- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.581
sıkma canını bence tatlım hepimiz aynı endişelerdeyiz tabikide ama allahın izniyle üstesinde geleceğiz allahım ömür verirse kopukluk olmazda devamlı girersek zamanı gleincede bunları konuşuyor oluruz belki burda:))))
vuslatcım inşallah kolayca geçecek bu günler :)
Kızlar bir de 2010 sonu 2011 ilk aylarında doğum yapacak ikiz anneleri topiği açtım haberiniz olsun, arada şenlendiririz:1hug:
canim evet gercekten, bir de yolun basindayiz eeee bunun sonu ne olacak ?? eyvahedigeldismile
İnşallah çünkü daha öğrenecek çok şeyim var sizlerden
canım bende rahatsız oluyorum bütün başkanlık biliyor şimdiya sorma ben sadece iki kişiye söledim sonra zamanla zamanla çıktı ortaya şimdi iş yerimde herkes biliyor birde çok kalabalık burası artık dışardan gelen adam bile öğrendi üfff rahatsız olyuorum bende ama birazda göbeğimden anladılar açıkçası biraz çabuk büyüyor galiba sen nerde çalışyıorsun
:)))canım ben kovayım kişiden kişiye değişiyor sanırımKova hiç kimseyi tanımıyorum.Benle de babasıyla burcu kötü.Psikolojisini anlayamam diye korkuyorum.Hayata farklı bakacak.Benim kurallarım onu sıkacak özgürlüğe düşkün bi kişilikmiş.Ne bileyim çocuğum benden kopuk olmasın istiyorum.Onu anlıyım.Sorunlarına yardım edebileyim.İç dünyasına inebileyim isterdim.boshayallersmile
kova olmasının yanında yükselen de kişiyi etkiliyormuş ne yaparsak yapalım doğunca bebeğimiz bildiğini okuyacak
kızlar benim hamileliğimi kendi annem babamdan başkası bilmiyor söylemeye utanıyorum sanırım 3. olunca çok tuhafına gidiyor. ama göbek çıktı arkadaşlarım pazar günü fark etti sakladığım için azarıda yedim kızlardan
kızlar benim hamileliğimi kendi annem babamdan başkası bilmiyor söylemeye utanıyorum sanırım 3. olunca çok tuhafına gidiyor. ama göbek çıktı arkadaşlarım pazar günü fark etti sakladığım için azarıda yedim kızlardan
canım bende rahatsız oluyorum bütün başkanlık biliyor şimdi
bilmeyen yok,hemde 6.haftadan düşün artık
hatta 5.haftanın içindeydi
normalde 3 aydan önce saklanır benimki tam tersi oldu
son aylar napıcaz bilmiyorum Allahtan kışa dek geliyor
canım ben devlet dairesinde çalışıyorum
:)))canım ben kovayım kişiden kişiye değişiyor sanırım
özgürlüğüne düşkün derler ama tam olarak öyle değil
çocukluğumda sakin geçmiş,annem hiç zorlanmadık der
ayrıca çok evcimenim:)))bende diyorum ki inşallah bebeğim kova olur da benim gibi
sakin bi bebek olur kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun
bizler eğitim vericez sonuçta
kopuk olmaz merak etme
folikasit ile elevit kullanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?