- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.421
kıslar selam herkese..deniz hoşgeldin bu arada.. zap zup tüm yazdıklarını okudum cnm..kendini hiç üzme bebeğin için özelliklede bebiş çok etkileniyordur emin ol..demesi kolay belki ama bebeğini düşündükçe güçleneceğine inan canım..ve bunların hepsi inş geçicek dua edelimde görümcen evlensin bir an önce:)
biliyorum çok merak ettiniz tek tek tüm yazılanları okudum bir buçuk gündür olan allah cümlenizden razı olsun öncelikle dualarınız için önemsediğiniz için :1hug: ayrıntılara gelince ; salı yönlendirildiğim doktorun önce kendi yerine gittim baktı ve baktığı cihazda tam net n
Ay canım sorma bende de vardı o.Doktor ilaç verdi.Azaldı sonra gene başladı.Artık okadar çok içiyorumki su allaha şükür çok azaldı bende
dirim idrar yolları enfeksiyonu olmuşsun, hemen doktoruna gidip tahlil yaptır ve vereceği ilaçaları kullan, suyla geçmez ve bu önemli bir şey Allah korusun bebeğin kesesine zarar verme durumu bile olabiliyormuş, seni endişelendirmek için değil bir an önce gidesin diye söylüyorum canım.
kızlar sağolunbence doktora gitmelisin geçmeyebilir üşüttün sanırım,hamilelikte sık sık olurmuş,geçmiş olsun
canım en küçük 36 beden vardı ama en büyük kaç bilmiyorumkızlar lcw da kaç bedene kadar hamile kıyafeti var üst ya da alt?
canım benim göstermedi demek:))))arkadaşlar herkese slmm
doktordan geldik maalesef bizim utangaç nazlı kuzumuz yine göstermedi :CüvCüv:
ama çok hareketliydi doktor ondan da göremedi hadi hareketlendirmek için çikolata yiyiyosunuz peki sakinleşmesi için ne yices kaydirigubbakcemile3
renkli ultrason resmini ve görüntülerini cd olarak aldım durmadan izlerim artık yavrum çok tatlı yaaa boshayallersmile kıpır kıpır maşşallah :1rolleyes::asigim:
citos cum ben öğrenemedim inş sen öğrenirsin...
denizcim bu arada hoşgeldintatilin iyi geçti sanırım
lolis napalım bu sefer öğrenemedik ama yarın tahlil sonuçlarını öğrenmeye gidicem inş yine bakar da bu sefer öğrenirim boshayallersmile
yada artık 15 gün sonraya kalacak ....
canım sende mi göremedin:)))slm kızlar yenice dktrdan geldik malesef yine göremedik kafamçokkarıştı
dktr ailede inat kim diye sordu çok inatçı çıktı bu bebiş çok uğraştı oynuyor ama bacaklarını açmıyor bi türlü:1no2:yarın hastaneye gidecez birde orda bakıcak inşallah yarın gösterir:Saruboceq:
hunny sende görememişin arkadaşım çok nazlı olucak bizim bebişler herhalde yandık biz:roflol:
canım sonuçların iyi çıkmış sevindim:)belgun canım inşallah amnıyosentesıde atlatırsınız kızıma arkadas olur bebısın bende 4 lu testı aldım bugun sonuc ıyı cıktı cok sükür
günaydın kızlarrrr
yk cnm ya kıpırtıda yok tıkırtıda yok.sende var mı birşeyler :CüvCüv:
günaydınlarrrr
harika haberlerle dolmuş topik... ne güzel belgüncüm hepimiz dua ediyoruz merak etme hiç birşey olmaz bebişlerimize.sende kız annesi oldun demek super yaa bende netleştirsemde artık rahatlasam...
bu arada bende cd istiyorum her dr çıkarmıyor galiba de mi?
yok canım benim de ayrı yumurta ikizlerizap zup günlerimiz aynıymış, bakalım kim önce gidiyor doğuma :)
hayran canım benim ayrı yumurta, seninki tek mi?
canım kısmetse doktora 16 haftalık iken gideceğim kısmetse
senin adına sevindim:)))
sorma canım yaa dktr amcamız çok uğraştı ama inatçı bebişim göstermemek için elinden geleni yaptıcitoss hunny sizin bebişler göstermemiş yinee nazlı olacaklar şimdiden belli dahakaydirigubbakcemile3
dün gittim remziyecim ama göremeden geldik malesef bugün saat 16,00 da tekrar hastaneye gidecez bakalım göstericekmi kaydirigubbakcemile3bi öğrensem rahatlıycam vallaakannehircitos cum ne saman gidiyorsun dr a merakla bekliyorum seni inşallh gönlüne göre olur tabi önce sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat olur
sağol canım inşallah hepimiz biran önce öğreniriz:Saruboceq:günaydin arkadaslar opuyorumnanaktanhihoyyyt
öncelikle belgüncüm gözün aydin hihoyyythihoyyyt inan cok sevindim senin adina ...
Allah insallah sag salim kucagina almayida nasip eder :CüvCüv:
Birde kizin oluyormus :ecrin_bebek:, yani bir cadi daha geliyor ...cok sevindim canim
citoscum ve hunnycim insallah sizde tez zamanda cinsiyetlerini ögrenirsiniz ...
bende meraktan catliycam aslinda ama delikafadulden ... neyse diyorum Allah baska dert vermesin diyorum sonrasindada ... ama yinede bilsem iyi olurdu yav öne göre biraz olsun insan hazirlik yapar dimi ya zemuszemus
Kizlar bir sorum olucakti, benim SAT´a göre bebisim iki hafta daha ileride (16. haftada) olmasi lazim, fakat doktorum gec döllenme olmus dedi, yani onun ultrason hesabina göre 14. haftadayim ... fakat benim aklim karisti hangisi daha dogru?kafamçokkarıştı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?