2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hava çok sıcak.
sıcakta bırsey yenmıyor..
vıtamın ve kan hapı kullanan varmı bu arada..doktor herkese vermıyormus galıba demi..
ben vitamın kullanmıyorum canım kan hapıda sadece demir hapı ve magnezyum içiyorum
kızlar ben geldim yine göremedikmafoldumben
haftaya yine gitcez dktr göresiye kadar uğraşcez morelini bozma dedi

ahh kuzuuumm yine mi göstermedi üzülme haftaya görürsün inşallahh..
hem iyi tarafından bak haftayada göreceksin bebişini benim randevuya taaa 1 ay varr nasıl geçecek bilmiyorum

allah allah..
gostermıyor senın bebek..
bızımkıler hemen yaydı kendını..
senın ıçıne ne doguyor..
benim içime kız doğuyor ama dktra diyorum kızmı acaba diye net cevap vermiyor ters pozizyonda diyor kızda olabilir erkekte :umursamaz:dünden beri çikolata yemekten şekerim yükselcek ondan korkuyomakannehir

kızlar ben geldim yine göremedikmafoldumben
haftaya yine gitcez dktr göresiye kadar uğraşcez morelini bozma dedi

yinemiiiiii tühh nazlı senin kız ben diyim:))bak kız yazdım ve kız olacak bencee rabbim sağlık versinde..bozma moralini vardır bir hayır herşeyde göreceksin elbett

Benim randevumda 2 hafta sonra.Adet günüme göre 14 haftalık hamileyim ama doktorun dediğine göre bebek bu ay 12 + 5 daha bilemiyorum anlatabildim mi de bilmiyorumkismile ultrasona gittiğim zaman adetime göre 15 + 3 falan oluyor cinsiyetini söylerler mi kii

belgüncüm, Türkiyede nasil bilmiyorum canim, ama burda doguma alti hafta kala kanunen izinlisin, calismak yasak ve sirf doguma kadar full masini aliyorsun canim ... yani ben kasimin sonuna kadar calismak zorundayim, bir kac izinim felan var iste, ama Allah nasip ederse insallah araliktan itibaren calismam insallah ....

benim içime kız doğuyor ama dktra diyorum kızmı acaba diye net cevap vermiyor ters pozizyonda diyor kızda olabilir erkekte :umursamaz:dünden beri çikolata yemekten şekerim yükselcek ondan korkuyomakannehir

canim benim hayirlisi olsun opuyorumnanaktan canim senin birinci bebismi yoksa?

15+3 çıkarsa ultrasonda belli olur cinsiyeti bakan kişiye ve bebişin pozisyonunada bağlı tabi
ama 12+5 de yanılma payı oluyo biraz ozaman söylemeyebilirler

ultrasonda çıkan tarih doğru diyorlar genelde.. yani adetine göre 15+3 olacaksan gittiğinde sölerler tabi pozisyonuna bağlı göstermeyedebilir..ben 14+2de öğrenememiştim ama 14+5de öğrendim mesela çikolata yedim gittim hareketliydi birde sabah çok erken olduğundan çok fazla hoplayıp zıplamadı dönüp durmadı gösterdi işte tesadüf.inş gösterir canım sağlıklı olsunda..

zap yediklerine odaklanma hiç ben hiç tatlı şeyler yemedimm ne çikolata ne tatlı istedi canım hep ekşi yedim turşu kavanozlarının içine düştüm halada öyle :)) ama oğlum olacak
seninde hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin

Eşimde bende erkek hissediyoruz.Eşimin hissleri kuvvetlidir.Benim hiç değildir gerçede.İlk başlarda hep erkek ya dedik ama bu aralarda babası kızımıza bi bak diyesim geliyor nedense :CüvCüv:

B]mrb kızlar
bizde geldik dokturdan.
çok şükür bebişim sağlıklıymışş
cinsiyetide söylediii
erkekkkkkkk
biliyormusunuz benim kaybettiğim bebekte erkekti
buda ikinci oğlum olacak inş.
inş. bütün anneler gibi bende sağlcakla alırım
bebişimi kucagıma
[/B]

buğün bizim hastaneye gittim canım
aklıma hemen sen geldin acaba güldede buralardamıdır diye.
:):)

bende senin gibiyim
hep tuzlu turşu gibi şeyler
istiyor.

kızlar birde bebeklerinizin kilosunu söylüyormu dokturunuz.

canın beniim ilk tebrik eden ben olucam galibialkisalkisalkis
hayırlı olsun tosuncuğun
benim doktorum son gittiğimde söyledi kaç gr olduğunu daha önce söylememişti
bi de bizizm cinsiyetimiz kesinleşseydi

canın beniim ilk tebrik eden ben olucam galibialkisalkisalkis
hayırlı olsun tosuncuğun
benim doktorum son gittiğimde söyledi kaç gr olduğunu daha önce söylememişti
bi de bizizm cinsiyetimiz kesinleşseydi
teşekür ederim
inş. öğrenirsiniz canım
insan öğrenene kadar aklı acabalarla geçiyor.
oooo hadibakem hadi hayırlı olsunnnn bebişkooonnn.oğluşlar farkı açmaya başladı yine galiba:)

tşekürler canım
sen öğrenmişmiyidn cinsiyetini.

kızlarrrrr ben şimdiye kadar kilo almadımmm...ama 3 gündür fena yiyorummmmmmmmmm ve 2 kilo almışımm.

hep acıkıyorum hep acıkıyorum:)

az önce tıka basa yedim laf aramızda tokluk hisssi yok şu anda:) yesem yine yerimmmm...nere gittiii dersinizzz benim demin yediklerim

napcemmm bennn bölee yaaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…