2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun bebişlerin iyiymiş çok şükür
sağol canım evet şükürler olsun

çookk geçmiş olsun yaa allah tekrarını yaşatmasın
peki kanamanın nedeni neymiş dr bişi söylemedimi

sağol canım amin
canım geçenlerde köpeğin saldırısına uğramıştım o zaman bişey olmadı ama işte kanama sonradan geldi
köpekler çok korkuttu gerçekten

canım teşekkürler
rahatladım inan boshayallersmile

hayrancığım çok geçmiş olsun canım benim
bol bol dinlen
inşallah biran önce ayağa kalkarsın

geçmiş olsun çok üzüldüm doktorunun önerisinden çıkma bol bol dinlen şimdi ne durumda kanaman azaldı ya da geçtimi?
canım zaten hep yatıyorum kanama yok şimdi allahtan
canımm çok geçmiş olsun.Rabbim tekrarını göstermesin.dikkat et kendine a.s.
amin canım
canımm benim çok çok geçmiş olsun.. allah korusun sizi... çok şükür bişiy yok dikkat et ve dinlen canım..
sağol canım bol bol yatıyorum ben de

canım aslında sıkıntı yoktu köpeğin saldırmasından sonra oldu
canım teşekkürler
rahatladım inan boshayallersmile

hayrancığım çok geçmiş olsun canım benim
bol bol dinlen
inşallah biran önce ayağa kalkarsın
sağol canım
zaten işten bir aylık rapor aldık

geçmiş olsun hayrancım..,
kızlar dün doktora gittiğimde bir daha kan tahlili istemişti hormonlar için
yaptırdık.
benim triod (TSH) hormonu sınırdaydı. çıkmışsa dahiliyeye gidersin dedi.
4.8 iken 5 olmuş tsh.sabah doktorumu aradım, mutlaka dahiliyeye gitmem gerektiğini söyledi. eşim dahiliye doktoruna sordu, oda sadece troid hastalıklarıyla ilgilenen Endokrin uzmanına yönlendirdi. oda izmitte sadece üniversite hastanesinde var.neyseki hamilelere randevu verilmiyormuş direk gidilip muayene olabiiliyormuşsun.
bakalım pazartesi gidicez inşALLAH. dua edin bizeeee

Geçmşi olsun canım neden olmuş aman dikkat et kendine ve moralini yükske tutmaya çalışa.s. BOl bol dinlen iyi olmanıza çok sevindim
dün bende hastanede benzer bir kadınla karşılaştım çok kötü bir korku eyvahedigeldismile

papatya prenses çok geçmiş olsun canım sıcaklardan yükselmiştir belki...inşallah gittiğinde düşmüş olur..:Saruboceq:

sağol canım senin de inşallah bir sıkıntın olmaz ama canım bu korkulacak bişey değil benim görümcemde de çıkmıştı ona doktor bi ilaç verdi o da kullandı çok tatlı bir kız doğurdu maşallah
canım nedenini bilmiyorum ama geçenlerde köpek saldırmıştı çok korkmuştum düşmüştüm bundan olabilir
gerçekten de insanı bi titreme alıyor zaten kanı gördüğüm an eyvah bebekelrim gitti dedim
ama allahtan sıkıntı yokmuş

geçmiş olsun canım benim de yüksekti ama problem yokmuş allahtsn
inşallah senin de temiz çıkar:Saruboceq:

çok büyük geçmiş olsun canım
dikkat et kendine ve bebişlereolumunekankayizsmile

ya ben hala bebeğimi hissedemiyorum
gayet iyiy,sağlıklı ama orda olduğunu bilmek de istiyorum:gitme:
ya da o hareket ediyo ama ben farketmiyorum

Evet köpek olayını sonradan hatırladım ben ama rapor almışsın rahat rahat atlatırsın evinde dinlereke bu korkuları bir an evvel :Saruboceq:

ya ben hala bebeğimi hissedemiyorum
gayet iyiy,sağlıklı ama orda olduğunu bilmek de istiyorum:gitme:
ya da o hareket ediyo ama ben farketmiyorum

Ben en başlarda akşam evde sırt üstü yatıp dinlenken damar gibi şöyle 2-3 defa peşpeşe tıktık şeklnde birşeyler hissediyordum. Dktorbununda bebeğin hareketi olduğunu söyledii. Özellikle karmına elimi ya da yastık gibi hafif birşey koyunca titreşimi çok net hissediyordum Ama şimdi oturukende başladı. Vucut yapılarımız falan çok etkiliyo bu hissetme olayını sende hissedersin 1-2haftaya. Benim yöntemi dene bakalım hisedebilecekmisin bu gece tık tık ları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım cok gecmıs olsun napıcaz bu hastalıklarla bılmem dıkkat et kendıne doktorun tavsıyesınden cıkma sakın umarım bırdaha tekrarlamas Rabbim korusun bütün meleklerimizi

ya ne bileyim çok huzursuz oldum kontrolümede daha çook var

Hiç endışelenme erken dönemde hıssedılen hareketler en güçlü olanlarıymıs yanı daha fazla hareket edıyor bebişlerimiz o yuzden kımı zaman daha cok kimi zaman daha az hissetmemiz normalmiş.takma yanı bebek buyudukce hareketlerı dahada güçlenicekmiş

Bence sorun yasamasin canim ya Ben iki Goldie torpid tedavisi goruyorum devamli kullandigim ilaclarim var ve ever surekli kontrol edilirse problem olmadigini biliyorum hic canini sikma endocrine uzmani seni yonlendirir zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…