2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol vuslatcım, evet bebişlerim ikiz:)
ay ne güzel ikiz bebişleri olan birisi daha geldi canım seninle hemen hemn aynıyız

canım ya bende aynı korku var ya bebege birşey olursa diye inşallah olmaz ama elimde değil yiyemiyorum işte rabbim besler onu kusmaların geçer inş

evet canım korkmamak elde değil bundan sonra kilo alırız inşallah

QUOTE=hunny;14383481]cnm sen nerde oturuosun ??

zonguldakta niyeki:uhm:[/QUOTE]

yok cnm diğer yazmışsın da ondan merak ettim.
hem endişelenme bende korkuyodum doktoruma sordum sen üzülme bebeğin ihtiyacı olan herşeyi senden alıyo dedi yemessek sadece biz halsiz kalıyomuşus o kadar a.s

bende hamile kalmadan önce 47 dim sonra 50 oldum ama sonra 44 bakalım yarın gidince kaç olmuşum merak ediyorum ama bebek sağlıklı kilosunda dedi doktorum. yani endişelenmeyin bebek kendine güzel bakıomuş biz yemesekde a.s

evet öyleymiş ama zayıflık erken doğumu tetikliyo
canım bi de benim ikiz zaten erken doğum olacak daha da erken olması korkum

evet öyleymiş ama zayıflık erken doğumu tetikliyo
canım bi de benim ikiz zaten erken doğum olacak daha da erken olması korkum

anlıyorum canım ama herşey olacağına varır sıkma canını rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş.
bugünlerin tadını çıkaralım hihoyyyt:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 gerçekten hamilelikte oluomuş ara ara bende de oluo bu asabiyetler ama takmamak lasım bebişlerimis var :1rolleyes: polyannacılık yapıp hayata pozitif bakmak lasım :lepi::dance::dance::dance::dance:

evet hep pozitif olun takmayım bende ilk hamileliğimde hep sinirliydim herşeye kızar ağlardım şimdi kızımda herşeye kızıyor sürekli ağlar herşeye ve asabi. kafanızdan herşeyi silinzemuszemus ve sürekli uyumaya çalışın:1closedeyes: çok iyi geliyor dinlenmek

kaydirigubbakcemile3 gerçekten hamilelikte oluomuş ara ara bende de oluo bu asabiyetler ama takmamak lasım bebişlerimis var :1rolleyes: polyannacılık yapıp hayata pozitif bakmak lasım :lepi::dance::dance::dance::dance:

cnm oğluşun hayırlı olsun umarım hi bir şey çıkmadan bebeğini alısın kucağına

ya kızlar bişiy sorcam siz de pelvisinizde ağrıı hissediyormusunuz

ewet benimde bazen idrarımı yaptığım yerde batma oluyo böyle iğne batar gibi bak bunu da sorucam doktoruma yarın unutmam inş. ne derse size gelip anlatırım... bide kalçalarım acıyo sanki düşmüşüm gibi, bi arkadaşıma sordum onda da olmuş öyle, normal diyo karnımız geriliyo derimiz gerildiği içinmiş.

arkadaşlar bebeklerinize neler aldınız topiğine baktınız mı? daha erken değilmi, yoksa biyerden başlamak mı gerekio?? :uhm:

bence almak için erken daha 6-7 aylık olsun yavaş yavaş almaya başlarım ben önce erkenden almıştım bebeği kaybedince sonra kullanması zor oluyor.zaten zorunlu olanlar alınır gerisi zamanla olur. diye düşüyüyorum.

ay nolur sor gözünü seveyim sonrada gel bize anlat

çok üzüldüm bebeğii kaybetmene ama yeni bir bebek geliyormuş çok sevindim bunun ömrü uzuuuuunnnnn olur inşallh.

bana doktorum aşıdan hiiiç bahsetmedi bile alla allaa arıyıp sorayım bari 4lü testimi yaptılar haftaya pazartesi onun sonucunu alıcam.

bana dr. um önceki hamileliğimde hiç gerek olmadığını önceden vurulan aşıların koruduğunu söylemişti ama benim sağlık ocağındaki ebe yaptırmamı söyledi daha öncede yaptırmıştım. şimdi bunda yaptırmayı düşünmüyorum zaten ilk kızımdan bu tarafa 5 kez aşı olmuş oldum artık ömür boyu korur beni

allah alla doktorum atlamazdı şart olsa bak seninkide gerek görmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…