağrı gibi
çok üzüldüm bebeğii kaybetmene ama yeni bir bebek geliyormuş çok sevindim bunun ömrü uzuuuuunnnnn olur inşallh.
bana doktorum aşıdan hiiiç bahsetmedi bile alla allaa arıyıp sorayım bari 4lü testimi yaptılar haftaya pazartesi onun sonucunu alıcam.
bana dr. um önceki hamileliğimde hiç gerek olmadığını önceden vurulan aşıların koruduğunu söylemişti ama benim sağlık ocağındaki ebe yaptırmamı söyledi daha öncede yaptırmıştım. şimdi bunda yaptırmayı düşünmüyorum zaten ilk kızımdan bu tarafa 5 kez aşı olmuş oldum artık ömür boyu korur beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?