- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.401
gözünaydın şirinem kafan rahatlamıştır ne güzel
slm tatlım h.g bi kıpırtı var mı
kaydirigubbakcemile3 bakalım inşş görüces ayy beklemek çok heycanlı videolarını yükledim bilgisayara durmadan bakıyorum boshayallersmile nası dans ediobi görsenn
ben demiştim ya hani karaciğer enzimlerim yüksek die bugün nette bi sfda yazıo ki bu 100hamileden 2sinde görülrmş düşük ve erken doğuma neden olabilirmiş kaşıntı da ilaç veya spreyle tedavi olabilirmiş cmt dra gidince iice sorcam bakalım inş korkacak bişe olmazeyvahedigeldismile
canım korkma hemen belki sıcaklardan kaynaklanıyodur
kızlar merhaba.bebişini hissetmeye başlıyanlar varmııı?
kızlar merhaba.bebişini hissetmeye başlıyanlar varmııı?
ohhhh çok şükür belguncüm
inşallah 10 ağustostan sonradaha büyük bi ohh çekerizz:Saruboceq:
kız annesiii hadi hayırlı olsunkaydirigubbakcemile2a.s.
:dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey: canım benim yaaa inan çok sevindim herşeyin yolunda olmasına bak biz demiştik güçlü ol guclubacismile herşey geçecek die sen pozitif düşün ki herşey güzel olsun Allah ım kucağına almayı nasip etsin
bak kaç doktor baktı diyosun hepsi mi yanılacak ( Allah korusun ) herşey gönlünce olsun cnmm kaydirigubbakcemile5 :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ayy canım çok sevindimmmm darısı bizim başımıza belki bende yarın öğrenebilirim yada 15 gün soona boshayallersmile
belgünnnn arkadaşım valla çooooooooooooookkkkkkkkkk sevindimmmmm güzel haberine..sağlıkla gelcek inşallah prensesin
belgun canım inşallah amnıyosentesıde atlatırsınız kızıma arkadas olur bebısın bende 4 lu testı aldım bugun sonuc ıyı cıktı cok sükür
belgun cum gözün aydın inş.
birşeycık olmaz
kızın olacakmışş hayırlı olsun.
yarın bende gidecegim
bakalım cinsiyeti söyleyecekmi
güzel habrlerle gelir inş.
belgün canım gözün aydın için rahat olsun bundan sonra tevekkül et canım.
belgun cok sevindim herseyin yolunda gitmesine.Ne güzel kizin olacakmis,Allah saglikla kucagina almayida,büyütmeyide nasip etsin insallah.(cümlemize
belgun çok sevindim canım, içiniz rahat edecekse yaptırın amniyosentezi, benim bir arkadaşın ikili testinde burun kemiği oluşmadı demişti doktor, onlar da yediler bitirdiler kendilerini ve amniyosentez yapıldı, bebek çok sağlıklı çıktı, 15 güne kadar doğumu var hayırlısıyla, seninki de öyle çıkacak inşallah, yaş riskine takılma, ben de 36 yaşındayım napayım...
belgun canım benim büyük bi gözünaydın darısı diğer hayırlı haberine 10ağustos sonrasına yani opuyorumnanaktanbenimde hiç 2li 3lü falan yapılmadı daha sadece ense kalınlığı ve burun kemiği normal.ben de cmt gitcem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?