2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ama normal canım
herkes diyor 4 aydan sonra alınır kilo diye
bebek büyüyorya ondansır.

bende 1,5 kilo almışım şimdiye kadar
açlık hissi bendede hep var.
meyve yemeye çalışıyorum.

sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımız zamanları iple çekiyorum...şimdi cinsiyet tarama testleri yazıyoruz paylaşıyoruz...sonraa şunu aldım bunu aldım yazacağızzz ve inşallah sonrasında da haftaya doğuma gidiyorum yarın doğuma gidiyorum diye yazıcaz burda...rabbim o güzel günlere de ulaştırsın bizi inşallah

ben de elevit ve martofel diye bir demir ilacı kullanıyorum.elevit zaten doğuma kadar ve hatta emizrme döenminde de kullancam martofeli bilmiyorum belki bir kutudan söonra gerek kalmaz

kızlarrrrr biz bugün CİNSİYETİMİZİ ÖĞRENDİKKKK :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::teytey: :teytey: :teytey:
ERKEK im geliooo gamyoncuiremsu
3 lü tarama nın sonucunu da aldım çok şükür oda iyi çıktı
ama benim guatr test sonuçları biraz yüksek çıkmış onun için ptesi dahiliye doktoruna gidicem inş bi sorun olmas..

hunny gözünaydın hayırlı olsun guatr benim de yüksek çıkmıştı dahiliye gittm ilaç kullanıom
1ay kullandm normale döndü ama dr devam etmemi slöledi bırakırsam bulantı tekrar başlarmış

hunny gözünaydın hayırlı olsun guatr benim de yüksek çıkmıştı dahiliye gittm ilaç kullanıom
1ay kullandm normale döndü ama dr devam etmemi slöledi bırakırsam bulantı tekrar başlarmış

CADIARZU hımm demekki oda tetikliomuş bulantıyı bilmiodumm.

CADIARZU hımm demekki oda tetikliomuş bulantıyı bilmiodumm.

zaten benim ilk tiroidden şüphelenme nedenleri aşırı bulantı ve kusmaydı günde 4defa falan çıkardığımoluyodu ama tabi ilaca başlar başlamaz da bulantı kesmedi 13haftadan sonra azaldı yani dr agöretiroid artırırmış bulantıyı hipertiroid benimki ama sadece kanda yükseliyo boğazıma baktı ultrasonla nodül yokmuş şükür ki

hunny senin kaç çıkyı değerler tiroid?

canım benim fazla yüksek olmadığını söledi doktorum ama dahiliye ye bi görün dedi önlem olması açısından belki ilaç bile kullanmama gerek kalmazmışş

FT3 = 5.03 1.5-4.1
FT4 = 0.954 0,8-1,9
TSH = 0,132 0,4-4,5
E3 = 2,79 0,25-30
HCG = 29726 1-10
AFP = 46,3 0,5-10

Benim değerler bööle cnm

tekrar yaptım sayılar birbirine yakın çıkmış anlaşılmıo du da

bu arada vuzlatcım sen neden isim arıosun ki bak hazır senin biri vuslat biri yaren olsunnn kaydirigubbakcemile5

hunycim bak geçen ay benim de
T3 6.31 (2.3-4.2)
T4 2.35 (0.8-1.79)
TSH 0.014 (0.35-5.5)
yani bak benim de yüksekti ilaç kullandım normale döndü ama önemli olan ilacı kullanmak kontrol altında tutulmak sana da geçmiş olsun
isim konusu da ben o isimleri de koyabilirim ama önveki kızım da 2ismini de ben koymuştum bunda eşim ben koycam dio bakalım ne yapcaz

cnm seninde fazla yüksek değilmiş
saol cnm sana da geçmiş olsunn inş atlatıcass guclubacismile
hayırlısı olsun cnmm Allah kucağımıza almayı nasip etsin de isimleri gelirr.
bende kerem istiyorum eşim esat istio bakalım
belki kerem esat olur aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…