2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy sorma işte zor oluyor ilerleyen zamanlarda nasıl olcak bakalım

h.g cnm
allah yardımcı n olsun bu sıcaklarda işlerde çekilmez -tatlicadiarzu-

anjelic bende iyiyim hamdolsun çalışyıormusun sende yaaa zaman gelsede izne çıksak yaaaaaa

saol güldeşeker, ağustos da en sıcak ay olacak, neyse işyerinde klima var hissetmem zaten, Allah bi şekilde kolayını verir, düşünsene yaz sıcaklarında doğum yaptığını, o daha sıkıntılı bi durum.

belguncum çalışıyorum, hamilelikte rahatsızlanınca rapor vermişti doktor, yaklaşık 2 aydır evdeyim, p.tesi başlıycam artık ama işi de özledim, keşke iyi olayım da çalışayım, hasta yatmak uzun süre çok zor.

iyi ozaman ya bunalmazsın
evet karnıburnunda hamileleri görünce dua ediyorum yine biz şanslıyız onlar nasıl kötü oluyolardır yanmaktan

geçmiş olsun anjelic iki ay uzun bir süre gerçekten rabbim sağlık versinde çalışalım aslında ben doğum iznini iple çekiyorum çünkü iş yerim çok stresli gürültülü herkes bağrış çığrış bazen gerçekten beynim yoruluyor ve geriliyorum bende ister istemez burda

En kolay zamanlarımızı şimdi yasıyoruz aslında yaza olsaydı dogum çok zor olurdu tabii kısın dogurup bebisleri buyutucez inşallah seneye su zamanlarda bebeklerimizle gidicez tatile:)

canım ben bi sağlık dergisinde okudum sırtüstü yatmayın diyor
sağ yada sol tarafa yatın diyor
ama sol tarafa yatmak sağ tarafa göre yatmaktan daha iyidir diyor
sola yatın diyorlar çocuk rahat ediyormuş
kan dolaşımı mı ne bişey daha iyi oluyormuş

vuslatyaren sen bugün doktora gitmiyormuydun canımcım???

yok canım cmt gitcem ama ben çarşmbadan beri hep yarın cmt gibi geliyo bakalım yarın gitcem inş korkacak bişi çıkmaz.karaciğer enzimlerinin yükselmiş olması beni korkutuyo önceki hamileliğimde olmuştı ama 6aylıkkendi bu çok erken.ve nette okuduğum 100hamileden 2sinde görülmesi ve önlem alınmazsa düşük yada erken doğuma neden olması beni korkuttu bakalım hayırlısı:1hug:

Ben de yüzüstü yatmayı çok severdim ama şimdi genellikle sol tarafıma yatmaya çalışıyorum. Sırt üstü yatmak da tehlikeliymiş benim eşim doktor da omurgaya yakın bi damar varmış o uzun süre ezilirse hamilelerde tansiyon problemi oluyomuş....

En kolay zamanlarımızı şimdi yasıyoruz aslında yaza olsaydı dogum çok zor olurdu tabii kısın dogurup bebisleri buyutucez inşallah seneye su zamanlarda bebeklerimizle gidicez tatile:)

AYY EVET EVETTT inşşş yaaa süper seneye bu zamanlar bebişlerle tatilde bayanssulusmile:sm_cool:

bana bugün cmt gibi geldi bir an ya şaşırmışım..inş korkacak bişi çıkmıcak canım sabahta yazmıştım sana görmedin galiba çok yüksek değil gibi değerlerin ynalış hatırlamıyorsam sabah yazmıştın ama sen tabi doktoruna sor bakalım ama korkma canım sonuçta bir önlemi varsa hiç bişi olmaz allahın izniyle :Saruboceq::1hug:

Bizde doğumum soğuğa gelmesini istedik bunalmamam için.Birde eşimin işleri kışın azalıyor.Daha fazla yanımda olabilir ve kışın işten izinde alabilir.Birde çocuk emeklerken falan hava sıcak olsun istedik.Falan bayağ bi planlı hamilelik oldu bizimki.Bir tek burcu kova olsun istemiyordum kova olacak senağlama eşim yükselenide etkiliyor çocuğu o onun kaderi ne olacağı belli olmaz diyor ama

yok kıss değerlerim yüksek 0ile 64 arası olması gereken bişi 377 olmuş
bide 0-65arası olacak bişeyde 165mi ne
ama bakalım bir haftadır düşük önleyici ilacı kestik ondan olabilir dedi bakalım hayırlısı
RABBİM bu mübarek günler hürmetine korktuğumuza uğratmasın,sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin
zaten benim bunlar sağlıkla olursa 3çocuğum olmuş olacak bi daha düşünmem heralde.
ALLAH isteyen herkese sağlıkla sıhhatle versin inşallah
bi de benle yakından ilgilenmene sevindm tşkkrvereliniortakvereliniortak

Kızlar ben geldim, nasılsınız?
hoşgeldin canım benima.s.

benim göbiş zaten biraz vardı şimdi artı 4 kilo aldım ama göbişim kocamaaan aşmaları daha da şişiyor :kedi:
canım bende aynen akşama kadar balon oluyor

ayy sorma işte zor oluyor ilerleyen zamanlarda nasıl olcak bakalım
canım bende onu düşünüyorum
ya bide benim hamiş olduğumu iş yerinde herkes öğrendi
hemde 6.haftadan beri :gitme:
sen söylemişmiydin
rahatsızda oluyorum :kedi:
canım neden kova olmasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…