2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm hanımlar nasılsınız bende uzun zamandır girmiyordum babamın durumu aynı düzelme yok ona üzülüyorum. iştahım bile kalmadı ama bebeğim için beslenmem gerekli bunuda hep aklıma getiriyorum

slm hanımlar nasılsınız bende uzun zamandır girmiyordum babamın durumu aynı düzelme yok ona üzülüyorum. iştahım bile kalmadı ama bebeğim için beslenmem gerekli bunuda hep aklıma getiriyorum

gecmıs olsun canım
ınşallah eskı saglıgına kısa surede kavusur..

kolay gelsin canım, Allah bereket versin yemeklerine misafirlerin gelecekmişş cokacimcoook
yine bekleriss

belgünüm iyiyim canım yarını bekliyorum dörtgözle.. dr dan çıkınca haberleri veririm buradan...
zap_zup cum geçmişi yeni bitirebildim.. senin de eşinle az da olsa durumunu düzeltmene sevindim...ama en çok da bebişini görmene çok sevindim. herzaman böyle mutlu ol... kızında hayırlı olsun sende bizdensin....:)))

cnm inş en kısa zamanda sağlığına kavuşur baban
sen canını sıkma görüceksin bak daha iyi olucak baban hele torununu kucağına alsın bak opuyorumnanaktan ondan mutlusu olmass yerimseniben
sen kendine dikkat et yerimseniben yemene filan dikkat et cokacimcoook

inşallah iyileşir cnm torunundam haberi oldu ama görmek te nasip olur inşallh

ayy yarınmu kontrolun...
hadı gıt gel haber getır...
saat kaçta kontrol...
benım haftaya persembe..benımde az kaldı...resembeyı saymazsam 5 gun..guclubacismile

inşallah cnm bu uzun bir süreç olabilir ve eskisi gibide olmayabilir dua ediyoruz biran önce iyileşmesi için
canım oylemı...çok gecmıs olsun..allah şifa versın canım..olumunekankayizsmile

kızlar oruç tutarken doktora danıstınızmı..
doktorlarınız tutabılırsınız mı dedı...bilmiyorumkismile

Burada muayeneye giderken ayaklarım geri geliyordu.İstanbulda okadar rahattıki .Sizin heyecanınızı anca anlıyorum zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…