- 11 Ağustos 2008
- 12.321
- 1.600
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.641
sağol canım benim.Dirim hayırlı olsun oğlun ya e güzel nasıl hitap edeceğimizi biliyoruz artık.Benim hep kızım diyesim geliyordu ama yok yok erkektir diyordum.Eşimde rüyasında kız bebek görmüştü geçen ay.Herhalde kızımızı görmüş
canım geçmiş olsungünaydın hanımlar.
zap_zup cnm gözün aydın çok sevindim bebeğinin iyi olmasına.hayırlı olsun prensesin.
dün aşı vurunmuştum ya kızlar bugün kolum ağrıyor.guclubacismile
selam canım a.s.günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım
canım bende yapmak istiyorum ama zor mu?birde dün bebek şekeri için malzeme almaya başladık el emeğimiz olsun istedi eşim :hulya:
günaydın canım benim a.s.günaydın kızlarr topik sakin bugünnboshayallersmile
eşim tutturdu bizim emeğimiz olsun diye malzemeleri alalım kendimiz birleştirelim dedi
bizde dün tülüyle kurdelesini aldık biblo ya da kelebekle süslemeyi düşünüyoruz nazar boncukları falan onun için bir daha gideceğiz daha karar veremedik
günaydın hanımlar.
zap_zup cnm gözün aydın çok sevindim bebeğinin iyi olmasına.hayırlı olsun prensesin.
dün aşı vurunmuştum ya kızlar bugün kolum ağrıyor.guclubacismile
teşekkürler canım benimkızlar herkese merhaba
zapzumcum kızın hayırlı olsun,hiçbir şeyi kafana takma sadece minik meleğini düşün ozaman herşeyin halolduğunu görürsün güzelim.
dirimcim canım benim senin de oğluşun hayırlı olsun,ben sana gezilecek yerler listesini hazırlar mesaj atarım canım merak etme.
ben de sağlık ocağından geliyorum,aile hekimliğine geçildiği için sistem değişmiş,doktorla görüştüm o da tetanoz aşısına çok da gerek yok,o daha çok kırsal kesimdekiler için gerekli dedi.pazartesi günü tekrar gidicem.
bir de kızlar çatlak kremi aldm kendime internette çok araştırdım,kullanan arkadaşlara da sordum lierac diye krem söylediler,piyasada 70 liraymış ama kampanya yapmışlar 55'e aldım,biraz pahalı ama bakalım inşallah bir faydası olur.
hayırlı cumalar canımHayirli Cumalar arkadslarrr nasilsiniz :ecrin_bebek:
arkadaslar bunlar ne asisi doktorum bana asidan bahsetmedi
denizcim bende geçen bir arakdaşımda gördüm minik minik biberonların içine çikolatalar şekerlemeler koymuşlar çok güzeldi kendileri hazırlamışlar benim eşimde biz yapalım dedi ama daha erken olduğunu düşünüyor gerçekten güzel fikir bakalım yaptığımız örnekleri burda paylaşırız olmazsa fikir alışverişi yaparız çok güzel olur
biz yavaştan malzeme almaya başladık eylülde yapmaya başlarız büyük ihtimal zamanımız varken yapalım diyoruz zamanın ne getireceği belli olmaz malzemelerin hepsini almadık zaten daha bakıyoruz modellere
biz yavaştan malzeme almaya başladık eylülde yapmaya başlarız büyük ihtimal zamanımız varken yapalım diyoruz zamanın ne getireceği belli olmaz malzemelerin hepsini almadık zaten daha bakıyoruz modellere
Hayirli Cumalar arkadslarrr nasilsiniz :ecrin_bebek:
selammm hanımlar
bende geldimm......a.s.
Dirim oğluşun oluyormuş tebrik ederim canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?