2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vuslatcım inşallah kolayca geçecek bu günler :)

Kızlar bir de 2010 sonu 2011 ilk aylarında doğum yapacak ikiz anneleri topiği açtım haberiniz olsun, arada şenlendiririz:1hug:

canim evet gercekten, bir de yolun basindayiz eeee bunun sonu ne olacak ?? eyvahedigeldismile

üff bilmiyorum ne olcak bunun sonu izin olaylarını biliyormusun sen normal şartlarda nezaman çıkılıyor acaba izne sabırla bekliyorummmmmmm

İnşallah çünkü daha öğrenecek çok şeyim var sizlerden

estfr. herbirimiz birbirimizden birşeyler öğreniyor bilgi alışverişinde bulunuyoruz nekadar güzelki birbirimize destek oluyoruz burada..:1hug:a.s.

canım bende rahatsız oluyorum bütün başkanlık biliyor şimdi
bilmeyen yok,hemde 6.haftadan düşün artık
hatta 5.haftanın içindeydi
normalde 3 aydan önce saklanır benimki tam tersi oldu
son aylar napıcaz bilmiyorum Allahtan kışa dek geliyor
canım ben devlet dairesinde çalışıyorum

:)))canım ben kovayım kişiden kişiye değişiyor sanırım
özgürlüğüne düşkün derler ama tam olarak öyle değil
çocukluğumda sakin geçmiş,annem hiç zorlanmadık der
ayrıca çok evcimenim:)))bende diyorum ki inşallah bebeğim kova olur da benim gibi
sakin bi bebek olur kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun
bizler eğitim vericez sonuçta
kopuk olmaz merak etme

kızlar benim hamileliğimi kendi annem babamdan başkası bilmiyor söylemeye utanıyorum sanırım 3. olunca çok tuhafına gidiyor. ama göbek çıktı arkadaşlarım pazar günü fark etti sakladığım için azarıda yedim kızlardan

kızlar bende çalışıyorum ve aslında bu durumdan çokta şikayetçi değilim tabiki haftasonunu kolluyorum o ayrı ama evde olsam zaman say say hiç gelmez hele bu sıcaklarda böyle sanki zaman daha iyi geçer gibi geliyor

İster üç olsun ister beş hatta geç yaşta hamile olan bayanlarda çekiniyorlar öyle ama hamileysen hamilesindir yani annelik kutsal birşey neden tuhaf olsun opuyorumnanaktan

ılk ıkısı kız mı erkek mı..
bu bebek ısteyerekmı oldu..sempatiksalakcinni

ne demek utanmak aşkolsun ne güzel sağlıkla 3. bebeğinde geliyor inşallah keşke benimde 3. bebeğim olsa:=)

İçimi ferahlattın inanki . Allah hepimizkini hayırlısıyla yetiştirmeyi nasip etsin

nıye cekınıyorsun canım..benım bu ıkıncı..
ama üçüncüde olsa sen boyle tercıh etmıssın..kım ne düşünürse düşünsün canım...boşver..

canım bencede arkadaşların dediği gibi
neden utanıcaksın ki?
hoş bende babama söyleyememiştim(

hava çok sıcak.
sıcakta bırsey yenmıyor..
vıtamın ve kan hapı kullanan varmı bu arada..doktor herkese vermıyormus galıba demi..

folikasit ile elevit kullanıyorum canım

anladım canım..
bened kan hapı kullanıyorum..ve elevıt..
ama ben bebegımın boyunu ve gramını bılmıyorum..son gıttıgımde çok heycanlandım..başka sorular sormaktan gramını ve kaç cm. sormayı unuttum..
oda ultrason fotosunu vermedı..akannehir

kızlar ben geldim yine göremedikmafoldumben
haftaya yine gitcez dktr göresiye kadar uğraşcez morelini bozma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…