2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım benim.
benimde hep kızım olacak gibi geliyordu tam tersi oldu
hayırlısı ne ise o olur inşallah

günaydın hanımlar.
zap_zup cnm gözün aydın çok sevindim bebeğinin iyi olmasına.hayırlı olsun prensesin.
dün aşı vurunmuştum ya kızlar bugün kolum ağrıyor.guclubacismile
canım geçmiş olsun
benimde vurulmam gerekiyor

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım
selam canım a.s.

birde dün bebek şekeri için malzeme almaya başladık el emeğimiz olsun istedi eşim :hulya:
canım bende yapmak istiyorum ama zor mu?
hiç becerikli değilim
nasıl bişey aldınız
günaydın kızlarr topik sakin bugünnboshayallersmile
günaydın canım benim a.s.

kızlar herkese merhaba
zapzumcum kızın hayırlı olsun,hiçbir şeyi kafana takma sadece minik meleğini düşün ozaman herşeyin halolduğunu görürsün güzelim.
dirimcim canım benim senin de oğluşun hayırlı olsun,ben sana gezilecek yerler listesini hazırlar mesaj atarım canım merak etme.
ben de sağlık ocağından geliyorum,aile hekimliğine geçildiği için sistem değişmiş,doktorla görüştüm o da tetanoz aşısına çok da gerek yok,o daha çok kırsal kesimdekiler için gerekli dedi.pazartesi günü tekrar gidicem.
bir de kızlar çatlak kremi aldm kendime internette çok araştırdım,kullanan arkadaşlara da sordum lierac diye krem söylediler,piyasada 70 liraymış ama kampanya yapmışlar 55'e aldım,biraz pahalı ama bakalım inşallah bir faydası olur.

denizcim en güzelini yapmışsınız canım,ben de kendim yapıcam bebişimin şekerlerini,ama bu sıcakta hiç uğraşamam kışın evde otururken yaparım artık.

teşekkürler canım benim
benim doktorumda hiç ol felan demedi
ben kendim sordum,olabilirsin,bir zararı yok dedi
bi tanıdığım zekai tahirde doğum yaptı
yanında yatan kadın doğumda mikrop kapmış
bende sağlık ocağına gideyim diyorum
canım sen aile hekimine mi gittin?

Hayirli Cumalar arkadslarrr nasilsiniz :ecrin_bebek:
hayırlı cumalar canım

denizcim bende geçen bir arakdaşımda gördüm minik minik biberonların içine çikolatalar şekerlemeler koymuşlar çok güzeldi kendileri hazırlamışlar benim eşimde biz yapalım dedi ama daha erken olduğunu düşünüyor gerçekten güzel fikir bakalım yaptığımız örnekleri burda paylaşırız olmazsa fikir alışverişi yaparız çok güzel olur

biz yavaştan malzeme almaya başladık eylülde yapmaya başlarız büyük ihtimal zamanımız varken yapalım diyoruz zamanın ne getireceği belli olmaz malzemelerin hepsini almadık zaten daha bakıyoruz modellere

merhabalar kızlar ve onların minik tontişleriiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı cumalar hepinize
zap-zup kızını görmene çok sevindim canım inşallah devamı geliryerimseniben
eşinin ailesini de salla gitsin sen kocanla arayı iyiy tutmaya bak onunla iyi olduktan sonra gerisi tınnnsositososito:lepi:
benim doktorum da aşıyla ilgilli bişey demedi ama hastaneden bağlı olduğumuz sağlık ocağını aramışlar onlar da beni aradıboshayallersmile
bu ayın 25inde inş...

biz yavaştan malzeme almaya başladık eylülde yapmaya başlarız büyük ihtimal zamanımız varken yapalım diyoruz zamanın ne getireceği belli olmaz malzemelerin hepsini almadık zaten daha bakıyoruz modellere

aslında bende malzemeleri alıp evde yapmak isitiyorum ama şu sıcaklar bir geçsin bir ctesi yada işten kaçıp birgün topluca bir alışveriş günü hayal ediyorum ozaman bunu da hallederiz diye düşünüyorum. O zamana kadar bende internetten modelleri inceliyorum.

anladım aminosentez sonucu kesin belli olsun bende gidip alim malzemeleri yavaş yavaş yaparız belki mantıklı dediğin gib zamanın neyi getireceği belli olmaz

Kızlar nasılsınız, hayırlı cumalar bu arada, bebik eşyaları bakmaya başlanmış ne güzel :)

Belgun inşallah amniyo sonucun güzel çıkacak canım, zapzup bebişini görmüşsün ne güzel, ben de geçen c.tesi görmüştüm, dvdye çektirip geliyorum evde de izliyorum özledikçe, inşallah kendilerini de görürüz sağlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…