- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.461
ahahahahhahadoktor kararsız değilde bizim sıpa baya kandırıkcı bişi hortumu pipi diye gösteriyor delikafadulden
günaydın herkese
iyi sonuç alan herkesin gözü aydın hep böyle güzel gider inşallah...
dün dörtlü testimizi olduk bugün saat 16 da alacaz sonucunu ultrasonda her şey iyi çıktı zaten bir hafta öncede detaylı incelemişti
cinsiyetine ne dedik dedi kız dediniz dedim yok erkek dedi akannehir eşim gülmeye başladı sevinçten muayenizde kesin kız dediniz ama dedim hatta hazırlıklara bile başlaya bilirsiniz demiştiniz dedim aaa dedi orda öyle dediysem öyledir dedi (çünkü muayenedeki cihazlar daha iyi) peki az önce gördüğüm neydi dedi baya bir inceledi bizim ki göstermiyor bu seferde ama pipi bulamadım şimdi de az önceki neydi acaba dedi çekti sandalyeyi oturdu baya inceledi bak şimdi yok falan dedi bu arada bende baya seyrettim bebişimi tamam tamam kız dedi ama eşimle benim içime yine soru işaretleri doldu eşim biz yine de bir ay daha bekleyelim dedi alış veriş için
bebeğimi ilk memleketimde hissettim çok güzel bir duyguydu ve il cicisinide orda aldık pempiş pembiş bir takım kaydirigubbakcemile2
canım 4lü tstiniz inşallah iyi çıkar canım
hehe cinsiyet karışıklığı olmuş laelaelaelaelae
canım alışverşi ertelemekte yarar var
senın ıkızlerın cınsıyetı neydı canım..olumunekankayizsmile
sağol canım ayy bir an erkek diyince nasıl sevindi anlatamam doktor sonra babamızı biraz heyecanandırmış olduk dedi ama ben kıza çok alıştım değişmesin yaa
doktor kararsız değilde bizim sıpa baya kandırıkcı bişi hortumu pipi diye gösteriyor delikafadulden
değişmezse biri kız biri erkek
seninki nedir
çok tatlı maşallah
benımde erkek dedı...
degısmemısse benımde erkek..
bır oglum var zatten..ikiliycem oglanları galıba..olumunekankayizsmile
merhabalar...
herkes ıyı maşallah..
denızcım..sızın doktor çok kararsız...bilmiyorumkismile
canım bende akşama doğru oluyor yanma
canım benimkide bir hafta geride gidiyordu,doktor geç döllenme dedi
bir ay sonra gittim yakalamış dedi,aynı gidiyo şimdilik kafamçokkarıştı
Allah Allah hayret dogrusu, ama demekki böyleside varmis :hulya:
evet canım
bende öğrenemedim
12 haftalıkken gitmiştim
16 haftayı bekleyim diyorum
sende öğrenemedin değil mi canım?
hayir canim bende bilmiyorum daha, hatta ve hatta ben iki ay daha bekliycem galiba ... cünkü bir dahaki randevum 16. agustosta ve o zaman ultrason yapilmiycakmis (burda sadece üc tane yapiliyor, digerlerini (eger herhangi saglik sorunu olmassa) kendin cepten ödüyorsun ve de cok pahali, yani öyle keyfi cinsiyet icin bakmiyorlar ... bakincada nedense pek net cevap vermiyorlar, genellikle görünmüyor diyorlar ... yüzde yüz eminse söylüyor, oda artik doktorun merhametine kalmis bir sey ... bilmiyorumkismile
ben kaçtım dısarda ışlerım var..çııkmam lazım..
kabul ederlerse oglumu ana sınıfına yazdırcam..umarım geç kalmamısımdır..
bırde eylulde tam 4 yasında oluyor .
acaba 4 yas alıyorlarmı..bı soram bakam..
:roflol::roflol:ay koptum gülmekten deniz :roflol::roflol:sağol canım ayy bir an erkek diyince nasıl sevindi anlatamam doktor sonra babamızı biraz heyecanandırmış olduk dedi ama ben kıza çok alıştım değişmesin yaa
doktor kararsız değilde bizim sıpa baya kandırıkcı bişi hortumu pipi diye gösteriyor delikafadulden
yok canım ya :kedi:senınde erkek galıba..cızelgen mavı..kaydirigubbakcemile3
hayir canim bende bilmiyorum daha, hatta ve hatta ben iki ay daha bekliycem galiba ... cünkü bir dahaki randevum 16. agustosta ve o zaman ultrason yapilmiycakmis (burda sadece üc tane yapiliyor, digerlerini (eger herhangi saglik sorunu olmassa) kendin cepten ödüyorsun ve de cok pahali, yani öyle keyfi cinsiyet icin bakmiyorlar ... bakincada nedense pek net cevap vermiyorlar, genellikle görünmüyor diyorlar ... yüzde yüz eminse söylüyor, oda artik doktorun merhametine kalmis bir sey ... bilmiyorumkismile
günaydın herkese
iyi sonuç alan herkesin gözü aydın hep böyle güzel gider inşallah...
dün dörtlü testimizi olduk bugün saat 16 da alacaz sonucunu ultrasonda her şey iyi çıktı zaten bir hafta öncede detaylı incelemişti
cinsiyetine ne dedik dedi kız dediniz dedim yok erkek dedi akannehir eşim gülmeye başladı sevinçten muayenizde kesin kız dediniz ama dedim hatta hazırlıklara bile başlaya bilirsiniz demiştiniz dedim aaa dedi orda öyle dediysem öyledir dedi (çünkü muayenedeki cihazlar daha iyi) peki az önce gördüğüm neydi dedi baya bir inceledi bizim ki göstermiyor bu seferde ama pipi bulamadım şimdi de az önceki neydi acaba dedi çekti sandalyeyi oturdu baya inceledi bak şimdi yok falan dedi bu arada bende baya seyrettim bebişimi tamam tamam kız dedi ama eşimle benim içime yine soru işaretleri doldu eşim biz yine de bir ay daha bekleyelim dedi alış veriş için
bebeğimi ilk memleketimde hissettim çok güzel bir duyguydu ve il cicisinide orda aldık pempiş pembiş bir takım kaydirigubbakcemile2
hayırlı olsun..
isim düşünüyormusunuz kızlar..
bende jhiç fıkır yok da...bilmiyorumkismile
benımde erkek dedı...
degısmemısse benımde erkek..
bır oglum var zatten..ikiliycem oglanları galıba..olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?