2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım 4lü tstiniz inşallah iyi çıkar canım
hehe cinsiyet karışıklığı olmuş laelaelaelaelae
canım alışverşi ertelemekte yarar var

çok tatlı maşallah

ben kaçtım dısarda ışlerım var..çııkmam lazım..
kabul ederlerse oglumu ana sınıfına yazdırcam..umarım geç kalmamısımdır..
bırde eylulde tam 4 yasında oluyor .
acaba 4 yas alıyorlarmı..bı soram bakam..

:roflol::roflol:ay koptum gülmekten deniz :roflol::roflol:
kız bu bebişler bizle resmen oynuyor hele bi doğsunlar totolarından ısırcem valla sırnaşık şey
seninki gösterip çekiyor bizimki ekranda totosunu gösterir açmaz hele bi doğsunlar yicem onların ayaklarını benkaydirigubbakcemile3

KUŞ YUVASI benim miğdem hiç yanmadı yanmaz inş ya bir arkadşımdan biliyorum özellikle son zamanlarda daha çok artmıştı yanmaları(

güldeşeker bende yeni gördüm oğlun olacağını rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..benim hep içimden oğlum olacağı geçiyordu belkide çok erkek çocuk delisi olduğumdan piskolojimde yer etmişti. eşim yanılyıorsun kız dedi hep ve nitekim onun dediği çıktı:))sağlıklı olsunda kızda süper hiç farketmez.

arkadaşlar isim konusunda bana tercihlerim hakkında tavsiyede bulunurmusunuz yazsam size beyendiklerimi???
bi kızım olacak ve ben çok kararzsızım(
azönce yazdım hepsini elektirikler gitti baştan yazmam gerek şimdi..
cevap bekliorum,ona göre yaziim:))

senınde erkek galıba..cızelgen mavı..kaydirigubbakcemile3
yok canım ya :kedi:
citos yaptı bana çizelgeyi Allah razı olsun:))
maviş oldu oda:))
bakalım ne olacak:)

canım ilk defa duyuyorum
yurtdışındamısın?
bende 16 haftalıkken gidicem ama bu gidişle
emin olamıcam sanırım 5 aylık olana kadar

kızlar göbekler ne durumda?
kilo almaya başladınız mı?

çok güldüm ya:)alem senin ufaklıkta doktorda:))maşallahh yerim onu benn güzel haberlerin için gözün aydın olsun..rabbim sağlıkla kcuağına almayı nasip etsin inş..ben nezaman hissedicem acabaaaa bilmiyorumkismile

hayırlı olsun..
isim düşünüyormusunuz kızlar..
bende jhiç fıkır yok da...bilmiyorumkismile

sağol arkadaşım..biz iki isimli düşünüyoruz erkekte olsa öle olacaktı bir ismi hazırdı zaten ZEYNEP babasının küçüklüğünden beri hayaliymiş zeynep zeynebim zeynebim diye kızıma şarkılar sölicem diye hayaller kuruyordu başından beri:))))ama iknici ismi henüz bulamadımmmm

benımde erkek dedı...
degısmemısse benımde erkek..
bır oglum var zatten..ikiliycem oglanları galıba..olumunekankayizsmile

hadi hayırlısı iki erkek abi kardeş olurlar maşallah süpanallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…