- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.661
Sancilarin sebebi ne canim? Bugun ben uzun saatler ayakta durdum ve sogukta.. Simdi benimde sancilarim var ama usuttugum icin oldugunu biliyorum cok endiselenmemeye calisiyorum.. Korkma Allahin izniyle bisey olmaz bebegine. daha once hic kaybettin mi bebegini?
Riskli bir hamileligim oldugu icin böyle sorunlar yasayabilecegimi söylemisti doktorum.Bende de uzun süreli oturmalarda (en cok yarim saat),ayakta kalmada oluyor.Yengemde bugün havalar soguk oldugu icin üsütüyosunda dedi.Cok yoruldum artik,randevumda doktorla adam akilli tekrar konusmam gerek.:2:
Günaydın arkadaşlar,,,
gunlerdır yorum yazamadım. Benım bebişimin cinsiyeti değiştikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2 bebişim kızdı artık erkekkkk :)))
doktoruma kızdım ama biraz kesin kız kesin kız dıyordu haftalardır.ben bi kaç parça birşeyde almıştım. gecen gun kesın erkek dedı:CüvCüv:
sonra dun baska bır doktora gıttım oda muhtemelen erkek,ama 10gun daha bekleyelım dedı. bıde ben yarım kg almıştım dun gıttıgım doktor, sımdıye kadar ortalama 3kg almış olmam gerektıgını soyledı.her oğun mutlaka karbonhıdrat,yağ,protein almalıymışız.
:ecrin_bebek: bebeğimi çok seviyorum :asigim::asigim::asigim:
Günaydın arkadaşlar,,,
gunlerdır yorum yazamadım. Benım bebişimin cinsiyeti değiştikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2 bebişim kızdı artık erkekkkk :)))
doktoruma kızdım ama biraz kesin kız kesin kız dıyordu haftalardır.ben bi kaç parça birşeyde almıştım. gecen gun kesın erkek dedı:CüvCüv:
sonra dun baska bır doktora gıttım oda muhtemelen erkek,ama 10gun daha bekleyelım dedı. bıde ben yarım kg almıştım dun gıttıgım doktor, sımdıye kadar ortalama 3kg almış olmam gerektıgını soyledı.her oğun mutlaka karbonhıdrat,yağ,protein almalıymışız.
:ecrin_bebek: bebeğimi çok seviyorum :asigim::asigim::asigim:
iyiyis tatlım sen nasılsın ?? yerimseniben
erkek im de geliomuş sonunda gösterdi pipisini kaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlarrrr
Günaydın tüm hamişlere ve bebişlerineeee a.s.
Şirinem sana birşey sormak istiyorum yanlış hatırlamıyorsam sen safra kesesi ameliyatı olmuştun değil mi?
yok canım böbrek ve ıdrar yolları amelıyatı oldum ben hayrola
2 günden beri karnımın sağ tarafında ağrılar oluyordu..Dün akşam çok şiddetlendi..Uyku girmedi gözüme..Ne sağıma, ne soluma ne de sırtüstü yatabildim bir ara ölüyorum zannettim..İnternetten baktım ağrıyan yerde safra kesesi ve bağırsaklar varmış benimde senin ameliyat olduğu aklıma geldi de bir sorayım dedim..Doktoruma da ulaşamadım bir ulaşsam soracağım olmadı randevu alıp gideceğim..
canım böbrekte olabılır benımde agrılar once sag tarafa vurdu ıdrarda yanma falan varmı yada rengınde koyulasma
yanma yok canım..koyuluğa da dikkat etmedim hiç ama kontrol ederim..şimdi hastaneye uılaştım doktorum izinliymiş başka doktorlada görüşemedim off yaaaa ne yapacağım senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?