2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inş canım güzel çıkacak bende inanıyorum..ya bu dvd olayı süper bende isticem yaa

Ayy canlarım çok teşekkür ederim.Hepinizi hayırlı cumalar arada.Ben bebek şekeri yapmıycam herhalde.Doğumumu istanbulda yapmamı istemiyordu eşim.İlk zamanlar tartışmıştık bu konuda.İnsanlar nasıl doğuruyorsa doğurursun falan demişti artık.Kapamıştık o konuyu.İstanbulda eşimin akrabalarıda konuştu falan eşimin mantığına yattı.Burada bebeğimi bile göremedim.Doğumu düşünemiyorum.Bir de kış yollar kapanırsa falan diye düşünmüş.İnşallah istanbulda olacak doğumum.Annemlerde kalırım onlar bana bakar diye düşünüyorum .Burada tek başıma kaynanamlarada hiç güvenim yok ne kadar yardım edebilirlerki şimdiden böyleler.Eşimde görünce olanları oda istanbulda doğum yapmamı istiyor.Ayrı kalıcaz ama ne yapalım :CüvCüv:

Kızlar görüyorum ki ikramlık şekerleri yapmaya başlamışsınız.Ben de anlamlı olsun diye kendim hazırlamak istiyorum ama erken daha.Bu arada yaptıklarınızı burada paylaşırsanız bize de fikr olur...

cnm nasıl oluyor bu dvd olayı bende yapim barisositososito

canım bende bilmiyorum sölciem doktoruma burda bazı arkadaşların doktorları dvd veriyormuş

bende aynı fikirdeyim canım demin denizede söledim yaptıklarımızdan örnekler paylaşırsak burda çok hoş olur. Hem fikri alışverişi olur bizim için

doktor muayene sırasında ki görüntüleri dvd ye kaydediyor
bizde de var ama çok uzun değil her gittiğimizde yenilerini kayıt edecekmiş ama özelinde yapıyor bunu özelinede her zaman gidemiyoruz

selam kizlar,uzun zamandir bakamadim umarim herkes icin hersey yolundadir.Bende sabah doktoruma gittim ama cinsiyetini söylemedi hala erken diyor.Ama 3 eylülde organ testi yapilacak o zaman ögrenirsiniz dedi.Üzüldüm ama Allaha sükür bebegim cok iyiymis.opuyorumnanaktan

hosgeldın...
daha erkekn mı dıyor
aslında bıryerde haklı
çunku erken soyledıklerınde ılerleyen haftalarda cınsıyet tahmını degısıyor doktorlar tarafından sempatiksalakcinni

zapzupcum..hayırlı olsun kızın..çok sevındım kıznı gormene...ıstanbulda dogum yapman daha dogru olucak..hayırlsısı ınsallah..

geçmısı okudum ancak geldım...
bende ıstıyorum seker hazırlamayı...opuyorumnanaktan

cancer ve ecedemir aşıdan sonra yan etki oldu mu
yaptıktan sonra çarpıntı ya da fenalık hissi............

canım asının yan etkısı kolda agrı hıssı olması dıye bılıyorum..ben yaptırdım..5 dozunuda oldum bıttı gecen sene..
kolum 2 gun agrırdı..başka bırsey olmazdı..bilmiyorumkismile

merhaba herkese,
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlısı olsun.
zap-zup hoşgeldin.
bu hafta tchibo'nun konsepti bebeklermiş. cici şeyler var. bir bakın isterseniz. internet satışları erken başladığı için pek birşey kalmamış ama mağazalarda vardır daha.

ay ne tesadüf bende ona bakıyordum 7 li önlük ve 5 li body setine bayıldım akşam kocişi kandırırsam gitmek istiyorum

çok begeıyorum..ama burda magazası yok..
netten bakayımm..

Son düzenleme:
cancer ve ecedemir aşıdan sonra yan etki oldu mu
yaptıktan sonra çarpıntı ya da fenalık hissi............

bende olmadı.

bizim eve sağlık ocağından gelmişlerdi hamileleğin en başında. Gelin kayıt yaptırın tetanoz aşınız var sonraki aylarda falan demişlerdi. Son gittğimizde doktora sorduk yaptırın dedi. gerekiyorsa burada yaptıralım dedik. Bu aşıları sağlık bakanlığı gebelere özel alıyor bu tip aşıyı temin etmeniz, sonra yaptırmanız daha fazla uğraştırı sağlık ocağı daha kolay olur dedi. Bİzde aynı gün gittik bebeğin kalp atışlarını duyarsak hemen yapabiliriz dediler ve yaptılar :) 2. dozu 1 ay sonra olacakbende sadece kolumda ağrı olmuştu sonrasında başka da birşey olmadı

merhba güzel annelerr
aklım dünden beri burda ama gece okadar geç geldik bide üstüne sabah valiz çamaşır felan temizlik derken bu saate kaldım ama yine gidicem çünki akşama misafirim var,yemek hazırlığına geçicem..bi merhaba demek için uğradım..
inşallah herkes iyidir kocaman öpüorummm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…