2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3 ewet cnm bayağ nazlı lar hayırlısı bakalım belki bende öğrenirim yarın inşş.boshayallersmile

kıslar selam herkese..deniz hoşgeldin bu arada.. zap zup tüm yazdıklarını okudum cnm..kendini hiç üzme bebeğin için özelliklede bebiş çok etkileniyordur emin ol..demesi kolay belki ama bebeğini düşündükçe güçleneceğine inan canım..ve bunların hepsi inş geçicek dua edelimde görümcen evlensin bir an önce:)

biliyorum çok merak ettiniz tek tek tüm yazılanları okudum bir buçuk gündür olan allah cümlenizden razı olsun öncelikle dualarınız için önemsediğiniz için :1hug: ayrıntılara gelince ; salı yönlendirildiğim doktorun önce kendi yerine gittim baktı ve baktığı cihazda tam net göremedi oda burun kemiğini yani var gibi gözüküyor dedi ve uzun uzun konuştu benimle test sonuçlarım hakkında olabilecekler hakkında değerler hakkında vs.. ve dün için sabah erkenden hastaneye geliyorsun dedi yenimahalle doğum evine ve orda dün bana nerdeyse gittiğim hoca dışında yanında bir hoca daha 10 kişye yakın bir ekiple baktılar detaylı ve net cihazlardı..çok ilgili alakalıydılar ve piskolojik olarakta motive ediciydiler veeeee burun kemiğini hepsi gördü ve hepsi onayladı.....!!!!!:))))tabi bu noktada biz diğer hastanenin başhekiminin nasıl olyuorda göremediğini sorduğumuzda cihazına göre değişir bu ayrıntılı falan dediler..(tabi ben çıkan ultrason resimleri ve sonuçla gidicem diğer başhekime) neyseee sonrasnda detaylı tettiklerden sonra oturduk konuştuk kafamız çok karıştığından doktor olarak yorumda yapmaları yasak olduğundan sadece söyledikleri ultrasonda kemik yapısı gelişimi boyun ölçüsü omurgası herşey çok normal ve burun kemiği oluşmuş bunun yanında ikili testin birincisinde yani kombine test dedikleri biz ona bakarız ondada değerler normal ama ikincisinin değeri yaşına göre biraz yüksek olduğundan ki oda 1/138 ve ailede gneetiklik olmasınıda göz önünde bulundurduklarını söylediler ve size kalmış bundan sonrasında karar sizin ama görünürde gayet sağlıklı (maşallah) sadece bu durumlarda ufak riskler var dediler. bizde başta eşim ve sonrasında ailemle konuştuk düşündük ve aminosenteze karar verdik eşim bir oh çekti ama birkere kurt düştü dedi kaç doktor baktı hepsi ayrı şeler söledi dedi aminosentezde ol sonrası allahın taktiri dedi ben aslında istemedim ama doktora bunu sölediğimde eşininde ne istediği önemli bu noktada dedi. bende kabul ettim birde ordaki ekibi görünce birazda araştırınca içim rahatladı ( adamlar hemen hergün bu konuyla ilgili hamişlere bakyıorlar yaptıkları aminosentez sayısının hesabı bile yok ve burun kemiği falan hemen hergün baktıkları şeler bunlar diyorum ya direk gördüler) anlıcanız böle arkadaşlar 10 ağustos günü allah nasip ederse ve allahın izniyle aminosentez olcam ve atlatıcam sağlıkla sıhatle ve inş bebeğim sağlıcakla gelicek dünyaya..yine ne çok ayrıntıya girdim dimi dınısının dınısı:)))ama sorabileceğiniz soruların ihtimallerinide göz önünde bulundurarak ve hemen herkesin başına gelebildiğinden bilgilerimi duyduklarımı ve gördüklerimi yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim...

herkese çokkkk amaaa çokk sonsuz teşekkürlerrr bakalım zaman neyi gösterecek allah hepinizden razı olsun rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..rabbim herkesin gönlüne göre versin..hep birbirimzie böle destek olalım inş her zaman..şurda bir iki haftadır tanıdığım sizler gerçek hayattakilerin bir çoğundan bile daha çok destek oldunuz belkide..kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

belgun çok sevindim canım, içiniz rahat edecekse yaptırın amniyosentezi, benim bir arkadaşın ikili testinde burun kemiği oluşmadı demişti doktor, onlar da yediler bitirdiler kendilerini ve amniyosentez yapıldı, bebek çok sağlıklı çıktı, 15 güne kadar doğumu var hayırlısıyla, seninki de öyle çıkacak inşallah, yaş riskine takılma, ben de 36 yaşındayım napayım...

belgun canım benim büyük bi gözünaydın darısı diğer hayırlı haberine 10ağustos sonrasına yani opuyorumnanaktanbenimde hiç 2li 3lü falan yapılmadı daha sadece ense kalınlığı ve burun kemiği normal.ben de cmt gitcem bakalım

bu aradaaaaaaaaaa benden ikinciiii güzel haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

bunuda espirisiyle anlatıcam:)))bugün tam 15 hafta olduk..ve geçen cmt doktor bize kemik yapısı için erkek dedi ama çaplar çuplar birsürü şey anlatmıştı bu hocanın özel muayenesine gittiğimde de göremedi ama kemik yapısının erkeğe benzediğini söyledi.dün ise o ekibin içinde hastanede bulmuşken detaylı cihazları içime su serpen haberlerden sonra tam cihazı kapatacaklardı ya dedim çocumun cinsiyeti neee kimse sölemiyor bana kemik yapısı erkek erkek mi diyin hele dedim kapamadan doktorda önce şaşkın sonra gülerek kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kızzzzzzzz dediii o bir kızzz dediii:))) (hemdeee çok hareketli bir kızzzzz el bile salladı okadar çok el salladı ki dayanamayıp elinin sallarken resmini aldılar kocaman:)))

bende eşime ve doktorlara desenize erkek adamın erkek gibi kızı olurmuşşş dedim :)))))))))))kız anaları kervanına bende katılıyorum nasipse darısı öğrenemeyen diğer arkadaşların başına..a.s.a.s.:1hug:

kız ben sana öğrenmeden gelme demedim mi CİTOS sana da:mymeka:
canı sağolsun tombişinlerin nasılsa görcez bir gün kaçarı yoook:dance:

Son düzenleme:
ohhhh çok şükür belguncüm
inşallah 10 ağustostan sonradaha büyük bi ohh çekerizz:Saruboceq:
kız annesiii hadi hayırlı olsunkaydirigubbakcemile2a.s.

:dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey: canım benim yaaa inan çok sevindim herşeyin yolunda olmasına bak biz demiştik güçlü ol guclubacismile herşey geçecek die sen pozitif düşün ki herşey güzel olsun Allah ım kucağına almayı nasip etsin
bak kaç doktor baktı diyosun hepsi mi yanılacak ( Allah korusun ) herşey gönlünce olsun cnmm kaydirigubbakcemile5 :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ayy canım çok sevindimmmm darısı bizim başımıza belki bende yarın öğrenebilirim yada 15 gün soona boshayallersmile

kız ben sana öğrenmeden gelme demedim mi CİTOS sana da:mymeka:
canı sağolsun tombişinlerin nasılsa görcez bir gün kaçarı yoook:dance:

kaydirigubbakcemile3 bakalım inşş görüces ayy beklemek çok heycanlı videolarını yükledim bilgisayara durmadan bakıyorum boshayallersmile nası dans edio bi görsenn

denizcim hoşgeldin.listeye de eklemişsin cinsiyetimizi teşekkür ederim.

belgüncüm gözün aydın canım.prensesin hayırlı olsun

belgun canım inşallah amnıyosentesıde atlatırsınız kızıma arkadas olur bebısın bende 4 lu testı aldım bugun sonuc ıyı cıktı cok sükür

ben demiştim ya hani karaciğer enzimlerim yüksek die bugün nette bi sfda yazıo ki bu 100hamileden 2sinde görülrmş düşük ve erken doğuma neden olabilirmiş kaşıntı da ilaç veya spreyle tedavi olabilirmiş cmt dra gidince iice sorcam bakalım inş korkacak bişe olmazeyvahedigeldismile

belgun cum gözün aydın inş.
birşeycık olmaz
kızın olacakmışş hayırlı olsun.
yarın bende gidecegim
bakalım cinsiyeti söyleyecekmi
güzel habrlerle gelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…