2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım,oğluşun hayırlı uğurlu olsun.

ama bence kotu bırsey yoktur olsada cözüm buluyorlar korkma

Şimdi aynı hastaneden başka doktoru aradım asistanıyla konuştum şikayetlerimi aldı doktoru arattıracağını söyledi şimdi tel.bekleyeceğim büyük bir ihtimal çağıracaktır gidip bir baktırayım en azından içim rahat eder...İlgin için teşekkür ederim canım a.s.

geçmiş olsun canım.umarım yakında düzelirsin.

sorun degıl canım eger taş falan cıkarsa safra kesesınde onuda alıyorlar korkma bızzat olmus tanıdıklarım var hamıleyken hamılelıkte bu sıkayetler artabılıyormus hayırlı haberlerle donersın ınsallah bana yaz burdan olurmu merak ederım

benim içime kız doğuyor ama dktra diyorum kızmı acaba diye net cevap vermiyor ters pozizyonda diyor kızda olabilir erkekte :umursamaz:dünden beri çikolata yemekten şekerim yükselcek ondan korkuyomakannehir
neden yıyorsun canım çıkolatayı...hareketlensın donsun dıyemı...

ama normal canım
herkes diyor 4 aydan sonra alınır kilo diye
bebek büyüyorya ondansır.

bende 1,5 kilo almışım şimdiye kadar
açlık hissi bendede hep var.
meyve yemeye çalışıyorum.
bende meyve yıyorum çokk..sevıyorum meyveyı...gercı 1 ogun meyve yıyorum..ama çok yıyorum..

ayyy..hayırlı olsun canım...saglıkla gelsın..
ama yıne erkek haberı geldı...kızlar çok az kaldı ama...

canım benım..ikiz ya ondan zorluyordur..dıkkat et kendıne..kasıntı bendede oluyor arada..
canım..olsun..saglık olsun..seneye beraber kutlarsınız ınşallah..

vayyyyy...erkek mı senınde...
kız kalmadı topıkte...
kızları çok sevıyorum..allah hepımıze saglıklı evlatlar versın..
bende kılo almadım daha..
belkı yarım kılocuk almısımdır..yıyemıyorum ben...kahvaltı sonrası akşama kadar acıkmıyorum..zorla ayran cevız meyve vs yıyorum oglen..

gunaydın kızlarrrr
gunaydınnnnnnnnn

geçmıs olsun canım....

canım..gıt ıçın rahat etsın...opuyorumnanaktan

Tamam canım dönünce hemen yazarım..Umarım ameliyat felan demez..Ben ameliyattan çooookkk korkuyorum hem bebişim varrrr senağlama

Çok teşekkürler ederim yine :1hug:

çok geçmiş olsun.umarım önemli bir şey değildir,çabuk atlatırsın.

slm kızlar..
cinsiyet öğrenen arkadaşım,hayırlı uğurlu olsun oğluşun..

bişiy sorcaktım ben yaaa
kk'da hamile giyim topiğini ve lcw hamile ürünlerin yer aldıı topiği bulamıorum bi türlü,
bilen varsa linki buraya kaydedebilirmi acaba??
lcw'nın hamileliklerine bakıcam,bulamıorum bi türlü
dün istemediğim kadar çıkıodu karşıma:)))

slm kızlar,
hafta sonunuz güzel geçsin inşallah,istanbul yanıyor kavruluyor sıcaktan dışarı çıkasım yok bu yüzden ama işlerim var halletmem gereken,geçmişi fazla okuyamadım sadece belgunu takip ettim ve durumuna çok sevindim inşallah her şey daha güzel olacak ve sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın zemuszemus

günaydın kızlarguclubacismile
adilecim çikolatayı bebiş hareketlensin diye yedim ama hiç faydası olmadı ama artık bıraktım
ne zaman gösterirse göstersin takmıycam kafama
hunny hayırlı olsun canım oğluşun olucakmış sevindim senin adınakaydirigubbakcemile5
elma şekeri seninde oğluşun olucakmış hayırlı olsun canım son anda değişmezse tabiikaydirigubbakcemile3
tatlıcadı geçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek kalmaz:1no2:

slm güzel annelerr
bu ne sıcak yaa durulmuyo hiçç dışarda olanlara allah yardım etsinn
tatlı cadıgeçmiş olsun bi sorun çıkmaz inş.
hunny ve elma şekerioğluşuma arkadaş geliyomuş hayırlı olsun oğluşlarınız

kızlar çok teşekkür ederim inş herkes öğrenir benim için kız-erkek önemli değildi ama insan merak edio gözüme bişey takılıo acaba ne olacak die alamıyodum artık gönül rahatlığıyla alabilirim zemuszemus
tatlı cadı cnm geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur.
cinsiyetini öğrenen diğer arkadaşlar sizin adınıza da çok sevindim Allah kucağımıza almayı nasip etsin uzun ömürler versin bebişlerimise
denizcim benim cinsiyeti yazabilirmiyis ismi de kerem esat olucak gamyoncuiremsu :CüvCüv:
bu arda herkese tünaydın daha yeni kalktım da bişeyler yedim hemen burayaa :enbuyukkk:

oo ne güzel isme karar verdiniz demek bende kerem istiyorum ama daha tam olarak karar vermedik biz okadar isim düşündüm başka isim yakıştıramadım oğluma hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…