2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ya bişey almadım henüz sıcaklardan çıkıp bakılmıyoki evin içi kaynıyo sanki klimada olmasa perişan olacam..senin oğluşundan vardır ufaklar saklamışmıydın..

hepsı duuruyor..
zaten çabuk buyuyorlar..eskımıyorkı..
3 ayda bır gardırop degıstırıyor bebek 1 yasına kadar..
ondan eskımeye fırsat kalmıyor..
hiçbırınede kıyamadım atmaya..
1 baza dolusu kıyafet var..
ama yınede bırseyler almak ıstıyorum.. dahja geçmesı gerek ama ..erkekn gıbı gelıyor banada..almadan olmaz demi...kaydirigubbakcemile5

bışey sorsam..
su cızelgenın altına o yazıyı nerden yazdın..ben ugrasıyorum yaklasık 5-6 aydır bulamadım nerden yazılıyor..
rıca etsem soyleyebılırmısın kaydirigubbakcemile3
canım pro üyeyim o yüzden yazıyorum imza bölümüne normal üyelikte yazılmıyor :icecream:

Evet canım kız dedi ama işte ben de sonra değişmesinden korkuyorum.Zaten her zaman yanılma payı olabilirmiş.Ne zaman kesin sonuç alırız acaba yaaa....

3 boyutlu renklı de bellı olur kesınlesır...
benım bıldıgım renklı doopler 5 ay dolunca bakılıyor..senın doktor erken sokmıycakmı senı renklı dooplere..

geçmiş olsun hayrancım allahım korumuş seni ve bebişlerini eyvahedigeldismile
benimde en büyük korkum köpek saldırması akannehir
allaha emanet bebişlerin
sağol tatlım
evet ben de çok korkarım köpekten
şu hayvanları koruma yasası yüzünden canımızdan olacağız belediyeler de bu hayvanlara bişey yapamıyor bu yasa yüzünden belediye de merkezden topladığı köpekleri bizim işyeri daha tenha yer olduğu için buralara bırakıyor
bu sebeple iş yerinde de köpeklere kafes yapıldı ama bi hayvansever (!) sürekli bu kafesin kapısını gizliden açıp doğaya salıyormuş işte onlar da bize saldırıyo böylece
inşallah bir gün o kapıyı açana saldırırlar
anladım canım...
koruyordur tabı..
sen dıkkat et...olumunekankayizsmile

ben çıkıyorum kızlar..
oglanın uyku vaktı..
uyutmalıyım..
1 saatı gecer uyuması..
bu sıcaklarda haklı çocukta..ama uyursa ıyı olur..
gunler uzun..akşama kadar oyalayamıyorum...
2 saat uysa dınlenır..sonra parka gıdıyoruz zatten..
hepınızı optum
bebeşlere ıyı bakın...yımeklerınızı yıyın..sempatiksalakcinni

3 boyutlu renklı de bellı olur kesınlesır...
benım bıldıgım renklı doopler 5 ay dolunca bakılıyor..senın doktor erken sokmıycakmı senı renklı dooplere..

Ben de 3 boyutlu bakınca kesinleşir diye düşünüyorum ama bakalım...Valla bilmiyorum ki 12. haftada ikili test yaptı işte 16. haftada gel de 3 boyutlu bakalım dedi.yine kan testi falan da yapar heralde...Her doktor kendi inandığı yolu izliyo işte....

aslında zaten hesaplayınca senin dediğin gibi 5. aya karşılık geliyo çünkü benim minik tavşanım benim hesaplarıma göre değil 1 hafta önden gidiyo.Mesela ikili test yapılırken benim hesaplarım 12+2 idi ultrasona göre 13+3 tü.Bu durumda zaten 3 boyutlu 5. ayda bakmış oluyo....

hheee
su mesele..
bılıyorum..
pro uye olunca ne degısıyor ki ,normal uyelıkten farklımı..
kendi profilini falan istediğin gibi süsleyebiliyorsun canım birde +18 msj yazabiliyorsun bunun gibi şeyler birde anlaşmalı mağazalarda alışveriş yapınca indirim yapılacakmış ama henüz hayata geçtimi bilmiyorumbilmiyorumkismile

evet o konuya bende çok kızıyorum bazı hayvanseverler! köpek haklarını koruycaz diye yırtınıyor haberlerde görüyoruz ama o köpeklerin parçaladığı insanlar nolucak hele o yüzden ölen çocukları kim geri getirecek çok seviyorsan aç bi barınak topla bütün hayvanları besle kendin hem siz rahat edersiniz hemde masum vatandaşlar:1closedeyes:

ayy canım çok geçmiş olsun,çok üzüldüm.

çok geçmiş olsun arkadaşım allahtan birşey olmamış çok sevindim bebeklerinin ve senin iyi olduğuna

Cok gecmis olsun aman dikkat et canim

Çok geçmiş olsun hayran bende çok korkarım öyle böyle değil ama şuan evimizin bahçesinde bi köpeğimiz var.Evi korusun diye aldık ama o kadar uysal ki eve hırsız girse dönüp bakmaz.Böylece korkum hafifledi biraz

Kızlar nasılsınız? H.sonu sıcaklardan kimse nete de giremiyor

hayran çok geçmiş olsun canım, verilmiş sadakan vermiş gerçekten, şimdi iyi olmana sevindim, dikkat et kendine.

oo ne güzel isme karar verdiniz demek bende kerem istiyorum ama daha tam olarak karar vermedik biz okadar isim düşündüm başka isim yakıştıramadım oğluma hayırlısı bakalım..

ewet cnm ismimiz hazır. hayırlısıyla bi kucağımıza alalım opuyorumnanaktan

hayran cım çok geçmiş olsunn eyvahedigeldismile Allah seni ve bebiişlerini korumuş :CüvCüv: yerimseniben aman dikkat et hayvan bu belli olmass bende çok korkarımmm eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kızlar bişi sorcam..benim kasıklarımda agrı oluyo bazen,doktor parol içebilecegimi söyledi..İçince geciyo gercekten ama ben sürekli parol içmek istemiyorum..sizde de böle agrılar oluyor mu?Oldugunda ne yapıyosunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…