2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol belguncum, çalışan bayan için iş ortamı gerçekten önemli, hayırlısıyla zaman su gibi akıp geçer de minişleri kucağımıza alırız :)

Kızlar hamilelikte sola yatmak iyiymiş, sağa yattığımız zaman aort damarına fazla yük bindirip bebeğe giden kan akımını engelleme durumu oluyormuş, benim doktorum 5-6. aya kadar yatma pozisyonunun etkili olmadığını, bebek büyüyünce sola yatmam gerektiğini söylemişti.

Neden kova olmasın ki kötü mü?

vuslat geçmiş olsun, düşük önleyici ne kullanıyordun? Ben de progynex iğne kullanıyorum, bakalım bu hafta kesecek mi doktorum...

progynex 200mg tablet artı kancıvıtıcı iğne clexane.çocuk aspirini.progynexi kesme sebebi karaciğerle ilgili başka bişi bulamadı ultrasonda falan temiz çıktı.birde hamileliğe bağlı hipertiroid çıktı ondan da ilaç kullanıyom.yaa bu progynex kardeşim de içmişti ama hatırlamıom ne kadar kulandı acaba.senin karaciğerle ilgili problem yoksa iğneyi kesmeyebilir

ya bide benim hamiş olduğumu iş yerinde herkes öğrendi
hemde 6.haftadan beri :gitme:
sen söylemişmiydin
rahatsızda oluyorum :kedi:

ya sorma ben sadece iki kişiye söledim sonra zamanla zamanla çıktı ortaya şimdi iş yerimde herkes biliyor birde çok kalabalık burası artık dışardan gelen adam bile öğrendi üfff rahatsız olyuorum bende ama birazda göbeğimden anladılar açıkçası biraz çabuk büyüyor galiba sen nerde çalışyıorsun

hımm yüksekmiş değerler evet internettende baktım şimdi biraz bulmaya çalışyıorum ama işte internet çok yanıltıyor insanı bazen..bir daldınmı çıkamıyorsun..amin inş bu mübarek günlerin hürmetine dediğin gibi korktuklarımız olmaz hiçbirimizin sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza. 3 kız çocuğu süper bu arada kızlar yurduna dönecek evv ayyy harika..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 nedemek arakdaşım ilgilenmezmiyim bebiş taşıyorsun sende hem rahatsızlanmışsın allah korusun cümlemizi sende benle çok ilgilenmiştin hemmmmm a.s.

dirimcim ben bilmiyordum bunu, bak yine bir sey ögrendim, ya bu kk olmasa ne yapardim acaba kaydirigubbakcemile5

vuslatcim gecmis olsun canim,

anjelic ve vuslatcim, benim eltiminde ikizleri var ikiside oglan onunda göbegi hemen ortaya cikmisti, ama onun bebislerini sezeryanla erken aldilar, zaten 9 ay bekletmiyorlarmis Almanyada

Ha birde benim gibi calisan hamilelere Allah acisin ..mafoldumben gercekten zor, uykum gelir uyuyamam sinirden nerdeyse sacimi basimi yolacam ...sempatiksalakcinni moral sifir zaten ...

vuslat clexane niye kullanıyorsun? Bende de mthfr heterezigot var ama aşırı kanamalarım olduğu için kan sulandıırıcı kullandırmıyor doktorlar, bir de hepsi de mthfr heterezigotta sorun olmayacağını söylüyorlar, Rabbime emanet yavrularım Bu arada az önce doktorumu aradım, 5 gündür lekelenmem yok diye söyledim, yarından itibaren iğneyi kes dedi, eğer başlarsa tekrar iğneye başlarsın dedi, hayırlısı:teytey:

Neden kova olmasın ki kötü mü?

Kova hiç kimseyi tanımıyorum.Benle de babasıyla burcu kötü.Psikolojisini anlayamam diye korkuyorum.Hayata farklı bakacak.Benim kurallarım onu sıkacak özgürlüğe düşkün bi kişilikmiş.Ne bileyim çocuğum benden kopuk olmasın istiyorum.Onu anlıyım.Sorunlarına yardım edebileyim.İç dünyasına inebileyim isterdim.boshayallersmile

ben geçen yıl mart ayında düşük yapıp kürtaj olmuştum.onda da parça tahlile gitti bi sebep bulunamamıştı ama önlem olsun die kan pıhtılaşmasından plasentada sorun falan olup da düşüğe neden oluyosa diye önlem amaçlı kullanıyom galiba iğneyi ben progynex kullanıodum ama aslında bende hiç leke olmadı sanırım o da önlem amaçlıydı
senin de gözünaydın iğneyi kesiomuşsun
ayyyy ya şaka maka okulun açılmasına 1ay kalmış hiç bişe anlamdım ama ben daha tatilden:1no2:

sağol caım benimolumunekankayizsmile

sağol canım ALLAH yardımcın olsun iş konusunda da bizim de okul 1aysonra açılcak ve okul ev arası 3vasıta 55km

yok canim hemen böyle karamsarliga kapilma canim benim opuyorumnanaktan
o senin cocugun senden neden kopuk olsunki,
sanmiyorum burc yüzünden böyle bir seyin olacagini, biz cocuklarimizi güzel egite bilirsek, hic bir sey bizi onlardan koparamaz insallah canim ...
bak göreceksin, cocugun olsun, sana anne dedikce sana ne kadar muhtac ve bagli olacagini anliycaksin opuyorumnanaktan

vuslat o zaman iğneyi hamilelik boyunca vurulacaksın di mi? Hadi hayırlısı, karaciğer fonksiyonlarında bi sorun olsa kaşıntım falan olurdu di mi? Doktora gidince isterim belki.

Ay inşallah ya nasıl terbiye,ahlak,cinsel eğitim veririm diye kara kara düşünüyorum.Bir kitap aldım oda çok alakasız çıktı.O ilk doğduğunda uyutmayacak etmeyecek umrumda bile değil .Nasıl iyi yetiştiririm diye endişelerim var:sinifsinif:

vuslat o zaman iğneyi hamilelik boyunca vurulacaksın di mi? Hadi hayırlısı, karaciğer fonksiyonlarında bi sorun olsa kaşıntım falan olurdu di mi? Doktora gidince isterim belki.

ya belki benim de anlaşılmazdı sorun.beni sağlık ocağına çağırdılar oraya da kaydoldum orda tahlillerde çıkmıştı daha sonra 2.gidişimde de ben dedim bunlar yüksekti diye öle baktılar.iğneyi kardeşim doğuma gideceği gün dahi vurulmuştu galiba vurulcam ki rapor çıkarttı.bide karaciğer enzimleri yükselince özellikle kol ve bacaklarım olmak üzere tüm vücudumda kaşıntı yaptı.yani sende de olsa belirti verirdi ama kafamda kalmasın diosan tahlil de yaptır

mafoldumben aynen yaaaa allah acısın gerçektende bize şu anda inanılmaz başım ağrıyor ve buranın gerginliği yüzünden gerginim uykum çokk ve daha çok geriliyorum hiçbişi yapmak istemiyorum eve gitmek istiyorummm bir an önceeee aynen saçımı başımı yolcam bendeee kuşyuvası sorma moral sıfır...!!!:umursamaz:

sıkma canını bence tatlım hepimiz aynı endişelerdeyiz tabikide ama allahın izniyle üstesinde geleceğiz allahım ömür verirse kopukluk olmazda devamlı girersek zamanı gleincede bunları konuşuyor oluruz belki burda:))))

kuş yuvası canım türkiyede de bekletmiyorlar 40 hafta, 36 haftayı doldurunca alıyorlar, inşallah o haftaları görebiliriz :)

demek ordada öyle, bilmiyorumkismile insallah hepimiz sonunda bebislerimizi öper koklariz dimi canim opuyorumnanaktan

canim kitap alman güzel fikir bir kac tane daha iyilerinden ele etmeye bak istersen, bende bazen ne yapacagimi bilemeyince bol bol okuyordum, o zaman insan biraz olsun antipati yapiyor ve cocugun düsündelerini daha iyi anliyor, daima cocugun seviyesine inmek lazim, o zaman daha kolaylasir isimiz ... Herseyin hayirlisi canim ...

canim evet gercekten, bir de yolun basindayiz eeee bunun sonu ne olacak ?? eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…