- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.601
kızlar ben geldim yine göremedikmafoldumben
haftaya yine gitcez dktr göresiye kadar uğraşcez morelini bozma dedi
ben vitamın kullanmıyorum canım kan hapıda sadece demir hapı ve magnezyum içiyorumhava çok sıcak.
sıcakta bırsey yenmıyor..
vıtamın ve kan hapı kullanan varmı bu arada..doktor herkese vermıyormus galıba demi..
benim içime kız doğuyor ama dktra diyorum kızmı acaba diye net cevap vermiyor ters pozizyonda diyor kızda olabilir erkekte :umursamaz:dünden beri çikolata yemekten şekerim yükselcek ondan korkuyomakannehirallah allah..
gostermıyor senın bebek..
bızımkıler hemen yaydı kendını..
senın ıçıne ne doguyor..
üff bilmiyorum ne olcak bunun sonu izin olaylarını biliyormusun sen normal şartlarda nezaman çıkılıyor acaba izne sabırla bekliyorummmmmmm
estfr. herbirimiz birbirimizden birşeyler öğreniyor bilgi alışverişinde bulunuyoruz nekadar güzelki birbirimize destek oluyoruz burada..:1hug:a.s.
benim içime kız doğuyor ama dktra diyorum kızmı acaba diye net cevap vermiyor ters pozizyonda diyor kızda olabilir erkekte :umursamaz:dünden beri çikolata yemekten şekerim yükselcek ondan korkuyomakannehir
Benim randevumda 2 hafta sonra.Adet günüme göre 14 haftalık hamileyim ama doktorun dediğine göre bebek bu ay 12 + 5 daha bilemiyorum anlatabildim mi de bilmiyorumkismile ultrasona gittiğim zaman adetime göre 15 + 3 falan oluyor cinsiyetini söylerler mi kii
Benim randevumda 2 hafta sonra.Adet günüme göre 14 haftalık hamileyim ama doktorun dediğine göre bebek bu ay 12 + 5 daha bilemiyorum anlatabildim mi de bilmiyorumkismile ultrasona gittiğim zaman adetime göre 15 + 3 falan oluyor cinsiyetini söylerler mi kii
zap yediklerine odaklanma hiç ben hiç tatlı şeyler yemedimm ne çikolata ne tatlı istedi canım hep ekşi yedim turşu kavanozlarının içine düştüm halada öyle :)) ama oğlum olacak
seninde hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin
benim içime kız doğuyor ama dktra diyorum kızmı acaba diye net cevap vermiyor ters pozizyonda diyor kızda olabilir erkekte :umursamaz:dünden beri çikolata yemekten şekerim yükselcek ondan korkuyomakannehir
zap yediklerine odaklanma hiç ben hiç tatlı şeyler yemedimm ne çikolata ne tatlı istedi canım hep ekşi yedim turşu kavanozlarının içine düştüm halada öyle :)) ama oğlum olacak
seninde hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin
B]mrb kızlar
bizde geldik dokturdan.
çok şükür bebişim sağlıklıymışş
cinsiyetide söylediii
erkekkkkkkk
biliyormusunuz benim kaybettiğim bebekte erkekti
buda ikinci oğlum olacak inş.
inş. bütün anneler gibi bende sağlcakla alırım
bebişimi kucagıma[/B]
teşekür ederimcanın beniim ilk tebrik eden ben olucam galibialkisalkisalkis
hayırlı olsun tosuncuğun
benim doktorum son gittiğimde söyledi kaç gr olduğunu daha önce söylememişti
bi de bizizm cinsiyetimiz kesinleşseydi
oooo hadibakem hadi hayırlı olsunnnn bebişkooonnn.oğluşlar farkı açmaya başladı yine galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?