- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.641
cnm seninde fazla yüksek değilmiş
saol cnm sana da geçmiş olsunn inş atlatıcass guclubacismile
hayırlısı olsun cnmm Allah kucağımıza almayı nasip etsin de isimleri gelirr.
bende kerem istiyorum eşim esat istio bakalım
belki kerem esat olur aklinialirimsmile
Selam hanimlar.. Herkes iyi okudugum kadariyla :) aman Allah nazarlardan korusun..
Sizler kilo almaya bile baslamissiniz, ben hala veriyorum. Bulantilarim gecti ama midem sanki hic calismiyor yediklerimi hazmedemiyorum her yedigimi cikariyorum ve dolayisiyla hicbirsey yiyemiyorum. Cok gucsuz ve dermansizim
kerem güzel isim esat ı beğenmedim sen bastır senin dediğin olsun
tabi şaka bi yana RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi olur
ya benim tiroid neyse de bu ara karaciğer enz yükseldi.düşük önleyici ilacı kesti dr.ona bağlı olabilir diye ama bu yükselmeye bağlı olarak özellikle gece yatınca kaşıntıdan ölüom yarın dra gitcem bakalım ne diyecek
kaydirigubbakcemile3 olsun onun dediği de olsun, anlamı güzek onun da gamyoncuiremsu
inş herşey yoluna girer cnm, karaciğer enz düşer normale inşş
kaşıntı içinde bebe yağı filan kullanmıomusunn ??:uhm: iyi gelio dediler ben aldım arada kaşındığında sürüyorum rahatlıo a.s
ya benimki öle kaşıntı değil vücudumun her tarafı kaşıdıkça kaşınan acayip bişe inş geçer yaaa.önceki hamileliğimde olmuştu6aylıkken başlamıştı ve bebek doğana kadar.ama doğduğu gün bitmişti o 1ay erken doğmuştu en çok da kaşıntı bitti die sevinmiştim bunda da kaşıntım bi geçse bi de artık havalar serinlese havalar beni mahvediyomafoldumben
CADIARZU ay sıcaklarda da hiç çekilmess kaşıntı...-tatlicadiarzu-
inş geçer cnm doktor kaşıntını gidermek için filan bişiler verir belki...
inş ya ölüom valla kaşı kaşı sonu yok kolum şu an kıpkırmızı delircem kaşıntıdansempatiksalakcinni
olmazsa bi de cildiyeye mi gidim ne yapim
sağsalim bu bebişleri de kucağıma alsam 3kızım olcak allah onlara sağlık versin daha düşünmem çocuk falan.bu hamilelik beni çok zorladı-tatlicadiarzu-
inş cnm Allah bebişleimisi bize bağışlasın uzun ömürlü olsunlar...
bence de bi cildiye ye de git hamile olduğunu bundan bundan die açıkla belki bişeyler yapabilir. ben de ptesi dahiliye ye gidip guatr meselesini konuşucam a.s
Allah ım herkeslere acil şifalar nurtopu gibi ewlatlar nasip etsin opuyorumnanaktan
amin amin
bu aralar kızım da çok nazlı oldu valla doğmadan böle doğunca ne yapcaz bilmem okul arıyoz o da çoğunun öğleci kayıtları dolmuş bakalım ne yapcaz 4yaşında
vaaaay gececiler burada, nasılsınız kızlar? :)
vaayyy erkek annesi oluyorsun öyle mi, hayırlı olsun hunnycim, bak bende de iki kız olacak :)
hunnycim olur mu öyle şey, sen benim şekerlemelerime nasıl kıyacaksın :)))
vuslatcım iyi fikir, ben de duşa girip yatıcam şimdi, kızlar hepinizi öpüyorum görüşürüz.
cnm bende hep çıkarıodum ama yeni yeni yemeğe başladım bi sabahları bulantım oluo o kadar, inş seninde geçer 1 hafta sonra filan olsun bebişlerimiz iyi ya şükür yakında başlarsın kilo almaya da inşş:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?