2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım korkma hemen belki sıcaklardan kaynaklanıyodur

Merhaba arkadaşlar. Daha önce de yazmıştım. Bizim de son gün 2 Şubat görünüyor ama sezeryan olacagı için muhtemelen Ocak sonu gibi dogum yapmış olacagım.

Genelde şubat annelerine yazıyorum ama sizleri de sürekli takip ediyorum :)

kızlar merhaba.bebişini hissetmeye başlıyanlar varmııı?

merhaba bearth'cım ben çok iyiym şükür sadece bildiğin sorunlar yüzünden kafam biraz karışık.yarın giden doktorumun bulunduu hastande başka bi doktora randevu aldım,ona gidicem,üçlü test yaptırıcam.memlekete gittiğimdede ıspartaya gidicem.öff krmakarışığım anlıycan..bunlar dışında iyiyim ama :)
sen nasılsın bebişin nasıl canım???

kızlar ikinci bebeğim bu
ilk seyremeyi 2 temmuzda yaşadım.böle yatar gbi uzanıodum elim karnımdaydı,üç defa pıt pıt pıt attı geçiverdi..zaten ikincide artık insan çok emin oluo yaa gaz maz deil bu yani çok net..sonra 10gün falan bişiycik olmadı bidaha:)
sonra yine böle birden tek sefer pıtlar oldu ama elimi falan koyunca hissetmiodum içimde oluyodu sadece.
ama son üç gündür içimde yemek falan hazırlarken yuvarlanır gbi oluo,dalgınsam bile kendime gelecek kadar oluo,bazen elim karnımdaysa elimede hissedilio.ama çok sık deil bunlar daha günde 5-6 kere oda son üç gündür bu kadar sık :))
inşallah sizde hissediceksiniz.engeç 20.haftaya kadar hissedersiniz inşallah...........

sze tavsiyemse bebişinize günlük yada her gün olmasada sadece ultrason ve muayene günleride olsa defter tutun..çook güzel bi hatıra bu.heleki kızı olacak arkadaşlarımaaa....
ben oğlumda tutuordum hatta şu güne kadar ayda birde olsa yazarım hala..her yazdıımda bel kalınlığımı kilomu yazmıştım cm cm..şimdi okudukça yaşıorum o günleri yeniden:))

hu huu huuuuuu günaydın kızlarrrrr kimsecikler vamrı acabaaaa sabahın bu erken saatlerindeopuyorumnanaktan

günaydın kızlar:)

belgun canım çok geçmiş olsun
inşallah amniyosentezinde temiz çıkar
kuzucuğunu kucağına sağlıcakla alırsın :))
hayırlı olsun bu arada cinsiyetide belli olmuş:)

ohhhh çok şükür belguncüm
inşallah 10 ağustostan sonradaha büyük bi ohh çekerizz:Saruboceq:
kız annesiii hadi hayırlı olsunkaydirigubbakcemile2a.s.

çok sağol canımcım inş..:))

evet dediğiniz gibi oldu canım moralli gittim güçlü gittim güzel oldu bundan sonraki aşamayıda atlatınca dahada güzel olacak çok teşekkürler tekrardan aminnnnn rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ayy canım çok sevindimmmm darısı bizim başımıza belki bende yarın öğrenebilirim yada 15 gün soona boshayallersmile

hadi bakalım bugün öğrenecekmisin güzel haberlerini bekliyorumm

belgünnnn arkadaşım valla çooooooooooooookkkkkkkkkk sevindimmmmm güzel haberine..sağlıkla gelcek inşallah prensesin

yerimsenibena.s. sağol canım

belgun canım inşallah amnıyosentesıde atlatırsınız kızıma arkadas olur bebısın bende 4 lu testı aldım bugun sonuc ıyı cıktı cok sükür

hadi gözünaydın çok şükür..inş şirinem atlatıcaz allahın izniylee kızına arkadaş olcazzzzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

belgun cum gözün aydın inş.
birşeycık olmaz
kızın olacakmışş hayırlı olsun.
yarın bende gidecegim
bakalım cinsiyeti söyleyecekmi
güzel habrlerle gelir inş.

çok sağol arkadaşım allah razı olsun..hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum seninde

belgün canım gözün aydın için rahat olsun bundan sonra tevekkül et canım.

sağolasın allah razı olsun canım

belgun cok sevindim herseyin yolunda gitmesine.Ne güzel kizin olacakmis,Allah saglikla kucagina almayida,büyütmeyide nasip etsin insallah.(cümlemize

allah razı olsun sağol canım cümlemize inş..

çok sağol canım evet içimiz daha rahat edecek inş.allahın izniyle problemsiz atlatacağız..bak arakdaşında aynı şeyi yaşamış benimle..yaş riskine takılmadım zaten yani benim yaşım 27 olduğu için bu risk olmaması gereken bir risk dediler daaha genç olduğum için.inşş canım inşş a.s.

canım benim çok sağol kıyamam yaa msjda atmışsın ama hala cevap yazamıyorum özelden( inş canımcım darısı diğer habere şu anda gönlüm rahat olduğundan rahat gideceğim en azından..hadi cumartesi git bakalım güzle hayırlı haberlerini bekliyorum..bu arada bu karaciğer enzimiyle ilgili sorunu sor bakalım doktoruna değerlerin çok yüksek gibi değil bakalım nedicek yinede bende meraklandım şimdi ama kendini sıkma olurmu a.s.:1hug:

GreenPearl , çok teşekkürler arkadaşım allah razı olsun..

manolya ve dirim günaydınn sizede dirimcim teşekkür ederim inş hepimiz kuzucuklarımızı sağlıkla kucağımıza alacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…