2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım neyse geçti gitti Allah bu evlatlarımıza uzuun ömür versin. benimde bu bebeğimde erkek :teytey:

evet bence aynen dediğin gibi yapalım Allahtan ben bir konuda şanslıyım görümcem ablam gibi o kadar çok seviyorum ki anlatamam kayınvalidem yok ama keşke olsaydı çok iyi birisiymiş eltim anlatır özlemle eşimin ailesinin hepsi çok iyiler eşimin ailesi demem bile haksızlık biz koca bir aileyiz:)) stresi yaşadıklarımdan dolayı yapıyorum anlarsın sen bunu malesef ama artık yapmıycam herşey ama herşey olacağına varıyor ben öyle badireler atlattımki doğumda ölüyomuşum az kalsın kan kaybından şimdi diyorum ki Allah beni aileme ve canım kocama bağışladı bundan sonra herşey çok güzel olucak sende al doya doya her beyendiğini.

kızlar bende bu arada hafif hafif hissediyorum bebeğimi geçen haftadan beri ama çok hafif hafif ve düzenli değil henüz yakında gümbür gümbür hissedicez inşalah

boshayallersmile ne güsel Allah herkese böyle koca bi aile nasip etsin boshayallersmile

bu arada ay sizler ne güzel inceciksiniz maşallah ben önceki hamileliğimin kilolarını atamamıştım daha eh birde fazla hareket etmek yasak hamileliğimin başında 12. haftaya kadar hep kanamalarım oldu maşallah şimdiden epey bi kilo aldım amaaan napayım bebiş iyi olsunda koyuverdim gitti valla.

boshayallersmile ne güsel Allah herkese böyle koca bi aile nasip etsin boshayallersmile

amiiiinnn zamanla herşey anlaşılır ama benim annecim yazık halalarımdan usanmış bayaa gençke şimdi görseniz halalarım anneme çok düşkünler keşke bunca zaman boşa akmasa ama olsun sonunda anlaşılıyor ya o bile önemli.

merhabalar kızlar..
sağlık ocağına kaydımı bugün yaptırdım. bisürü şey sordular bilgi aldılar. tansiyonumu, kilomu, boyumu ölçtüler.
bir dahaki gittiğimde kalp muayenesi yapcaklarmış.
bana aşı için taa eylüle gün verdi. geç değilmi yaa? ozaman 6. ayımca olcam.

canım beni cebimden sürekli aradılar ama gidemedim telefonda verdim bilgilerimi hastanede filan yatmıştım o yüzden gidemedim yani. ama beni aşı için 9 ağustosta çağırdılar belki geç değildir yani bilir onlar.

belgun bu arada umarım bugün güzel haberlerle dönüceksin geç kalmadıysam eğer bu konularda çok iyi olduğunu bildiğim (riskli hamilelikler, amniyosentez vb...) rıza madazlıyı da sana önerebilirim nişantaşında muayenehanesi fiyatları biraz pahalı ama işinin ehli ve yaklaşımı süperdir bugünkü doktordan da memnun kalmazsan deneyebilirsin randevuları genelde çok yoğun ama durumunun aciliyetini ve endişeni belirtirsen öne alıcaklardır bende kendisine önceki hamileliğimde de gitmiştim şimdide 6 eylülde detaylı ultroson için gidicem kısmetse.sakın aklına kötü şeyler getirme hiçbir şeyi yok bebeğinin sağlıkla doğacak inşallah.

gerçekten belgun dan haber yok nasıl acaba doktor ne dedi ki merak ettim. inş iyi haberlerle gelir

canim senin adina cok sevindim, Allah hayirlisini versin .. bir tasla iki kus vurmak buna derler herhalde ... kaydirigubbakcemile3
evet inşallah bi değişiklik olmaz

hem de nasıl bulantım var
ben bulantı hapı içiyorum o biraz iyi geliyor
canım hamile kalmadan önce ben 47 kiloydum şimdi 44 olmuşum korkuyorum açıkçası bişey olmasından sürekli kusuyorum ben de

Kızlar selam, nasılsınız? Nete fazla giremiyorum, sayfalar almış başını gitmiş, hepsini okuyamadım, bebişlerini hisseden arkadaşlar varmış ne güzel, darısı başımıza, ben de p.tesi işe başlıycam, 2 aylık aradan sonra inşallah rahatsızlanmam, bir de benim göbek çıktı acilen iş için hamile pantolonu bakıcam, şortla idare edemem artık, sizler hamile pantolanlarınızı nereden aldınız? İstanbul avrupa yakasında oturan arkadaşlar?

inş tekrar rahatsızlık yaşamazsın canım.bebeklerin ikiz mi?

canım ya bende aynı korku var ya bebege birşey olursa diye inşallah olmaz ama elimde değil yiyemiyorum işte rabbim besler onu kusmaların geçer inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…