- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.181
geçmiş olsun canım Allah bu bebeğine uzun ömürler versin. tekrardan hoşgeldin a.s.
hep beraber doğurucas burda kaydirigubbakcemile3
mystryy hoşgeldin canım. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de 7 aylıkken oğlumu kaybettim. Allah kimseye o acıyı yaşatmasın. Herkes bebeğini sararken kimsenin kucağını boş bırakıp boynu bükük koymasın.
Benim bebeğim yine erkek, aslında kız olmasını çok istedim kızlar daha dayanıklı oluyormuş diye okumuştum ama hayırlısı artık. Seninkinin cinsiyeti ne?
Mystryy neyi beğeniyorsan hiç durma al oğluşuna, bu defa halledicesss. İlk bebeklerde tanı konuyor ikinci bebeklerde önlem alınıyor. Tüm hastalıkları başı stres stres stres. Biz de bundan sonra inadına relax relax relax. Değer mi kaynanaların görümcelerin çevrenin yaptıkları meleğinin elinden uçup gitmesine. Strese giren biz, sonunda üzülen yine biz. Hepimizin üç maymunu oynaması lazım.
evet bence aynen dediğin gibi yapalım Allahtan ben bir konuda şanslıyım görümcem ablam gibi o kadar çok seviyorum ki anlatamam kayınvalidem yok ama keşke olsaydı çok iyi birisiymiş eltim anlatır özlemle eşimin ailesinin hepsi çok iyiler eşimin ailesi demem bile haksızlık biz koca bir aileyiz:)) stresi yaşadıklarımdan dolayı yapıyorum anlarsın sen bunu malesef ama artık yapmıycam herşey ama herşey olacağına varıyor ben öyle badireler atlattımki doğumda ölüyomuşum az kalsın kan kaybından şimdi diyorum ki Allah beni aileme ve canım kocama bağışladı bundan sonra herşey çok güzel olucak sende al doya doya her beyendiğini.
boshayallersmile ne güsel Allah herkese böyle koca bi aile nasip etsin boshayallersmile
kızlar bende bu arada hafif hafif hissediyorum bebeğimi geçen haftadan beri ama çok hafif hafif ve düzenli değil henüz yakında gümbür gümbür hissedicez inşalah
merhabalar kızlar..
sağlık ocağına kaydımı bugün yaptırdım. bisürü şey sordular bilgi aldılar. tansiyonumu, kilomu, boyumu ölçtüler.
bir dahaki gittiğimde kalp muayenesi yapcaklarmış.
bana aşı için taa eylüle gün verdi. geç değilmi yaa? ozaman 6. ayımca olcam.
evet inşallah bi değişiklik olmazcanim senin adina cok sevindim, Allah hayirlisini versin .. bir tasla iki kus vurmak buna derler herhalde ... kaydirigubbakcemile3
hem de nasıl bulantım vargeçmiş olsun cnm inş çabucak geçer
ben önemsemiyordum ama sorsam iyi olacak CADIARZU geniz akıntısı bende de var yattığım gibi başlıyo hatta bazen yatmasamda oluo.
hamilelikte herşeye dikkat etmek lasım.
ya benim bugün yine miğdem bulanıo sabah 7:30 da kahvaltıda yaptım güzelce, ama yine de var napıcam bilmiyom.açda diğilim ne yicem bilmiyorum :1no2:
sizde de hala devam edio mu bulantılar??:uhm:
canım hamile kalmadan önce ben 47 kiloydum şimdi 44 olmuşum korkuyorum açıkçası bişey olmasından sürekli kusuyorum ben deayyy bende sadece bana yapılıyı zannediyodum kayınvalidemler geliyo akşama dünden beri onun stresini yaşıyorum bende süreklide baskı yapılmazki eşimde 55 kilo düşünün kendi ogluda zayıf ama kadın bana takmış dururmda kendisi hiç kusmamış hamileyken kalbini kırmak istemiyorum iyi niyetle söylüyo belki bilemiyorum ama abartıyo artık banada hep diyolar kussan bile ye diye ama 2 kere kusunca ayaga kalkamıyorum günüm mahvoluyo sürekli uyumak zorunda kalıyorum halsizlikten canım birşey çekip yersem eger kusmuyorum ama canımın çekmediği şeyide anında çıkarıyorum ama kimse beni anlamıyo bi kardeşim işte annem bile delirtiyo bazen beni onu ye bunu ye :umursamaz:kendini düşünmüyosan bile bebegini düşün offfakannehir
sen kaç kilosun ben 42bilmiyorumkismile
Kızlar selam, nasılsınız? Nete fazla giremiyorum, sayfalar almış başını gitmiş, hepsini okuyamadım, bebişlerini hisseden arkadaşlar varmış ne güzel, darısı başımıza, ben de p.tesi işe başlıycam, 2 aylık aradan sonra inşallah rahatsızlanmam, bir de benim göbek çıktı acilen iş için hamile pantolonu bakıcam, şortla idare edemem artık, sizler hamile pantolanlarınızı nereden aldınız? İstanbul avrupa yakasında oturan arkadaşlar?
evet inşallah bi değişiklik olmaz
hem de nasıl bulantım var
ben bulantı hapı içiyorum o biraz iyi geliyor
canım hamile kalmadan önce ben 47 kiloydum şimdi 44 olmuşum korkuyorum açıkçası bişey olmasından sürekli kusuyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?