- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.561
Bizde doğumum soğuğa gelmesini istedik bunalmamam için.Birde eşimin işleri kışın azalıyor.Daha fazla yanımda olabilir ve kışın işten izinde alabilir.Birde çocuk emeklerken falan hava sıcak olsun istedik.Falan bayağ bi planlı hamilelik oldu bizimki.Bir tek burcu kova olsun istemiyordum kova olacak senağlama eşim yükselenide etkiliyor çocuğu o onun kaderi ne olacağı belli olmaz diyor ama
vuslat geçmiş olsun, düşük önleyici ne kullanıyordun? Ben de progynex iğne kullanıyorum, bakalım bu hafta kesecek mi doktorum...
ya bide benim hamiş olduğumu iş yerinde herkes öğrendi
hemde 6.haftadan beri :gitme:
sen söylemişmiydin
rahatsızda oluyorum :kedi:
yok kıss değerlerim yüksek 0ile 64 arası olması gereken bişi 377 olmuş
bide 0-65arası olacak bişeyde 165mi ne
ama bakalım bir haftadır düşük önleyici ilacı kestik ondan olabilir dedi bakalım hayırlısı
RABBİM bu mübarek günler hürmetine korktuğumuza uğratmasın,sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin
zaten benim bunlar sağlıkla olursa 3çocuğum olmuş olacak bi daha düşünmem heralde.
ALLAH isteyen herkese sağlıkla sıhhatle versin inşallah
bi de benle yakından ilgilenmene sevindm tşkkrvereliniortakvereliniortak
kızlar ya birşey sorucam gece yatarken sag tarafa yatıyorum sanki bebek sıkışıyo sol taraf yine aynı sırt üstü yatamıyorum zaten genelde hep yüz üstü uyurdum şimdi uyumuyorum nasıl yatarsam yatayım bebek sıkışıyo gibi geliyo sizler nasıl yatıyorsunuz?
canım ben bi sağlık dergisinde okudum sırtüstü yatmayın diyor
sağ yada sol tarafa yatın diyor
ama sol tarafa yatmak sağ tarafa göre yatmaktan daha iyidir diyor
sola yatın diyorlar çocuk rahat ediyormuş
kan dolaşımı mı ne bişey daha iyi oluyormuş
progynex 200mg tablet artı kancıvıtıcı iğne clexane.çocuk aspirini.progynexi kesme sebebi karaciğerle ilgili başka bişi bulamadı ultrasonda falan temiz çıktı.birde hamileliğe bağlı hipertiroid çıktı ondan da ilaç kullanıyom.yaa bu progynex kardeşim de içmişti ama hatırlamıom ne kadar kulandı acaba.senin karaciğerle ilgili problem yoksa iğneyi kesmeyebilir
Neden kova olmasın ki kötü mü?
vuslat clexane niye kullanıyorsun? Bende de mthfr heterezigot var ama aşırı kanamalarım olduğu için kan sulandıırıcı kullandırmıyor doktorlar, bir de hepsi de mthfr heterezigotta sorun olmayacağını söylüyorlar, Rabbime emanet yavrularımBu arada az önce doktorumu aradım, 5 gündür lekelenmem yok diye söyledim, yarından itibaren iğneyi kes dedi, eğer başlarsa tekrar iğneye başlarsın dedi, hayırlısı:teytey:
hımm yüksekmiş değerler evet internettende baktım şimdi biraz bulmaya çalışyıorum ama işte internet çok yanıltıyor insanı bazen..bir daldınmı çıkamıyorsun..amin inş bu mübarek günlerin hürmetine dediğin gibi korktuklarımız olmaz hiçbirimizin sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza. 3 kız çocuğu süper bu arada kızlar yurduna dönecek evv ayyy harika..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 nedemek arakdaşım ilgilenmezmiyim bebiş taşıyorsun sende hem rahatsızlanmışsın allah korusun cümlemizi sende benle çok ilgilenmiştin hemmmmm a.s.
dirimcim ben bilmiyordum bunu, bak yine bir sey ögrendim, ya bu kk olmasa ne yapardim acaba kaydirigubbakcemile5
vuslatcim gecmis olsun canim,
anjelic ve vuslatcim, benim eltiminde ikizleri var ikiside oglan onunda göbegi hemen ortaya cikmisti, ama onun bebislerini sezeryanla erken aldilar, zaten 9 ay bekletmiyorlarmis Almanyada
Ha birde benim gibi calisan hamilelere Allah acisin ..mafoldumben gercekten zor, uykum gelir uyuyamam sinirden nerdeyse sacimi basimi yolacam ...sempatiksalakcinni moral sifir zaten ...
Kova hiç kimseyi tanımıyorum.Benle de babasıyla burcu kötü.Psikolojisini anlayamam diye korkuyorum.Hayata farklı bakacak.Benim kurallarım onu sıkacak özgürlüğe düşkün bi kişilikmiş.Ne bileyim çocuğum benden kopuk olmasın istiyorum.Onu anlıyım.Sorunlarına yardım edebileyim.İç dünyasına inebileyim isterdim.boshayallersmile
yok canim hemen böyle karamsarliga kapilma canim benim opuyorumnanaktan
o senin cocugun senden neden kopuk olsunki,
sanmiyorum burc yüzünden böyle bir seyin olacagini, biz cocuklarimizi güzel egite bilirsek, hic bir sey bizi onlardan koparamaz insallah canim ...
bak göreceksin, cocugun olsun, sana anne dedikce sana ne kadar muhtac ve bagli olacagini anliycaksin opuyorumnanaktan
vuslat o zaman iğneyi hamilelik boyunca vurulacaksın di mi? Hadi hayırlısı, karaciğer fonksiyonlarında bi sorun olsa kaşıntım falan olurdu di mi? Doktora gidince isterim belki.
dirimcim ben bilmiyordum bunu, bak yine bir sey ögrendim, ya bu kk olmasa ne yapardim acaba kaydirigubbakcemile5
vuslatcim gecmis olsun canim,
Ha birde benim gibi calisan hamilelere Allah acisin ..mafoldumben gercekten zor, uykum gelir uyuyamam sinirden nerdeyse sacimi basimi yolacam ...sempatiksalakcinni moral sifir zaten ...
Ay inşallah ya nasıl terbiye,ahlak,cinsel eğitim veririm diye kara kara düşünüyorum.Bir kitap aldım oda çok alakasız çıktı.O ilk doğduğunda uyutmayacak etmeyecek umrumda bile değil .Nasıl iyi yetiştiririm diye endişelerim var:sinifsinif:
kuş yuvası canım türkiyede de bekletmiyorlar 40 hafta, 36 haftayı doldurunca alıyorlar, inşallah o haftaları görebiliriz :)
Ay inşallah ya nasıl terbiye,ahlak,cinsel eğitim veririm diye kara kara düşünüyorum.Bir kitap aldım oda çok alakasız çıktı.O ilk doğduğunda uyutmayacak etmeyecek umrumda bile değil .Nasıl iyi yetiştiririm diye endişelerim var:sinifsinif:
mafoldumben aynen yaaaa allah acısın gerçektende bize şu anda inanılmaz başım ağrıyor ve buranın gerginliği yüzünden gerginim uykum çokk ve daha çok geriliyorum hiçbişi yapmak istemiyorum eve gitmek istiyorummm bir an önceeee aynen saçımı başımı yolcam bendeee kuşyuvası sorma moral sıfır...!!!:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?