- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.681
yanma yok canım..koyuluğa da dikkat etmedim hiç ama kontrol ederim..şimdi hastaneye uılaştım doktorum izinliymiş başka doktorlada görüşemedim off yaaaa ne yapacağım senağlama
kızlarrrrr biz bugün CİNSİYETİMİZİ ÖĞRENDİKKKK :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::teytey: :teytey: :teytey:
ERKEK im geliooo gamyoncuiremsu
3 lü tarama nın sonucunu da aldım çok şükür oda iyi çıktı
ama benim guatr test sonuçları biraz yüksek çıkmış onun için ptesi dahiliye doktoruna gidicem inş bi sorun olmas..
ama bence kotu bırsey yoktur olsada cözüm buluyorlar korkma
Selam hanimlar.. Herkes iyi okudugum kadariyla :) aman Allah nazarlardan korusun..
Sizler kilo almaya bile baslamissiniz, ben hala veriyorum. Bulantilarim gecti ama midem sanki hic calismiyor yediklerimi hazmedemiyorum her yedigimi cikariyorum ve dolayisiyla hicbirsey yiyemiyorum. Cok gucsuz ve dermansizim
Şimdi aynı hastaneden başka doktoru aradım asistanıyla konuştum şikayetlerimi aldı doktoru arattıracağını söyledi şimdi tel.bekleyeceğim büyük bir ihtimal çağıracaktır gidip bir baktırayım en azından içim rahat eder...İlgin için teşekkür ederim canım a.s.
neden yıyorsun canım çıkolatayı...hareketlensın donsun dıyemı...benim içime kız doğuyor ama dktra diyorum kızmı acaba diye net cevap vermiyor ters pozizyonda diyor kızda olabilir erkekte :umursamaz:dünden beri çikolata yemekten şekerim yükselcek ondan korkuyomakannehir
bende meyve yıyorum çokk..sevıyorum meyveyı...gercı 1 ogun meyve yıyorum..ama çok yıyorum..ama normal canım
herkes diyor 4 aydan sonra alınır kilo diye
bebek büyüyorya ondansır.
bende 1,5 kilo almışım şimdiye kadar
açlık hissi bendede hep var.
meyve yemeye çalışıyorum.
ayyy..hayırlı olsun canım...saglıkla gelsın..kızlarrrrr biz bugün CİNSİYETİMİZİ ÖĞRENDİKKKK :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::teytey: :teytey: :teytey:
ERKEK im geliooo gamyoncuiremsu
3 lü tarama nın sonucunu da aldım çok şükür oda iyi çıktı
ama benim guatr test sonuçları biraz yüksek çıkmış onun için ptesi dahiliye doktoruna gidicem inş bi sorun olmas..
canım benım..ikiz ya ondan zorluyordur..dıkkat et kendıne..kasıntı bendede oluyor arada..inş ya ölüom valla kaşı kaşı sonu yok kolum şu an kıpkırmızı delircem kaşıntıdansempatiksalakcinni
olmazsa bi de cildiyeye mi gidim ne yapim
sağsalim bu bebişleri de kucağıma alsam 3kızım olcak allah onlara sağlık versin daha düşünmem çocuk falan.bu hamilelik beni çok zorladı-tatlicadiarzu-
canım..olsun..saglık olsun..seneye beraber kutlarsınız ınşallah..selam kizlar
öncelikle rahatsiz olan arkadaslara gecmis olsun.Bana cevap yazan arkadaslara da cok tesekkürler.Bugün cok yoruldum,öglenleyin yemekli misafirlerim geldi saat 9 gibi gittiler.Bu arada islerim cikti,disari ciktim cok kötü sancilandim.Doktoruma da gidemedim, tatilde kendisi. :sinifsinif: ben bugün cok duygusallastim ya,evlilik yil dönümüm ve esim yanimda degil.senağlama 5. yildönümüz ve sadece 2 defa birlikte kutlayabildik.
vayyyyy...erkek mı senınde...Günaydın arkadaşlar,,,
gunlerdır yorum yazamadım. Benım bebişimin cinsiyeti değiştikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2 bebişim kızdı artık erkekkkk :)))
doktoruma kızdım ama biraz kesin kız kesin kız dıyordu haftalardır.ben bi kaç parça birşeyde almıştım. gecen gun kesın erkek dedı:CüvCüv:
sonra dun baska bır doktora gıttım oda muhtemelen erkek,ama 10gun daha bekleyelım dedı. bıde ben yarım kg almıştım dun gıttıgım doktor, sımdıye kadar ortalama 3kg almış olmam gerektıgını soyledı.her oğun mutlaka karbonhıdrat,yağ,protein almalıymışız.
:ecrin_bebek: bebeğimi çok seviyorum :asigim::asigim::asigim:
gunaydınnnnnnnnngunaydın kızlarrrr
geçmıs olsun canım....2 günden beri karnımın sağ tarafında ağrılar oluyordu..Dün akşam çok şiddetlendi..Uyku girmedi gözüme..Ne sağıma, ne soluma ne de sırtüstü yatabildim bir ara ölüyorum zannettim..İnternetten baktım ağrıyan yerde safra kesesi ve bağırsaklar varmış benimde senin ameliyat olduğu aklıma geldi de bir sorayım dedim..Doktoruma da ulaşamadım bir ulaşsam soracağım olmadı randevu alıp gideceğim..
Şimdi aynı hastaneden başka doktoru aradım asistanıyla konuştum şikayetlerimi aldı doktoru arattıracağını söyledi şimdi tel.bekleyeceğim büyük bir ihtimal çağıracaktır gidip bir baktırayım en azından içim rahat eder...İlgin için teşekkür ederim canım a.s.
sorun degıl canım eger taş falan cıkarsa safra kesesınde onuda alıyorlar korkma bızzat olmus tanıdıklarım var hamıleyken hamılelıkte bu sıkayetler artabılıyormus hayırlı haberlerle donersın ınsallah bana yaz burdan olurmu merak ederım
2 günden beri karnımın sağ tarafında ağrılar oluyordu..Dün akşam çok şiddetlendi..Uyku girmedi gözüme..Ne sağıma, ne soluma ne de sırtüstü yatabildim bir ara ölüyorum zannettim..İnternetten baktım ağrıyan yerde safra kesesi ve bağırsaklar varmış benimde senin ameliyat olduğu aklıma geldi de bir sorayım dedim..Doktoruma da ulaşamadım bir ulaşsam soracağım olmadı randevu alıp gideceğim..
çok geçmiş olsun.umarım önemli bir şey değildir,çabuk atlatırsın.
Tamam canım dönünce hemen yazarım..Umarım ameliyat felan demez..Ben ameliyattan çooookkk korkuyorum hem bebişim varrrr senağlama
Çok teşekkürler ederim yine :1hug:
Tamam canım dönünce hemen yazarım..Umarım ameliyat felan demez..Ben ameliyattan çooookkk korkuyorum hem bebişim varrrr senağlama
Çok teşekkürler ederim yine :1hug:
kızlar çok teşekkür ederim inş herkes öğrenir benim için kız-erkek önemli değildi ama insan merak edio gözüme bişey takılıo acaba ne olacak die alamıyodum artık gönül rahatlığıyla alabilirim zemuszemus
tatlı cadı cnm geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur.
cinsiyetini öğrenen diğer arkadaşlar sizin adınıza da çok sevindim Allah kucağımıza almayı nasip etsin uzun ömürler versin bebişlerimise
denizcim benim cinsiyeti yazabilirmiyis ismi de kerem esat olucak gamyoncuiremsu :CüvCüv:
bu arda herkese tünaydındaha yeni kalktım da bişeyler yedim hemen burayaa :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?