2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim doktorların yorumlarına inanıyorumamnyosentesdede birşey çıkmayacak

Ay canım sorma bende de vardı o.Doktor ilaç verdi.Azaldı sonra gene başladı.Artık okadar çok içiyorumki su allaha şükür çok azaldı bende

bence doktora gitmelisin geçmeyebilir üşüttün sanırım,hamilelikte sık sık olurmuş,geçmiş olsun
kızlar sağolun
dün akşam geçti,artık yanma olmuyor ama geçti mi bilemiyorum :kedi:

kızlar lcw da kaç bedene kadar hamile kıyafeti var üst ya da alt?
canım en küçük 36 beden vardı ama en büyük kaç bilmiyorum

canım benim göstermedi demek:))))
maşallah pek hareketliymiş:)))
inşallah bugün öğrenirsin :1rolleyes:
bakalım bizimki gösterecekmi:)))
en iyisi çikolata yemeden gideyim ben:)))

canım sende mi göremedin:)))
nazlı bebek olucak sizinki:)
inşallah bugün öğrenebilirsin canım

belgun canım inşallah amnıyosentesıde atlatırsınız kızıma arkadas olur bebısın bende 4 lu testı aldım bugun sonuc ıyı cıktı cok sükür
canım sonuçların iyi çıkmış sevindim:)

günaydınlarrrr
harika haberlerle dolmuş topik... ne güzel belgüncüm hepimiz dua ediyoruz merak etme hiç birşey olmaz bebişlerimize.sende kız annesi oldun demek super yaa bende netleştirsemde artık rahatlasam...
bu arada bende cd istiyorum her dr çıkarmıyor galiba de mi?

günaydın kızlar nasılsınız bugün
belgüncüm gözün aydın canım hem sonuçların iyi çıkmış hemde prenses annesi oluyosun sevindim senin adına inşallah aminosentez sonucunda iyi çıkar canım

günaydın kızlarrr
ne güzel haberler var bu sabah topikte benimde 3 lü test sonuçlarım iyi çıktı çok şükür

belgun çok sevindim canım sonuçlara gözün aydınnn bide kzımız geliyomuş maşallah diyelim
10 agustostada güzel haberler alacaksın allahın izniyle..

allah razı olsun canımcım evettt kız anası oluyorum :))inş seninkide netleşir bir an önce..bu arada cd olayını bende bilmiyordum?? :uhm:

ecedemir80 , remziyee, guldeseker, çok teşekkürlerr hanımlarr amin inş. diyelim..opuyorumnanaktan

citos teşekkürler sen öğrenemedin galiba cinsiyeti henüz rabbim gönlüne göre versin senin ve tüm annelerimizin inş..

zap zup günlerimiz aynıymış, bakalım kim önce gidiyor doğuma :)

hayran canım benim ayrı yumurta, seninki tek mi?
yok canım benim de ayrı yumurta ikizleri
canım kısmetse doktora 16 haftalık iken gideceğim kısmetse
senin adına sevindim:)))

sağol canım
sen ne hissediyorsun canım
ben biri kız biri erkek olacağını hatta ikiz olacaklarını bile tahmin etmiştim daha doğrusu hissetmiştim eşime de hep diyodum bizim ikizlerimiz olacak diye

citoss hunny sizin bebişler göstermemiş yinee nazlı olacaklar şimdiden belli dahakaydirigubbakcemile3
sorma canım yaa dktr amcamız çok uğraştı ama inatçı bebişim göstermemek için elinden geleni yaptıbu arada seninde gözün aydın sonuçların iyi çıkmış sevindim canım

citos cum ne saman gidiyorsun dr a merakla bekliyorum seni inşallh gönlüne göre olur tabi önce sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat olur
dün gittim remziyecim ama göremeden geldik malesef bugün saat 16,00 da tekrar hastaneye gidecez bakalım göstericekmi kaydirigubbakcemile3bi öğrensem rahatlıycam vallaakannehir

Son düzenleme:
günaydin arkadaslar opuyorumnanaktanhihoyyyt

öncelikle belgüncüm gözün aydin hihoyyythihoyyyt inan cok sevindim senin adina ...
Allah insallah sag salim kucagina almayida nasip eder :CüvCüv:
Birde kizin oluyormus :ecrin_bebek:, yani bir cadi daha geliyor ... cok sevindim canim

citoscum ve hunnycim insallah sizde tez zamanda cinsiyetlerini ögrenirsiniz ...

bende meraktan catliycam aslinda ama delikafadulden ... neyse diyorum Allah baska dert vermesin diyorum sonrasindada ... ama yinede bilsem iyi olurdu yav öne göre biraz olsun insan hazirlik yapar dimi ya zemuszemus

Kizlar bir sorum olucakti, benim SAT´a göre bebisim iki hafta daha ileride (16. haftada) olmasi lazim, fakat doktorum gec döllenme olmus dedi, yani onun ultrason hesabina göre 14. haftadayim ... fakat benim aklim karisti hangisi daha dogru?kafamçokkarıştı:uhm:

sağol canım inşallah hepimiz biran önce öğreniriz:Saruboceq:
canım ultrasonda boy ve kgya göre ortalaması çıkıyor benimde satıma göre 17+1 ama ulrasonda hep büyük çıkıyor bende ultrasona göre değiştirdim tickerimiboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…