2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
evliliğin ilk yıllarında bu sorunlar oluyor senin ailen benim sülalem hep kavgalar bu yüzden başlıyor zaten
kaynanalar çok sevdikleri oğullarını paylaşmak istemiyor hırçınlıkları o yüzden birde devreye küçük kaynanalar girince(görümce yani)kavga kıyamet kaçınılmaz oluyor benim görümcem yok ama onu aratmayan kayın biraderim var ilk yıllar bizde çok sorunlar yaşadık birde kaynanayla 3 yıla yakın beraber yaşadık kabus gibi o günleri hatırlamak bile istemiyorum şimdi ayrıyız ve çok mutluyum allahıma binlerce kez şükürler olsun eşimde benim kıymetimi şimdi daha iyi anlıyor artık asla laf söyletmiyor kimseye benim hakkımda :1closedeyes:eğer benimde oğlum olursa hayatına asla karışmak istemiyorum onun mutluluğu için

insan kocasınla iyi olduktan sonra gerisi boş
bu bize ders olsun da bizde çocuklarımıza böyle davranmayalım a.s
sen de sabırlıymışsın cnm 3 sene beraber akannehir

ayyy şimdi 2010 ağustos anneleri sayfasına baktım da herkes heyecanla doğumunu bekliyor biz de aralıkta öle olcaz inşallah.RABBİM hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

günaydin arkadaslar :CüvCüv:

umarim sizlerin ve bebislerin sagligi yerindedir ...

kızlar merhaba doktor dün muayenede yüzde 50 cinsiyetleri için tahminde bulundu
biri kız birisi erkekmiş :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canim senin adina cok sevindim, Allah hayirlisini versin .. bir tasla iki kus vurmak buna derler herhalde ... kaydirigubbakcemile3

citoscum hakikaten ya, bendede unutkanlik vardi birde hamilelikte daha bir baska oldum, ne olacak bunun sonu bilmiyorum ... ama benimki neden oldugunu biliyorum, ben her seyi ince ince cok düsünürüm, söyle kaygisiz olamiyorum, ve ondan sonra unutkan oluyorum iste bilmiyorumkismile

zapzupcum yazdiklarinin hepsini okudum, varya bir aileyi yönetmek bir devleti yönetmekten daha zor oldugunu sevdigim ve saydigim (benim gözümde bilmis ve görmüs) bir amcam söylemisti bana, bence dogruluk payi cok var ... bir ailede huzursuzluk kadar kötü bir sey bilemiyorum ben ... Allah herkesin ailesine huzur ve mutluluk versin insallah ..

yanlız değilsin arkadaşım bende hissetmiyorum henüz dr a sordum dün 10 güne kadar hissedersin dedi

benimde ikinci bebisim ama bende hic bir sey hissetmiyorum malesef ....kafamçokkarıştı

kizlar bir sey sorucam, sizde gerginmisiniz .. ben hamile kaldim kalali cok asabi ve gergin oldum ... sanki dünya kapkara gibi geliyor bana, hic bir seyden zevk alamaz oldum, ve aslinda calismayi seven bir insanken tamamen tembellesdim, hep uyumak ve yatmak istiyorum ....

ayyy şimdi 2010 ağustos anneleri sayfasına baktım da herkes heyecanla doğumunu bekliyor biz de aralıkta öle olcaz inşallah.RABBİM hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

amin canim ... zaten ilk dogumum cok zor olmustu, daha dogrusu bebek gelmeyince sezeryanla alinmisti ... bu sefer nasil olacak diye kara kara düsünmeye basladim

hunny ve tulbe2006 çok teşekkür ederim. Az önce doktordan geldim. Holter taktılar. Doktora sordum nabız yüksekliği bebeğe zarar vermez ama kullanılacak ilaçlar zarar verir dedi. Hunny sen de nabzının yüksek olduğundan ve burnunun tıkalı olduğundan bahsetmişsin.Doktoruna mutlaka söylemelisin.Kardiyolog bana geceleri nefes alamadığım için uyanıp uyanmadığımı sordu. Ben de burnumun tıkalı olduğunu ve bu yüzden devamlı uyandığımı söyledim. Bende de hamileliğimin başından beri geniz akıntısı var ve burnumun duvarları şiş olduğundan nefes alamıyorum. Belki de nabzın yükselme sebebi budur. Ama içten içe bu defa başaracağımı hissediyorum. Başarmanın yarısı inanmakmış,ben inanıyorum siz de inanın kızlar. Bu defa bebeklerimizi kucağımıza alacağız biz de inşallah.

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm inş çabucak geçer
ben önemsemiyordum ama sorsam iyi olacak CADIARZU geniz akıntısı bende de var yattığım gibi başlıyo hatta bazen yatmasamda oluo.
hamilelikte herşeye dikkat etmek lasım.
ya benim bugün yine miğdem bulanıo sabah 7:30 da kahvaltıda yaptım güzelce, ama yine de var napıcam bilmiyom.açda diğilim ne yicem bilmiyorum :1no2:
sizde de hala devam edio mu bulantılar??:uhm:

benim bulantı nadiren oluyo o da uzun süre aç kalınca bir de hızlı yediğimde genelde oluyo çok şükür öncekine göre iiym yani.
ama bende bu ara bazen bazen midemde kasılma oluyo bu da beni çok rahatsız ediyo bu olunca bişi yiyemiom da

geçmiş olsun canım ALLAH acil şifa versin

kaydirigubbakcemile3 gerçekten hamilelikte oluomuş ara ara bende de oluo bu asabiyetler ama takmamak lasım bebişlerimis var :1rolleyes: polyannacılık yapıp hayata pozitif bakmak lasım :lepi::dance::dance::dance::dance:

nasıl bakıcaz bilmiyorum ki herkese sinir oluyorum yok onu ye bunu ye şöyle yapma yatma gez süt iç yogurt ye ceviz ye ilaç içme doktora gitme kusma :uhm: yok çok zayıfsın deyip dalga geçmeler bi gün birini fena benzeticem korkuyorum eşim olcak diye eyvahedigeldismile olan bebege oluyo asabi dogcak çocuk

ewet vuslatcım şükür ki eskisi kadar değil yoksa mümkün diğil burda oturmak yattığım yerde bile rahat olamaz dım akannehir
net ten bebek resimlerine bakıodum boshayallersmile ayyçok şirin bebekler var yaaaa Allah ım bizede nasip et yarabbim diorum boshayallersmile
ya oturduğum yerde yelek filan örsem mi die düşünüyorum :hulya: sizler naptınıs??

aynılarını bende yaşadım kayınvalidem bi taraftan onun akrabaları bi taraftan yok çok zayıfsın bişey yemiosun bebek çok küçük olucak eline alamıcaksın bakamıcaksın yok onu ye yok bunu ye ayy patlıycaktım şükürki döndüm ewime
ama doktora sorarsan kusacaksan hiç yeme dio kusmak daha zarar veriomuş bebeğe, istediğin kadar istediğin şeylerden ye dio zaten bebek ihtiyacı olan herşeyi bizden kanımızdan iliğimizden kemiğimizden alıomuş ama bunları anlatamıyorus kmseye yada anlamak isemiolar ay bende çok sinir oluodum ama bende onlara napalım doğunca baktırı kendine büyür diodum gülüp geçiodum. biyerde prematüre bebek görsünler bak seninki de böyle olcak hiç yemiosun laflarına hemen başlıyolar. kaynanam hergün arıo yedin mi kustun mu yemek yapıonmu...... falan filan..... aman herşeyi boşvercen takmıcan zemuszemus istedikleri kadar söylensinler hiiiiççç uğraşmıyorum -tatlicadiarzu- kendini yemek için fazla zorlama doktorum bana öyle dedi kustuğun zaman daha kötü olur dedi.a.s
aman canım çık gez istediğin şeyleri yap kafan dağılsın yerimseniben

kızlar meraba beni kesin hatırlamıyorsunuzdur hamileliğimizin taa başında yazmıştım sizlere sonra uzuun süre yazamadım 2 gündür sizleri takip etmeye çalışıyorum ama maşallah yazışmalar o kadar uzun ki anca okuyabildim. kendimi hatırlatayım benim 2. hamileliğim ilki çok zordu sürekli ve aşırı kanamalıydı kah hastane kah ev derken hep yattım ve malesef 7. ayımda sezeryanla erken doğum yaptım oğlum bir gün dayanabildi kaybettik amaa ben anne olma isteğimden hiç vazgeçmedim hep denedik bu seferde hamile kalamadım derken tüp bebekle şuan 16+4 günlük hamileyim ve inşallah sağlıkla doğacak bu sefer oğlum oğlum diyorum çünkü cinsiyetini öğrendik.
kızlar tekrar aranıza alınırsam sevinirim:))) Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasib etsin inşallah hep güzellikleri paylaşalım.

günaydın şekerleropuyorumnanaktan
yaaw nw şanslıyım benim kaynanam üvey.fırsatını bulsa herşeye karışır ama kocişim asla izin vermez:teytey:
allahtan teee niğde de oturuyolar yoksa napar eder ortalığı karıştırırdı kaynanatör
ilk 1 yıl küçük kaynım bizde kaldı şimdi askerde çok şükür gelince eve çıkar
yemeği temizliği ütüsü hep bendeydi ama eşim onun da en ufak bişeye karişmasına izin vermedi

ayyy bende sadece bana yapılıyı zannediyodum kayınvalidemler geliyo akşama dünden beri onun stresini yaşıyorum bende süreklide baskı yapılmazki eşimde 55 kilo düşünün kendi ogluda zayıf ama kadın bana takmış dururmda kendisi hiç kusmamış hamileyken kalbini kırmak istemiyorum iyi niyetle söylüyo belki bilemiyorum ama abartıyo artık banada hep diyolar kussan bile ye diye ama 2 kere kusunca ayaga kalkamıyorum günüm mahvoluyo sürekli uyumak zorunda kalıyorum halsizlikten canım birşey çekip yersem eger kusmuyorum ama canımın çekmediği şeyide anında çıkarıyorum ama kimse beni anlamıyo bi kardeşim işte annem bile delirtiyo bazen beni onu ye bunu ye :umursamaz:kendini düşünmüyosan bile bebegini düşün offfakannehir

sen kaç kilosun ben 42bilmiyorumkismile

tekrar hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
kötü bi deneyim yaşamışsın bu kez inşallah kucağına alırsın oğluşunu:Saruboceq:

zap zup bu arada seninde yaşadıklarını hep takip ettim yaşadıkların hiç kolay değil biliyorum belki karşıdan anlamak zor benim senin bahsettiğin gibi sorunlarım olmadı ama benimde farklı zorluklarım oldu yani malesef herkezin türlü sıkıntıları oluyor hayatta senin üstesinden gelmen önemli hayattaki en önemli hediyen şu an seninle her şey pahasına onu koru kolla Allah kayıplar yaşatmasın eşinle evliliğinizin erken döneminde bunları yaşıyor olmanız çok can sıkıcı ama inşallah bunlar ilerideki devam için sağlam temellerdir.kızgınlık anlarında değil ama fırsat bulduğunuz yanlızlığınızda sakinlikle eşine kızarak ya da suçlayarak değil ama gerçekten yaşananlardan üzüldüğünü etkilendiğini anlatarak çözüm bulmaya çalış anlayışsız görümcenin ve kaynananın yanında her zaman eşine iyi davran en azından Allahtan bunun için sabır dile.ben eşininde sana yakın duygular beslediğine eminim ama aradaki dengeyi sağlamak için yanlış da olsa seni karşısına almayı seçiyor sanırım bu arada sakın hiç bir sevginin yerine bir başkasını koyma oğlunun sevgisi ayrı eşinin sevgisi çok ayrı, neyse çok uzun yazdım umarım hayatına müdehale ederek seni sıkmamışımdır.bu arada sen nerede oturuyorsun?

ahh canımmm allah yardımcınız olsun yaa çok zorr kusmakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…