2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol tatlım bende kız delisiydim ama rabbim böyle nasip etti olsun sağlıklı olsunlar yeterki ilk sonuçta kız erkek farketmez

bebishhh benimde kızım olacak birbirimize yardım edelim bari yaz isimleri yardımcı olmaya çalışalım..bizimkinin bir ismi zeynep olacakta diğerinde kararsızım(

benim göbüş bayağı çıktı bu arada 3 kg almışım akannehir

arkadaşlar bana yardımcı olmayacakmısınız??(
yazarsan yardımcı oluruz cnmzemuszemus

kızlar eltım kızının cinsiyetini 6 ayda ancaköğrenebilmişti göstermemıss
nee 6 aydamı akannehir2 ay nasıl sabretcem ben eyvahedigeldismileinşallah o kadar uzun sürmez ohaoldumsmile

Dirimcim,

evet canim Almanyada yasiyorum, ama Türkiyedekiler ne güzel cinsiyetlerini ögreniyorlar, kiskandim valla kaydirigubbakcemile3 birde Türkiyemde sanki hamilelere daha fazla ilgi varmis gibi geldi bana

benim göbegim zaten hafif vardi, ilk kizimdan kalma, o birazcik daha büyüdü :CüvCüv:

kiloya gelince canim ben biraz kilo verdim bu aralar cok yogundum, ondan herhalde ... insallah bebisime bir sey olmaz, yani su an kilo almadim daha, 63 kiloyum canim

Aslında iyi fikir ticker değiştirmek bizimkide hep ilerdeydi 1 hafta şimdiye kadar. Salı gidicez yine ilerde çıkarsa bende senden kopya çekip değiştireyim vereliniortak

benim göbiş şişiyorr gitgideee sabahları normal hamiş göbeği ama akşamları daha büyük hamiş göbeği:)))))))))))

kızlar benim göbüşte akşama doğru şişiyor
:hulya:

günaydın kızlaarr cinsiyetler isimler harikaaa banada erkek ismi için yardımcı olun bulamıyoruummm(
bebişkom afp değerin kaç çıktı ne kadar yüksek ve doktor hangi olası risklerden bahsetti? öncelikle endişe etme canım çünkü nedensizde olabilir internetten sakın okuma çünkü baya ürkütücü şeyler yazabiliyorlar bu konuda sana tavsiyem işinin ehli bir hekimden 20. haftan için 4 bıyutlu detaylı ultroson randevusu alman ve orda zaten bu konularda uzman bir profesör tarafından incelenmen.4lü testinde sanırım afp dışında herhangi bir yüksek ya da kritik durum tespit edilmedi ki bu süper nolur moralini bozma içini rahatlatmak için detaylı ultrosona girersin.
belgun sendende merakla haber bekliyordum ve çok sevindim gözün aydın canım ailece bir karar vermişsiniz aslında bencede doğru bir karar vermişsiniz bundan sonra için daha rahat olucak sende amniyosentez sonucunu beklerken sakın stres yapma çünkü sende çok iyi biliyorsunki bu testlerin büyük bir çoğunluğunda hiç bir problemli bulguya raslanmıyor.bence şimdiden gözün aydın diyebiliriz korkulan olmamış burun kemiğide maşallah görülmüş:))

selam kizlar masallah bugün cok giren olmus,oku oku bitmiyor.Aksam midem acyip yandi ya,uyumakta zorlandim.Biseyde yiyemiyorum hep hafif seyler ile gecistiriyorum.Sizde de oluyor mu acaba,bende hapsururken falan sanki karnimin icinde yirtilma oluyor?Birde ince ince sancim oluyor ayakta falan durunca?Bu cocuk beni cok tembel yapti yaa -tatlicadiarzu-

canım yurt dışı hep öyle sanırım
6 haftada öncede gidemiyordunuz sanırım öyle değil mi?

hemen hemen aynıyız hepimiz
benimde dışardan pek belli olmuyo
ama göbekli gibi duruyorum:)

benim bir dönem anormal mide yanmalarım oldu doktorum günde 6 taneye kadar renie tablet çiğneyebileceğimi söyledi o kadar abartmadım ama günde 2 tane falan kullandım birdeee ayranın içine sodayı köpürtüp yarım bardaktan biraz fazla ayran üstüne soda gibi çok iyi geldi hem içimi ferahlattı hem yanmamı geçirdi birdeee ılık ballı süt dene istersen:)

hapsururken öyle olmuyor canim, ama migdem cok yaniyor hemde aksamlari daha beter, bana ayran iyi geliyor, yada süt, ama süt beni cok bozuyor ... sancim yok ama, kasiklarim cok agriyor yorulunca birde sag kalcam agri yapiyor, ani hareketlerde ... bilmiyorumkismile

canım yurt dışı hep öyle sanırım
6 haftada öncede gidemiyordunuz sanırım öyle değil mi?

hemen hemen aynıyız hepimiz
benimde dışardan pek belli olmuyo
ama göbekli gibi duruyorum:)

evet canim burasida ayri bir cins memleket iste ... dogdugun yermi yoksa doydugun yermi demisler iste ... bizde gecinip gidiyoruz sempatiksalakcinni

bebish sen yaz biz yardimci oluruz, benim kizim ismi Mevhibe, öylesine söyliym dedim opuyorumnanaktan

tatlım tam başladım yin yazmaya şaka gbi yine gitti elektrikler yine silindi yazdıklarım bu defa kesilmez inşallah..
ilk ismi hatice olacak,babaannesinin adı.ikinci hakkında fikir ve yorum istiorum.
çeşminazkıraçın bir şarkısı)nazlı bakışlı buğulu bakışlı anlamında:))
yaz yada yazımhani hep sona naz eklerler ya daha deişik güzel bi fikir ama kış bebeği benmki:))
melike:melek anlamında.çerkesler çok koyuyo,çerkes deilim ama beyeniorum bu ismi çok)
izel:anlamı yok el izi anlamında ama oğlumun adıyla çok uyumlu gbi gelio bana oğlumun adı anıl:))
aybüke:kuranda geçio,ama aybike die geçio.
şebnem:eskiden beyenirdim ağırlığını kaybetti gbi
asya:en büyük kıtanın adı..ok güzel ama ben kararsızım yaaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…