2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun bakalım yaa
zor iş ama zaman var önümüzde
zaten eşlimle oturup karar vermek gerek
ismiyle doğar derler ya inanıorum ben buna:)

Biliyorum canım haber bekliyordun çok sağol ilgin için duaların için..evet en azından aminosentez sonrası sonuçları beklemek ömrümden ömür getirmeyecek artık..sonuç allahın taktiri..muk muk canım sağolŞeniz

kızlar ya benim çok uykum geliyo iyice tembelleştim ondanmı yoksa hamileleilktenmi 24 uykum var akşam 10 sabah 10 nerdeyse

yaa sorma bende öleyim hep uykum geliyor sürekli bir ağırlık iş yerinde bazen dayanamaz hal alıyorum otobüslerde yolda uyukluyorum eve gidiyorum uyukluyorum ne olacak böleeee:sinifsinif:

asya ismi harika bizde zeynebin yanına ilk asya düşündük zeynep asya ama yinede başka başka isimler duydukça kararsız kaldık..bunun yanında hatice melike de güzel canım hatice naz da güzel bak

ecrin
serin
duru
nilay
edanur
dila
masal
hüma
damla
name
nehir

beğendiğim ve tavsiye edebileceğim isimler canım.bayanssulusmile

aynen canim bendede öyle,

hem uyku hemde temellik hic bir is elime alasim gelmiyor ... mirmirmirmir

yaa sorma bende öleyim hep uykum geliyor sürekli bir ağırlık iş yerinde bazen dayanamaz hal alıyorum otobüslerde yolda uyukluyorum eve gidiyorum uyukluyorum ne olacak böleeee:sinifsinif:

umarım böyle devam etmez yoksa uyan güzeller olucaz boshayallersmile
iyiki ben çalışmıyorum işiniz zor valla nasıl dayanıyosunuz ev işlerini zar zor yapıyorum hatta yapamıyorum desem yeri dışarı doktora gidersem çıkıyorum onuda ya eşim ya babam arabayla götürüyo yoksa bayılır kalırım bi yerlerdeakannehir

kızlarr slm dün doktora gttk bebişim eller salladı ağzını açıp durdu bana doktr erkeğe benzio dedi ama kesin konuşmayayım dedi kızlarrrgamyoncuiremsu

hayırlı olsun canım ayyy burdaki doktorlar hiç dogru dürüst göstemiyorlar bebeğimi tamam bakıyolar bakmaları gereken şeylere hemen kaldırıyorlar inş bidaki sefer daha iyi doktora rastgelirim geçen sefer bebişim fotosunu verdiler oda karışıklaga gitti doktorda kaldı bebişime hasret gidiyorum:gitme:

bebiskom gelmiş
geçmiş olsun canımmm geçmişe bakmıştım bence kafana takma biliyosun bu testler güvenilir değil belgunede neler söylediler ama bak burun kemiği varmış bebişin ve sağlıklıymış dr görememiş..yanılma payı çok fazla oluyo bebişinide kendinide üzme..

kızlar ya birşey sorucam gece yatarken sag tarafa yatıyorum sanki bebek sıkışıyo sol taraf yine aynı sırt üstü yatamıyorum zaten genelde hep yüz üstü uyurdum şimdi uyumuyorum nasıl yatarsam yatayım bebek sıkışıyo gibi geliyo sizler nasıl yatıyorsunuz?

anjelic hoşgeldin.
eelifes ben sağa yada sola yatabiliorum sırtüstü karnım gerilio gibi bi de benim ikiz ya karnım5 aylık kadar var.ama sola yatmanın bebek açısından eiisi olduğunu duymuştum kan akımından dolayıymış

bizde isim manyağı olduk hergün yeni isimler türetiyorum resmen kafamda.ama azıcık oturdu gibi artık.salı günü cinsiyeti belli olursa o kafamdaki isimlerle hitap etmeye başlıcam inş:)kız olursa alara erkek olursa doruk düşünüyorum.bakalım hayırlısı.kızlar için duru,dila,dilara,defne,ilay isimleride hoş.erkek için de efgan ismine çok takıntılıydım eşim istemio:)

hoşgeldin anjelic hamdolsun sen nasılsın bugün:)

eelifes ben hep yüzüstü yatardım alışmam çok zor oldu şimdi hep sağ tarafıma yatıyorum arada sol tarafıma yatıyorum sırt üstü zor yatıorum öle dikkat edeceğim bir sıkışma olmadı bende

vuslatyaren benim göbek de bi şişiyor bi iniyor, kesinlikle 5 aylık gibi duruyor, kaç aylık diye soranlara söylemeye çekiniyorum :)

Belguncum ben iyiyim sen nasılsın? Ben de p.tesi işe başlıycam, nasıl yapıcam bilmiyorum, biraz zorlanıcam galiba

eelifes sırtüstü yada yüzüstü yatamıyorum sırtüstü yatınca rahatsız oluyorum benimde karnım geriliyo gibi oluyo sağa yasa sola yatarak uyuyorum ama kolarım çok uyuşuyo ozamanda döne döne idare ediyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…