2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Devamlı dondurma çikolata yiyorum ben belki ondan bebeğim çok hareketli ama ben koca gündüz hissetmiyorum babası gelince babasına hareket ediyor bi

canım ben hiç hareketleri hissetmiyorum daha
devamlı dondurma yiyeyim bari:)))

anjelic
canım bende lcwde gördüm güzel şeyler var
kotlarını denemedim ama idare eder diyeyim:))
sadece şort aldım evde giymeye kot kısa
bluzları fena değil ama çeşitlerini çoğaltacaklarını söylemişlerdi en son
burda alışveriş merkezlerindeki lcw lerde varmış sadece diğerlerinde yok malesef
ama fiyatları çok çok uygun

kızlar bişey sorucam size ben de yanma var dünden beri
lavaboya giderken afedersiniz :kedi:
idrar yolları enfeksiyonu sanırım
bol bol su içersem geçermi?

Ay canım sorma bende de vardı o.Doktor ilaç verdi.Azaldı sonra gene başladı.Artık okadar çok içiyorumki su allaha şükür çok azaldı bende

zap zup ultrasonda görünen farklı zaten, benimki 1 hafta önde görünüyor yani nerdeyse 15 haftalık görünecek ultrasonda ama sen SATtan hesapla hamileliğini, bebeğin gelişimi ilerleyen dönemlerde farklı oluyor...

dirim idrar yolları enfeksiyonu olmuşsun, hemen doktoruna gidip tahlil yaptır ve vereceği ilaçaları kullan, suyla geçmez ve bu önemli bir şey Allah korusun bebeğin kesesine zarar verme durumu bile olabiliyormuş, seni endişelendirmek için değil bir an önce gidesin diye söylüyorum canım.

bence doktora gitmelisin geçmeyebilir üşüttün sanırım,hamilelikte sık sık olurmuş,geçmiş olsun

NEVA 10

açıkçası ben uzun zamandır oruç tutamıyorum mide kanaması geçirdiğimden beri parasını veriyorum ama bir gün tutup bu vicdan azabından kurtulmak istiyorum,birde bir hocadan duymuştum parasını ödesek bile o orucu tutmamız gerekiyormuş bilemiyorum fazla araştırma yapmadım ben kendi vicdanım için ileride tutmayı düşünüyorum ama yine de parasını veriyorum,ileride derken ne zaman tutabilirim onu da bilmiyorum malesef,hayırlısı olsun ne diyeyim artık....
CANIM çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin.
bildiğim kadarıyla sağlığına kavuşunca tutamadığın oruçları tutman gerekiyor. ama yine de senin dediğin gibi ne zaman tutacağın belli olmadığı için bedellerini vemekle iyi yapıyorsun iyileşince de borçlerını tutumaya çalışırsın. rabbim şifa versin canım

bu sıcaklar çok etkiliyor beni ya eşim gayet normal sıcaklık diyor ben hala klima açıyorum akşamlar:) sanırım hormonlardan. normalded eçok terlerdim hala öyle isilik olmaya başladım ama geçen yıllara göre çok az daha fazla sanki

Biz daha üçlü test yaptırmadık haftaya gidicez belki cinsiyette belli olur. Ama dokora telefonda sordum üçlü test mi yapıcaz diye duruma göre konuşup karar veririz dedi. Acaba direk dörtlü mü yapacak diye düşündüm :)

KIZLARRRRRRR geldimmm okudum tüm yazılanları işyerindeyim bir türlü müsayit olmadı burasıı geliyorum yazıcam az sonraaa:1hug:

arkadaşlar herkese slmm
doktordan geldik maalesef bizim utangaç nazlı kuzumuz yine göstermedi :CüvCüv:
ama çok hareketliydi doktor ondan da göremedi hadi hareketlendirmek için çikolata yiyiyosunuz peki sakinleşmesi için ne yices kaydirigubbakcemile3
renkli ultrason resmini ve görüntülerini cd olarak aldım durmadan izlerim artık yavrum çok tatlı yaaa boshayallersmile kıpır kıpır maşşallah :1rolleyes::asigim:
citos cum ben öğrenemedim inş sen öğrenirsin...
denizcim bu arada hoşgeldin tatilin iyi geçti sanırım
lolis napalım bu sefer öğrenemedik ama yarın tahlil sonuçlarını öğrenmeye gidicem inş yine bakar da bu sefer öğrenirim boshayallersmile
yada artık 15 gün sonraya kalacak ....

hayırlısı canım neyse sağlıklı olsun da cinsiyeti geç olsun güç olmasın

slm kızlar yenice dktrdan geldik malesef yine göremedik kafamçokkarıştı
dktr ailede inat kim diye sordu çok inatçı çıktı bu bebiş çok uğraştı oynuyor ama bacaklarını açmıyor bi türlü:1no2:yarın hastaneye gidecez birde orda bakıcak inşallah yarın gösterir:Saruboceq:
hunny sende görememişin arkadaşım çok nazlı olucak bizim bebişler herhalde yandık biz:roflol:

aman ii olsunlar da ne yapcan artık ben de cmt gitcem biri%99kız diğeri%85kızdı.bakalım%15lik ihtimal tutcak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…