2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım farklı olcakmış gibi ama
sağlıklı olsunlarda farketmez dimi
ikiz olacağınıda mı tahmin etmiştin canım:)))

sagol canim, opuyorumnanaktan

bende önce SAT´a göre ticker yapmistim ve sonra doktor gec döllenme olmus deyince ultrasona göre degistirdim ... :CüvCüv: demekki sende ultrasona göre ayarladin, o zaman benimkide öyle kalsin ... kaydirigubbakcemile5

güldesekercim oglun olacakmis gözün aydin canim hihoyyyt

ya kizlar zirt pirt soru soruyorum, ama sizdede migde yanmasi varmi ... :uhm:kafamçokkarıştı benim git gide artiyor ayran icersem iyi geliyor ama, bütün günde ayran icememki, ve sonrasinda cok icersem ishal yapiyor ....

günaydın herkese

iyi sonuç alan herkesin gözü aydın hep böyle güzel gider inşallah...

dün dörtlü testimizi olduk bugün saat 16 da alacaz sonucunu ultrasonda her şey iyi çıktı zaten bir hafta öncede detaylı incelemişti

cinsiyetine ne dedik dedi kız dediniz dedim yok erkek dedi akannehir eşim gülmeye başladı sevinçten muayenizde kesin kız dediniz ama dedim hatta hazırlıklara bile başlaya bilirsiniz demiştiniz dedim aaa dedi orda öyle dediysem öyledir dedi (çünkü muayenedeki cihazlar daha iyi) peki az önce gördüğüm neydi dedi baya bir inceledi bizim ki göstermiyor bu seferde ama pipi bulamadım şimdi de az önceki neydi acaba dedi çekti sandalyeyi oturdu baya inceledi bak şimdi yok falan dedi bu arada bende baya seyrettim bebişimi tamam tamam kız dedi ama eşimle benim içime yine soru işaretleri doldu eşim biz yine de bir ay daha bekleyelim dedi alış veriş için

bebeğimi ilk memleketimde hissettim çok güzel bir duyguydu ve il cicisinide orda aldık pempiş pembiş bir takım kaydirigubbakcemile2

çok sağol canımcım allah razı olsun..evet bir kızım olacak nasipse darısı öğrenemeyen tüm arkadaşlarımın başına CİTOS HUNNY ve sende canım en kısa zamaanda öğrenirsiniz inşş ..bu arada ultrasonda çıkan haftanın doğru olması gerekiyor canım öyle biliyorum ben

merhabalar...
herkes ıyı maşallah..
denızcım..sızın doktor çok kararsız...bilmiyorumkismile

hayırlı olsun..
isim düşünüyormusunuz kızlar..
bende jhiç fıkır yok da...bilmiyorumkismile

öncelikle hosgeldin canim,

iyi haberlerin icin gözün aydin canim ... insallah hep böyle gider ve hayirlisiyla bebislerimizi koklamak nasip olur ... opuyorumnanaktan

bakalim canim senin oglun kiz olmustu sonra tersi olmasin ,,, kaydirigubbakcemile3 Allah gönlüne göre versin canim olumunekankayizsmile

tebrik ederim canım,o kıpraşma tekmelere verince yerini dünyanın en güzel şeyini anlamış oluo insan..yakındır inşallah:))
cinsiyet konusunda bencede bir ay bekelemenizdde yarar var gbi:))
yinede tebrik ederimbayanssulusmile

canım ikiz varmıydı ailede sizin?
canım aklıma gelmişken biz asker topiğinden tanışıyoruz
hatırladım şimdi:))))

canım benim ailemde çok uzak akrabalarda var eşimin ablası da ikizlere hamile kalmış ancak onunki kaybolan ikiz sendromuymuş yani ikizlerin teki kaybolmuş başka da kimse yok
evet canım asker topiğinden

canım bende akşama doğru oluyor yanma
canım benimkide bir hafta geride gidiyordu,doktor geç döllenme dedi
bir ay sonra gittim yakalamış dedi,aynı gidiyo şimdilik kafamçokkarıştı
Dirimcim,

seninle günlerimiz hemen hemen ayni gibi canim, gerci sen hafif önden gidiyorsun , sende cinsiyetini ögrenemedin dimi?
evet canım
bende öğrenemedim
12 haftalıkken gitmiştim
16 haftayı bekleyim diyorum
sende öğrenemedin değil mi canım?
denizciğim sonucun inşallag güzel çıkar arkadaşım

şaka gibi ama ya kaydirigubbakcemile3
nerdeyse erkekmiş diyeceksin sandım
16 haftalıkken gitmiştin demekki kesinliği yokmuş daha
bende biraz daha mı geç gitsem :kedi:
canım bencede biraz daha bekleyin
sanırım en mantıklısı 5 aydan sonra alışveriş yapmak

denizcim maşallah bebişinee gözün aydın

senin bebiş babasını kandırmayı çok seviyo anlaşılan
sağol canım ayy bir an erkek diyince nasıl sevindi anlatamam doktor sonra babamızı biraz heyecanandırmış olduk dedi ama ben kıza çok alıştım değişmesin yaa
merhabalar...
herkes ıyı maşallah..
denızcım..sızın doktor çok kararsız...bilmiyorumkismile
doktor kararsız değilde bizim sıpa baya kandırıkcı bişi hortumu pipi diye gösteriyor delikafadulden

bende bırdahakı kontrolde sorcam..belkıde benım oglan demıstı..kız der belkı..
daha erken demı doktorun kesın soylemesı ıçın...akannehir

sagol belgüncüm, bende zaten artik degistirdim ultrasona göre tickerimi ... olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…