- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.681
ay ne tesadüf bende ona bakıyordum 7 li önlük ve 5 li body setine bayıldım akşam kocişi kandırırsam gitmek istiyorum
ay ne tesadüf bende ona bakıyordum 7 li önlük ve 5 li body setine bayıldım akşam kocişi kandırırsam gitmek istiyorum
slm hanımlar nasılsınız bende uzun zamandır girmiyordum babamın durumu aynı düzelme yok ona üzülüyorum. iştahım bile kalmadı ama bebeğim için beslenmem gerekli bunuda hep aklıma getiriyorum
merhba güzel annelerr
aklım dünden beri burda ama gece okadar geç geldik bide üstüne sabah valiz çamaşır felan temizlik derken bu saate kaldım ama yine gidicem çünki akşama misafirim var,yemek hazırlığına geçicem..bi merhaba demek için uğradım..
inşallah herkes iyidir kocaman öpüorummm:))
cnm antalyada mağazası varmı nerede acaba bende bakayım
ben de bandana seti ve ahşap treni özellikle beğendim. nevresim takımının da fiyatı çok uygun.
slm hanımlar nasılsınız bende uzun zamandır girmiyordum babamın durumu aynı düzelme yok ona üzülüyorum. iştahım bile kalmadı ama bebeğim için beslenmem gerekli bunuda hep aklıma getiriyorum
merhaba herkese,
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlısı olsun.
zap-zup hoşgeldin.
bu hafta tchibo'nun konsepti bebeklermiş. cici şeyler var. bir bakın isterseniz. internet satışları erken başladığı için pek birşey kalmamış ama mağazalarda vardır daha.[/Q
Verdiğin bilgi için tşk. cnm,
Bu sitenin de en güzel tarafı bu paylaşımları. Bende çok severim tchiboyu, yarın da mutlaka bakarım.
gecmıs olsun canım
ınşallah eskı saglıgına kısa surede kavusur..
mağazasına hiç gitmedim ama ışıklarda ve Shemall avm de varmış mağazası
biz genelde reale gidiyoruz orda ona özel bir reyon var her hafta değişik ürünler oluyor
cnm inş en kısa zamanda sağlığına kavuşur baban
sen canını sıkma görüceksin bak daha iyi olucak baban hele torununu kucağına alsın bak opuyorumnanaktan ondan mutlusu olmass yerimseniben
sen kendine dikkat et yerimseniben yemene filan dikkat et cokacimcoook
ayy yarınmu kontrolun...belgünüm iyiyim canım yarını bekliyorum dörtgözle.. dr dan çıkınca haberleri veririm buradan...
zap_zup cum geçmişi yeni bitirebildim.. senin de eşinle az da olsa durumunu düzeltmene sevindim...ama en çok da bebişini görmene çok sevindim. herzaman böyle mutlu ol... kızında hayırlı olsun sende bizdensin....:)))
canım oylemı...çok gecmıs olsun..allah şifa versın canım..olumunekankayizsmileinşallah cnm bu uzun bir süreç olabilir ve eskisi gibide olmayabilir dua ediyoruz biran önce iyileşmesi için
inşallah cnm bu uzun bir süreç olabilir ve eskisi gibide olmayabilir dua ediyoruz biran önce iyileşmesi için
ayy yarınmu kontrolun...
hadı gıt gel haber getır...
saat kaçta kontrol...
benım haftaya persembe..benımde az kaldı...resembeyı saymazsam 5 gun..guclubacismile
canım oylemı...çok gecmıs olsun..allah şifa versın canım..olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?