- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.541
umarım böyle devam etmez yoksa uyan güzeller olucaz boshayallersmile
iyiki ben çalışmıyorum işiniz zor valla nasıl dayanıyosunuz ev işlerini zar zor yapıyorum hatta yapamıyorum desem yeri dışarı doktora gidersem çıkıyorum onuda ya eşim ya babam arabayla götürüyo yoksa bayılır kalırım bi yerlerdeakannehir
vuslatyaren benim göbek de bi şişiyor bi iniyor, kesinlikle 5 aylık gibi duruyor, kaç aylık diye soranlara söylemeye çekiniyorum :)
Belguncum ben iyiyim sen nasılsın? Ben de p.tesi işe başlıycam, nasıl yapıcam bilmiyorum, biraz zorlanıcam galiba
saol güldeşeker, ağustos da en sıcak ay olacak, neyse işyerinde klima var hissetmem zaten, Allah bi şekilde kolayını verir, düşünsene yaz sıcaklarında doğum yaptığını, o daha sıkıntılı bi durum.
canım ben bi sağlık dergisinde okudum sırtüstü yatmayın diyorkızlar ya birşey sorucam gece yatarken sag tarafa yatıyorum sanki bebek sıkışıyo sol taraf yine aynı sırt üstü yatamıyorum zaten genelde hep yüz üstü uyurdum şimdi uyumuyorum nasıl yatarsam yatayım bebek sıkışıyo gibi geliyo sizler nasıl yatıyorsunuz?
vuslatyaren sen bugün doktora gitmiyormuydun canımcım???
En kolay zamanlarımızı şimdi yasıyoruz aslında yaza olsaydı dogum çok zor olurdu tabii kısın dogurup bebisleri buyutucez inşallah seneye su zamanlarda bebeklerimizle gidicez tatile:)
yok canım cmt gitcem ama ben çarşmbadan beri hep yarın cmt gibi geliyo bakalım yarın gitcem inş korkacak bişi çıkmaz.karaciğer enzimlerinin yükselmiş olması beni korkutuyo önceki hamileliğimde olmuştı ama 6aylıkkendi bu çok erken.ve nette okuduğum 100hamileden 2sinde görülmesi ve önlem alınmazsa düşük yada erken doğuma neden olması beni korkuttu bakalım hayırlısı:1hug:
En kolay zamanlarımızı şimdi yasıyoruz aslında yaza olsaydı dogum çok zor olurdu tabii kısın dogurup bebisleri buyutucez inşallah seneye su zamanlarda bebeklerimizle gidicez tatile:)
bana bugün cmt gibi geldi bir an ya şaşırmışım..inş korkacak bişi çıkmıcak canım sabahta yazmıştım sana görmedin galiba çok yüksek değil gibi değerlerin ynalış hatırlamıyorsam sabah yazmıştın ama sen tabi doktoruna sor bakalım ama korkma canım sonuçta bir önlemi varsa hiç bişi olmaz allahın izniyle :Saruboceq::1hug:
hoşgeldin canım benima.s.Kızlar ben geldim, nasılsınız?
canım bende aynen akşama kadar balon oluyorbenim göbiş zaten biraz vardı şimdi artı 4 kilo aldım ama göbişim kocamaaan aşmaları daha da şişiyor :kedi:
canım bende onu düşünüyorumayy sorma işte zor oluyor ilerleyen zamanlarda nasıl olcak bakalım
canım neden kova olmasın ?Bizde doğumum soğuğa gelmesini istedik bunalmamam için.Birde eşimin işleri kışın azalıyor.Daha fazla yanımda olabilir ve kışın işten izinde alabilir.Birde çocuk emeklerken falan hava sıcak olsun istedik.Falan bayağ bi planlı hamilelik oldu bizimki.Bir tek burcu kova olsun istemiyordum kova olacak senağlama eşim yükselenide etkiliyor çocuğu o onun kaderi ne olacağı belli olmaz diyor ama
geçmiş olsun vuslatyaren allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?