- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.141
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
evliliğin ilk yıllarında bu sorunlar oluyor senin ailen benim sülalem hep kavgalar bu yüzden başlıyor zaten
kaynanalar çok sevdikleri oğullarını paylaşmak istemiyor hırçınlıkları o yüzden birde devreye küçük kaynanalar girince(görümce yani)kavga kıyamet kaçınılmaz oluyor benim görümcem yok ama onu aratmayan kayın biraderim var ilk yıllar bizde çok sorunlar yaşadık birde kaynanayla 3 yıla yakın beraber yaşadık kabus gibi o günleri hatırlamak bile istemiyorum şimdi ayrıyız ve çok mutluyum allahıma binlerce kez şükürler olsun eşimde benim kıymetimi şimdi daha iyi anlıyor artık asla laf söyletmiyor kimseye benim hakkımda :1closedeyes:eğer benimde oğlum olursa hayatına asla karışmak istemiyorum onun mutluluğu için
kızlar merhaba doktor dün muayenede yüzde 50 cinsiyetleri için tahminde bulundu
biri kız birisi erkekmiş :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sağol canım iyiyim sen nasılsın Şeniz
valla ben günlük tutmayı asla beceremem balık hafızalıyımda biraz gün içerisinde yaptıklarımı bile unutuyomsempatiksalakcinnihele hamile kalınca temelli unutkan oldum aslında yazsak fena olmaz bebişlerimiz büyüyünce anı olarak kalır
Arkadaşlar ne zamandır giremiyorum.Evi böceklere karşı ilaçladık.Kayınvaldemlerde kalıyoruz bi kaç gündür.Görümcem bir aydır bizdeydi ya gidince orda biz çok kalınca bi ton trip falan.Bugün eşimde farketti alaha şükür.Beni evve tek getirdi.Misafir gelecek temizlik yapıcam.Görümcemede birlikte haledin falan dedi o oralı olmadı.Biz evlendiğimizen beri hep bizde zaten.Eve gelince dedim eşime ben istemiyorum gelipte bir ay kalmasını sıkıldım artık ama ciddi ciddi oturup konuşamadık eşim hemen tersliyor ama evliliğimin ilk yılını ona harcadım sakin bir zamanda oturup konuşucam eşimle ciddi ciddi.Yıldönümümüzdede eşimle birlikte dışarı çıktık.Allaha şükür.
yanlız değilsin arkadaşım bende hissetmiyorum henüz dr a sordum dün 10 güne kadar hissedersin dedi
ayyy şimdi 2010 ağustos anneleri sayfasına baktım da herkes heyecanla doğumunu bekliyor biz de aralıkta öle olcaz inşallah.RABBİM hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
hunny ve tulbe2006 çok teşekkür ederim. Az önce doktordan geldim. Holter taktılar. Doktora sordum nabız yüksekliği bebeğe zarar vermez ama kullanılacak ilaçlar zarar verir dedi. Hunny sen de nabzının yüksek olduğundan ve burnunun tıkalı olduğundan bahsetmişsin.Doktoruna mutlaka söylemelisin.Kardiyolog bana geceleri nefes alamadığım için uyanıp uyanmadığımı sordu. Ben de burnumun tıkalı olduğunu ve bu yüzden devamlı uyandığımı söyledim. Bende de hamileliğimin başından beri geniz akıntısı var ve burnumun duvarları şiş olduğundan nefes alamıyorum. Belki de nabzın yükselme sebebi budur.
geçmiş olsun cnm inş çabucak geçer
ben önemsemiyordum ama sorsam iyi olacak CADIARZU geniz akıntısı bende de var yattığım gibi başlıyo hatta bazen yatmasamda oluo.
hamilelikte herşeye dikkat etmek lasım.
ya benim bugün yine miğdem bulanıo sabah 7:30 da kahvaltıda yaptım güzelce, ama yine de var napıcam bilmiyom.açda diğilim ne yicem bilmiyorum :1no2:
sizde de hala devam edio mu bulantılar??:uhm:
hunny ve tulbe2006 çok teşekkür ederim. Az önce doktordan geldim. Holter taktılar. Doktora sordum nabız yüksekliği bebeğe zarar vermez ama kullanılacak ilaçlar zarar verir dedi. Hunny sen de nabzının yüksek olduğundan ve burnunun tıkalı olduğundan bahsetmişsin.Doktoruna mutlaka söylemelisin.Kardiyolog bana geceleri nefes alamadığım için uyanıp uyanmadığımı sordu. Ben de burnumun tıkalı olduğunu ve bu yüzden devamlı uyandığımı söyledim. Bende de hamileliğimin başından beri geniz akıntısı var ve burnumun duvarları şiş olduğundan nefes alamıyorum. Belki de nabzın yükselme sebebi budur. Ama içten içe bu defa başaracağımı hissediyorum. Başarmanın yarısı inanmakmış,ben inanıyorum siz de inanın kızlar. Bu defa bebeklerimizi kucağımıza alacağız biz de inşallah.
kaydirigubbakcemile3 gerçekten hamilelikte oluomuş ara ara bende de oluo bu asabiyetler ama takmamak lasım bebişlerimis var :1rolleyes: polyannacılık yapıp hayata pozitif bakmak lasım :lepi::dance::dance::dance::dance:
benim bulantı nadiren oluyo o da uzun süre aç kalınca bir de hızlı yediğimde genelde oluyo çok şükür öncekine göre iiym yani.
ama bende bu ara bazen bazen midemde kasılma oluyo bu da beni çok rahatsız ediyo bu olunca bişi yiyemiom da
nasıl bakıcaz bilmiyorum ki herkese sinir oluyorum yok onu ye bunu ye şöyle yapma yatma gez süt iç yogurt ye ceviz ye ilaç içme doktora gitme kusma :uhm: yok çok zayıfsın deyip dalga geçmeler bi gün birini fena benzeticem korkuyorum eşim olcak diye eyvahedigeldismile olan bebege oluyo asabi dogcak çocuk
aynılarını bende yaşadım kayınvalidem bi taraftan onun akrabaları bi taraftan yok çok zayıfsın bişey yemiosun bebek çok küçük olucak eline alamıcaksın bakamıcaksın yok onu ye yok bunu ye ayy patlıycaktım şükürki döndüm ewime
ama doktora sorarsan kusacaksan hiç yeme dio kusmak daha zarar veriomuş bebeğe, istediğin kadar istediğin şeylerden ye dio zaten bebek ihtiyacı olan herşeyi bizden kanımızdan iliğimizden kemiğimizden alıomuş ama bunları anlatamıyorus kmseye yada anlamak isemiolaray bende çok sinir oluodum ama bende onlara napalım doğunca baktırı kendine büyür diodum gülüp geçiodum. biyerde prematüre bebek görsünler bak seninki de böyle olcak hiç yemiosun laflarına hemen başlıyolar. kaynanam hergün arıo yedin mi kustun mu yemek yapıonmu...... falan filan..... aman herşeyi boşvercen takmıcan zemuszemus istedikleri kadar söylensinler hiiiiççç uğraşmıyorum -tatlicadiarzu- kendini yemek için fazla zorlama doktorum bana öyle dedi kustuğun zaman daha kötü olur dedi.a.s
aman canım çık gez istediğin şeyleri yap kafan dağılsın yerimseniben
kızlar meraba beni kesin hatırlamıyorsunuzdur hamileliğimizin taa başında yazmıştım sizlere sonra uzuun süre yazamadım 2 gündür sizleri takip etmeye çalışıyorum ama maşallah yazışmalar o kadar uzun ki anca okuyabildim. kendimi hatırlatayım benim 2. hamileliğim ilki çok zordu sürekli ve aşırı kanamalıydı kah hastane kah ev derken hep yattım ve malesef 7. ayımda sezeryanla erken doğum yaptım oğlum bir gün dayanabildi kaybettik amaa ben anne olma isteğimden hiç vazgeçmedim hep denedik bu seferde hamile kalamadım derken tüp bebekle şuan 16+4 günlük hamileyim ve inşallah sağlıkla doğacak bu sefer oğlum oğlum diyorum çünkü cinsiyetini öğrendik.
kızlar tekrar aranıza alınırsam sevinirim:))) Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasib etsin inşallah hep güzellikleri paylaşalım.
ayyy bende sadece bana yapılıyı zannediyodum kayınvalidemler geliyo akşama dünden beri onun stresini yaşıyorum bende süreklide baskı yapılmazki eşimde 55 kilo düşünün kendi ogluda zayıf ama kadın bana takmış dururmda kendisi hiç kusmamış hamileyken kalbini kırmak istemiyorum iyi niyetle söylüyo belki bilemiyorum ama abartıyo artık banada hep diyolar kussan bile ye diye ama 2 kere kusunca ayaga kalkamıyorum günüm mahvoluyo sürekli uyumak zorunda kalıyorum halsizlikten canım birşey çekip yersem eger kusmuyorum ama canımın çekmediği şeyide anında çıkarıyorum ama kimse beni anlamıyo bi kardeşim işte annem bile delirtiyo bazen beni onu ye bunu ye :umursamaz:kendini düşünmüyosan bile bebegini düşün offfakannehir
sen kaç kilosun ben 42bilmiyorumkismile
slm kızlarr herkes iyidir umarım
mystryy h.g canım tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?