- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.521
belgun sendende merakla haber bekliyordum ve çok sevindim gözün aydın canım ailece bir karar vermişsiniz aslında bencede doğru bir karar vermişsiniz bundan sonra için daha rahat olucak sende amniyosentez sonucunu beklerken sakın stres yapma çünkü sende çok iyi biliyorsunki bu testlerin büyük bir çoğunluğunda hiç bir problemli bulguya raslanmıyor.bence şimdiden gözün aydın diyebiliriz korkulan olmamış burun kemiğide maşallah görülmüş:))
kızlar ya benim çok uykum geliyo iyice tembelleştim ondanmı yoksa hamileleilktenmi 24 uykum var akşam 10 sabah 10 nerdeyse
tatlım tam başladım yin yazmaya şaka gbi yine gitti elektrikler yine silindi yazdıklarım bu defa kesilmez inşallah..
ilk ismi hatice olacak,babaannesinin adı.ikinci hakkında fikir ve yorum istiorum.
çeşminazkıraçın bir şarkısı)nazlı bakışlı buğulu bakışlı anlamında:))
yaz yada yazımhani hep sona naz eklerler ya daha deişik güzel bi fikir ama kış bebeği benmki:))
melike:melek anlamında.çerkesler çok koyuyo,çerkes deilim ama beyeniorum bu ismi çok)
izel:anlamı yok el izi anlamında ama oğlumun adıyla çok uyumlu gbi gelio bana oğlumun adı anıl:))
aybüke:kuranda geçio,ama aybike die geçio.
şebnem:eskiden beyenirdim ağırlığını kaybetti gbi
asya:en büyük kıtanın adı..ok güzel ama ben kararsızım yaaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ben 2kız ismi bulcam ama hiç bulamıom önceki kızım elif sılaydı en azından elif yada sılanın birine uygun olsun diom.ama anlamlı 2güzel isim bulamdım.birini ahsen koysak dedim diğerini uygun bulamadım yaren aklıma geldi ama o isimde sevmediğim biri var
kızlarr slm dün doktora gttk bebişim eller salladı ağzını açıp durdu banadoktr erkeğe benzio dedi ama kesin konuşmayayım dedi kızlarrrgamyoncuiremsu
kızlarr slm dün doktora gttk bebişim eller salladı ağzını açıp durdu banadoktr erkeğe benzio dedi ama kesin konuşmayayım dedi kızlarrrgamyoncuiremsu
aynen canim bendede öyle,
hem uyku hemde temellik hic bir is elime alasim gelmiyor ... mirmirmirmir
yaa sorma bende öleyim hep uykum geliyor sürekli bir ağırlık iş yerinde bazen dayanamaz hal alıyorum otobüslerde yolda uyukluyorum eve gidiyorum uyukluyorum ne olacak böleeee:sinifsinif:
kızlar benim göbüşte akşama doğru şişiyor
:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?