- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.721
ayyy...
ne gusel..
kızmı dedı..
topıktete kızlar sonra erkege dönüşüyor..
sen renklı ultrasonu bekle en ıyısı..kaydirigubbakcemile5
yok canım ya bişey almadım henüz sıcaklardan çıkıp bakılmıyoki evin içi kaynıyo sanki klimada olmasa perişan olacam..senin oğluşundan vardır ufaklar saklamışmıydın..
canım pro üyeyim o yüzden yazıyorum imza bölümüne normal üyelikte yazılmıyor :icecream:bışey sorsam..
su cızelgenın altına o yazıyı nerden yazdın..ben ugrasıyorum yaklasık 5-6 aydır bulamadım nerden yazılıyor..
rıca etsem soyleyebılırmısın kaydirigubbakcemile3
Evet canım kız dedi ama işte ben de sonra değişmesinden korkuyorum.Zaten her zaman yanılma payı olabilirmiş.Ne zaman kesin sonuç alırız acaba yaaa....
canım pro üyeyim o yüzden yazıyorum imza bölümüne normal üyelikte yazılmıyor :icecream:
sağol tatlımgeçmiş olsun hayrancım allahım korumuş seni ve bebişlerini eyvahedigeldismile
benimde en büyük korkum köpek saldırması akannehir
allaha emanet bebişlerin
anladım canım...
koruyordur tabı..
sen dıkkat et...olumunekankayizsmile
3 boyutlu renklı de bellı olur kesınlesır...
benım bıldıgım renklı doopler 5 ay dolunca bakılıyor..senın doktor erken sokmıycakmı senı renklı dooplere..
kendi profilini falan istediğin gibi süsleyebiliyorsun canım birde +18 msj yazabiliyorsun bunun gibi şeyler birde anlaşmalı mağazalarda alışveriş yapınca indirim yapılacakmış ama henüz hayata geçtimi bilmiyorumbilmiyorumkismilehheee
su mesele..
bılıyorum..
pro uye olunca ne degısıyor ki ,normal uyelıkten farklımı..
evet o konuya bende çok kızıyorum bazı hayvanseverler! köpek haklarını koruycaz diye yırtınıyor haberlerde görüyoruz ama o köpeklerin parçaladığı insanlar nolucak hele o yüzden ölen çocukları kim geri getireceksağol tatlım
evet ben de çok korkarım köpekten
şu hayvanları koruma yasası yüzünden canımızdan olacağız belediyeler de bu hayvanlara bişey yapamıyor bu yasa yüzünden belediye de merkezden topladığı köpekleri bizim işyeri daha tenha yer olduğu için buralara bırakıyor
bu sebeple iş yerinde de köpeklere kafes yapıldı ama bi hayvansever (!) sürekli bu kafesin kapısını gizliden açıp doğaya salıyormuş işte onlar da bize saldırıyo böylece
inşallah bir gün o kapıyı açana saldırırlar
kızlar dün başıma çok kötü bir şey geldi
dün iş yerinde öğle arası köpeğin saldırısına uğradım ve düştüm
çok korktum hemen iş yerinde allahtan mediko birimi vardı doktorlar hemşireler de beni tanıyordu hepsi çok yardımcı oldular
iş aracıyla acilen hemşire eşliğinde kendi doktoruma getirildim allahtan bebeklere bi şey olmamış
sadece korkudan hafif ağrılarım oldu onlar da geçti
zaten köpeklerden çok korkuyorum grup halinde hepsinin saldırması çok korkuttu iş yerindeki psikolog arkadaş da terapi yaptı ama hala korkuyorum ben ya
çok korktum hemen iş yerinde allahtan mediko birimi vardı doktorlar hemşireler de beni tanıyordu hepsi çok yardımcı oldular
iş aracıyla acilen hemşire eşliğinde kendi doktoruma getirildim allahtan bebeklere bi şey olmamış
zaten köpeklerden çok korkuyorum grup halinde hepsinin saldırması çok korkuttu iş yerindeki psikolog arkadaş da terapi yaptı ama hala korkuyorum ben ya
oo ne güzel isme karar verdiniz demek bende kerem istiyorum ama daha tam olarak karar vermedik biz okadar isim düşündüm başka isim yakıştıramadım oğluma hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?