- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.681
sağol canım evet şükürler olsuncanım çok geçmiş olsun bebişlerin iyiymiş çok şükür
çookk geçmiş olsun yaa allah tekrarını yaşatmasın
peki kanamanın nedeni neymiş dr bişi söylemedimi
canım bu dönemde normalmiş bazen hissetmek bazen hissetmemek bebekler derin uykuya dalıyorlarmış
canım teşekkürlerooo..
sımdıden yenı topık hayırlı olsun...
yasasınn...dogum sonrası beraberız...:lepi: ınşallah tabii :Saruboceq:
hayırlı çıkar sonucun ınşallah lolıs...geçmıs olsun...
hastanelerı bende sevmıyorum..ama ultrasona gıreceksem bayıla bayıla gıdıyorum..
oooh maşşallah kızına..ılerden gıdıyor..tombiş..
canım 22 gun mu var..o zaman bebegını 1 hafta once gordun sanırım..ayda bır muayene oluyorsan..kaydirigubbakcemile2
sositososito
sositososito
hadı gellllll
dırımcım..canını sıkma..
dogumdan sonra gobüş çabuk gıdıyor..ıste yeter...hıç dert etme bunları..deneyımlıyım bılıyorum...garantı..:lepi:
hayrancığım çok geçmiş olsun canım benimkızlar pazartesi akşamı acile kaldırıdım
aniden adet gibi kanama gelmeye başladı
o gece acildeydik ağlamaktan harap oldum ertesi sabh doktor çağırdı allahtan bebeklerde sorun yokmuş
rahim de kapalıymış
şimdi kesildi kanama ama hiç yataktan kalkmıyorum
sadece yemek ve wc için kalkıyorum
Anne Yengeç Burcu ise
Etkili ve her yaşta himaye edici.
Çocuğu Oğlak: Anlayış iyi düzeyde; anne ve çocuk aralarındaki uyuma önem verirler.
canım zaten hep yatıyorum kanama yok şimdi allahtangeçmiş olsun çok üzüldüm doktorunun önerisinden çıkma bol bol dinlen şimdi ne durumda kanaman azaldı ya da geçtimi?
amin canımcanımm çok geçmiş olsun.Rabbim tekrarını göstermesin.dikkat et kendine a.s.
sağol canım bol bol yatıyorum ben decanımm benim çok çok geçmiş olsun.. allah korusun sizi... çok şükür bişiy yok dikkat et ve dinlen canım..
canım aslında sıkıntı yoktu köpeğin saldırmasından sonra olduayy cnm kıyamamm çok geçmiş olsunn.
olsun yat dinlen kalkmamaya çalışş Allahdan bebişlerin iyi bak doktor demiş sende iyisinn.. ama sen yine de dikkatli ol ikiz gebeliklerde böyle sorunlar olabilio yerimseniben
neyse ki iyisinizz olumunekankayizsmile
sağol canımcanım teşekkürler
rahatladım inan boshayallersmile
hayrancığım çok geçmiş olsun canım benim
bol bol dinlen
inşallah biran önce ayağa kalkarsın
kızlar pazartesi akşamı acile kaldırıdım
o gece acildeydik ağlamaktan harap oldum ertesi sabh doktor çağırdı allahtan bebeklerde sorun yokmuş
rahim de kapalıymış
geçmiş olsun hayrancım..,
kızlar dün doktora gittiğimde bir daha kan tahlili istemişti hormonlar için
yaptırdık.
benim triod (TSH) hormonu sınırdaydı. çıkmışsa dahiliyeye gidersin dedi.
4.8 iken 5 olmuş tsh.sabah doktorumu aradım, mutlaka dahiliyeye gitmem gerektiğini söyledi. eşim dahiliye doktoruna sordu, oda sadece troid hastalıklarıyla ilgilenen Endokrin uzmanına yönlendirdi. oda izmitte sadece üniversite hastanesinde var.neyseki hamilelere randevu verilmiyormuş direk gidilip muayene olabiiliyormuşsun.
bakalım pazartesi gidicez inşALLAH. dua edin bizeeee
sağol canım senin de inşallah bir sıkıntın olmaz ama canım bu korkulacak bişey değil benim görümcemde de çıkmıştı ona doktor bi ilaç verdi o da kullandı çok tatlı bir kız doğurdu maşallahgeçmiş olsun hayrancım..,
yaptırdık.
4.8 iken 5 olmuş tsh.sabah doktorumu aradım, mutlaka dahiliyeye gitmem gerektiğini söyledi. eşim dahiliye doktoruna sordu, oda sadece troid hastalıklarıyla ilgilenen Endokrin uzmanına yönlendirdi. oda izmitte sadece üniversite hastanesinde var.neyseki hamilelere randevu verilmiyormuş direk gidilip muayene olabiiliyormuşsun.
canım nedenini bilmiyorum ama geçenlerde köpek saldırmıştı çok korkmuştum düşmüştüm bundan olabilirGeçmşi olsun canım neden olmuş aman dikkat et kendine ve moralini yükske tutmaya çalışa.s. BOl bol dinlen iyi olmanıza çok sevindim
dün bende hastanede benzer bir kadınla karşılaştım çok kötü bir korku eyvahedigeldismile
yaptırdık.
rahim de kapalıymış
sağol canım senin de inşallah bir sıkıntın olmaz ama canım bu korkulacak bişey değil benim görümcemde de çıkmıştı ona doktor bi ilaç verdi o da kullandı çok tatlı bir kız doğurdu maşallah
canım nedenini bilmiyorum ama geçenlerde köpek saldırmıştı çok korkmuştum düşmüştüm bundan olabilir
gerçekten de insanı bi titreme alıyor zaten kanı gördüğüm an eyvah bebekelrim gitti dedim
ama allahtan sıkıntı yokmuş
ya ben hala bebeğimi hissedemiyorum
gayet iyiy,sağlıklı ama orda olduğunu bilmek de istiyorum:gitme:
ya da o hareket ediyo ama ben farketmiyorum
rahim de kapalıymış
ya ne bileyim çok huzursuz oldum kontrolümede daha çook var
yaptırdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?