- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.701
kızlar dün başıma çok kötü bir şey geldi
dün iş yerinde öğle arası köpeğin saldırısına uğradım ve düştüm
çok korktum hemen iş yerinde allahtan mediko birimi vardı doktorlar hemşireler de beni tanıyordu hepsi çok yardımcı oldular
iş aracıyla acilen hemşire eşliğinde kendi doktoruma getirildim allahtan bebeklere bi şey olmamış
sadece korkudan hafif ağrılarım oldu onlar da geçti
zaten köpeklerden çok korkuyorum grup halinde hepsinin saldırması çok korkuttu iş yerindeki psikolog arkadaş da terapi yaptı ama hala korkuyorum ben ya
hayırlı guzel haberlelrle gel canım..olumunekankayizsmileÇok saol canım...12.30 da randevum var bakalım ne diyecek kadın..
ohh..ıyı dınlennnn..:lepi:selam kızlar evde olduğum için tembellik yapıyorum pazartesi iş başı çok zor olacak uyumaya iyi alıştım
canımm çokk geçmiş olsun yaaa bende köpeklerden çok korkarımm
aman allah korumuş neyseki meleklerin iyi imişüzme kendini artık bebişlerinede yansıyo biliyosun
çok korktum hemen iş yerinde allahtan mediko birimi vardı doktorlar hemşireler de beni tanıyordu hepsi çok yardımcı oldular
iş aracıyla acilen hemşire eşliğinde kendi doktoruma getirildim allahtan bebeklere bi şey olmamış
zaten köpeklerden çok korkuyorum grup halinde hepsinin saldırması çok korkuttu iş yerindeki psikolog arkadaş da terapi yaptı ama hala korkuyorum ben ya
gulsen bırseyler aldınmı bebege...canımm çokk geçmiş olsun yaaa bende köpeklerden çok korkarımm
aman allah korumuş neyseki meleklerin iyi imişüzme kendini artık bebişlerinede yansıyo biliyosun
canım geçmıs olsun..neymıs kopeklerın dertlerı..nıye saldırıyorlar sşimdı..
hava sıcak..beyınlerı karıstı herhalde..
ben tek yada 2 tane degılde 3-4 -5 tanesı bır araya geldılermı çok korkarım...akannehir
yok canım ben daha bi şeyler almadım ama annem doldurmuş ortalığı ne aldıklarını da görmedim henüzgulsen bırseyler aldınmı bebege...
hayrancım sen aldın mı bebek kıyafetlerı..sengözlerimebaksanab
evet canım sağol onlar iyi olunca ben de çok rahatladımCANIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BEBİŞLERİN İYİYMİŞ ÇOK ŞÜKÜR
canım galiba çiftleşmiş olabilirler sanki hamileydi bi tanesi korumak istedi baba belki de ama benim niyetim onlara zarar vermek değildi banka oturmak istedim meğer bankın arksında uyuyolarmış birden ne olduğunu anlamadan hayvan diklendi havlamaya başladı
zaten tek değildiler 5 6 taneydiler
sağol canım evet ben de senin gibi öok dikkat ediyorum aynen dediğin gibi görünmez kaza farkedemedimGeçmiş olsun Hayran.Neyse ki bebeklerine bi şi olmamış ben de yürürken bile kayıp düşmemek için sakınıyorum kendimi ama tabii senin ki görünmez kaza olmuş...Geçmiş olsun...
Geçmiş olsun Hayran.Neyse ki bebeklerine bi şi olmamış ben de yürürken bile kayıp düşmemek için sakınıyorum kendimi ama tabii senin ki görünmez kaza olmuş...Geçmiş olsun...
canım allahtan köpek hiç değmedi banasempatiksalakcinni
evet olabılır..gecen kayınımı ısırmıslar..kulagında kulaklıklar muzık dınlıyormus..sabah ıse gıderken havladıklarını duymamıs...bırden bacaklarından ısırmıslar..
kaçınca kovalamaya baslamıslar.
oda donmus tekme atmıs..hepsı kaçmıs o zaman..
kaynımda hastanede almıs solugu..tetenoz aşısı olmus bırklaçtane..
çıftlesme zamanlarında erkekler dışilerını kıskanırmıs..ondan olabılır..
yada dedıgın gıbı hamıleyse koruma içgudusuyle saldırmıslardır..
benım eşim veterıner hekım..
az buçuk bırseyler ogrendım ondan..
beraberlıgımız 12 yıl...daha unıversıtedeydı çıkarken..bende derslerıne gırıyodum ozamanlar..
bışeyler kaptım bende..sempatiksalakcinni akannehir akannehir
canım allahtan köpek hiç değmedi bana
canım hamile kaldığımdan beri üzerimde koruyucu bir dua taşıyorum o duanın çok etkili olduğunu düşünüyorum
Kızlar ben de nasıl hevesliyim alışveriş yapmak için ama eşim durduruyo:) Ufak tefek şeyler aldım dayanamayıp ama burda sizin yazdıklarınızdan sonra baya bi korkmaya başladım.Doktorum 12. haftada iki gün arayla baktı ilkinde kız gibi ama dedi.İki gün sonra da % 90 kız dedi. Ben de kendimi ona göre alıştırdım hayaller kurmaya başladım ama 2 hafta sonra 3 boyutlu bakıcak.Artık o zaman kesinleşir heralde....
geçmiş olsun hayrancım allahım korumuş seni ve bebişlerini eyvahedigeldismile
benimde en büyük korkum köpek saldırması akannehir
allaha emanet bebişlerin
gulsen bırseyler aldınmı bebege...
hayrancım sen aldın mı bebek kıyafetlerı..sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?