- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.441
güldeşeker canım kızın hayırlı olsun,sağlıcakla kucağına alırsın sende inşallah
canım farklı olcakmış gibi amayok canım benim de ayrı yumurta ikizleri
sağol canım
sen ne hissediyorsun canım
ben biri kız biri erkek olacağını hatta ikiz olacaklarını bile tahmin etmiştim daha doğrusu hissetmiştim eşime de hep diyodum bizim ikizlerimiz olacak diye
canım farklı olcakmış gibi ama
sağlıklı olsunlarda farketmez dimi
ikiz olacağınıda mı tahmin etmiştin canım:)))
canımcım saol ama benimki erkek olacak kız değilolumunekankayizsmile
sağol canım inşallah hepimiz biran önce öğreniriz:Saruboceq:
canım ultrasonda boy ve kgya göre ortalaması çıkıyor benimde satıma göre 17+1 ama ulrasonda hep büyük çıkıyor bende ultrasona göre değiştirdim tickerimiboshayallersmile
evet ikiz olduklarını da tahmin etmiştim daha kese görünmeden
günaydin arkadaslar opuyorumnanaktanhihoyyyt
öncelikle belgüncüm gözün aydin hihoyyythihoyyyt inan cok sevindim senin adina ...
Allah insallah sag salim kucagina almayida nasip eder :CüvCüv:
Birde kizin oluyormus :ecrin_bebek:, yani bir cadi daha geliyor ...cok sevindim canim
citoscum ve hunnycim insallah sizde tez zamanda cinsiyetlerini ögrenirsiniz ...
bende meraktan catliycam aslinda ama delikafadulden ... neyse diyorum Allah baska dert vermesin diyorum sonrasindada ... ama yinede bilsem iyi olurdu yav öne göre biraz olsun insan hazirlik yapar dimi ya zemuszemus
Kizlar bir sorum olucakti, benim SAT´a göre bebisim iki hafta daha ileride (16. haftada) olmasi lazim, fakat doktorum gec döllenme olmus dedi, yani onun ultrason hesabina göre 14. haftadayim ... fakat benim aklim karisti hangisi daha dogru?kafamçokkarıştı:uhm:
çok sağol canımcım allah razı olsun..evet bir kızım olacak nasipse darısı öğrenemeyen tüm arkadaşlarımın başına CİTOS HUNNY ve sende canım en kısa zamaanda öğrenirsiniz inşş ..bu arada ultrasonda çıkan haftanın doğru olması gerekiyor canım öyle biliyorum ben
günaydın herkese
iyi sonuç alan herkesin gözü aydın hep böyle güzel gider inşallah...
dün dörtlü testimizi olduk bugün saat 16 da alacaz sonucunu ultrasonda her şey iyi çıktı zaten bir hafta öncede detaylı incelemişti
cinsiyetine ne dedik dedi kız dediniz dedim yok erkek dedi akannehir eşim gülmeye başladı sevinçten muayenizde kesin kız dediniz ama dedim hatta hazırlıklara bile başlaya bilirsiniz demiştiniz dedim aaa dedi orda öyle dediysem öyledir dedi (çünkü muayenedeki cihazlar daha iyi) peki az önce gördüğüm neydi dedi baya bir inceledi bizim ki göstermiyor bu seferde ama pipi bulamadım şimdi de az önceki neydi acaba dedi çekti sandalyeyi oturdu baya inceledi bak şimdi yok falan dedi bu arada bende baya seyrettim bebişimi tamam tamam kız dedi ama eşimle benim içime yine soru işaretleri doldu eşim biz yine de bir ay daha bekleyelim dedi alış veriş için
bebeğimi ilk memleketimde hissettim çok güzel bir duyguydu ve il cicisinide orda aldık pempiş pembiş bir takım kaydirigubbakcemile2
günaydın herkese
dün dörtlü testimizi olduk bugün saat 16 da alacaz sonucunu ultrasonda her şey iyi çıktı zaten bir hafta öncede detaylı incelemişti
cinsiyetine ne dedik dedi kız dediniz dedim yok erkek dedi akannehir eşim gülmeye başladı sevinçten muayenizde kesin kız dediniz ama dedim hatta hazırlıklara bile başlaya bilirsiniz demiştiniz dedim aaa dedi orda öyle dediysem öyledir dedi (çünkü muayenedeki cihazlar daha iyi) peki az önce gördüğüm neydi dedi baya bir inceledi bizim ki göstermiyor bu seferde ama pipi bulamadım şimdi de az önceki neydi acaba dedi çekti sandalyeyi oturdu baya inceledi bak şimdi yok falan dedi bu arada bende baya seyrettim bebişimi tamam tamam kız dedi ama eşimle benim içime yine soru işaretleri doldu eşim biz yine de bir ay daha bekleyelim dedi alış veriş için
bebeğimi ilk memleketimde hissettim çok güzel bir duyguydu ve il cicisinide orda aldık pempiş pembiş bir takım kaydirigubbakcemile2
canım ikiz varmıydı ailede sizin?
canım aklıma gelmişken biz asker topiğinden tanışıyoruz
hatırladım şimdi:))))
canım bende akşama doğru oluyor yanmasagol canim, opuyorumnanaktan
bende önce SAT´a göre ticker yapmistim ve sonra doktor gec döllenme olmus deyince ultrasona göre degistirdim ... :CüvCüv: demekki sende ultrasona göre ayarladin, o zaman benimkide öyle kalsin ... kaydirigubbakcemile5
güldesekercim oglun olacakmis gözün aydin canim hihoyyyt
ya kizlar zirt pirt soru soruyorum, ama sizdede migde yanmasi varmi ... :uhm:kafamçokkarıştı benim git gide artiyor ayran icersem iyi geliyor ama, bütün günde ayran icememki, ve sonrasinda cok icersem ishal yapiyor ....
evet canımDirimcim,
seninle günlerimiz hemen hemen ayni gibi canim, gerci sen hafif önden gidiyorsun, sende cinsiyetini ögrenemedin dimi?
denizciğim sonucun inşallag güzel çıkar arkadaşımgünaydın herkese
sağol canım ayy bir an erkek diyince nasıl sevindi anlatamam doktor sonra babamızı biraz heyecanandırmış olduk dedi ama ben kıza çok alıştım değişmesin yaadenizcim maşallah bebişineegözün aydın
senin bebiş babasını kandırmayı çok seviyo anlaşılan
doktor kararsız değilde bizim sıpa baya kandırıkcı bişi hortumu pipi diye gösteriyor delikafaduldenmerhabalar...
herkes ıyı maşallah..
denızcım..sızın doktor çok kararsız...bilmiyorumkismile
tebrik ederim canım,o kıpraşma tekmelere verince yerini dünyanın en güzel şeyini anlamış oluo insan..yakındır inşallah:))
cinsiyet konusunda bencede bir ay bekelemenizdde yarar var gbi:))
yinede tebrik ederimbayanssulusmile
çok sağol canımcım allah razı olsun..evet bir kızım olacak nasipse darısı öğrenemeyen tüm arkadaşlarımın başına CİTOS HUNNY ve sende canım en kısa zamaanda öğrenirsiniz inşş ..bu arada ultrasonda çıkan haftanın doğru olması gerekiyor canım öyle biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?